maltakias
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Όπου λάχει
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού
περιμένουμε...Θα είμαι εκεί σε λίγες ώρες. Στη διπλανή από τη δική μου γειτονιά, το Χάκνευ, οπου και τα riots συνεχίστηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας, ομάδες τούρκων οργανώθηκαν και βγήκαν να αντιμετωπίσουν τους rioters. Τα επεισόδια "γλείφουν" το Bethnal Green, κι έτσι δεν είμαι απόλυτα σίγουρη ότι θα βρω σπίτι να επιστρέψω. Έκλεισαν το μετρό της γειτονιάς μου και τις γύρω στάσεις για λόγους ασφαλείας και δεν ξέρω ούτε πως θα γυρίσω.
Έχω αρκετά σχόλια να κάνω, αλλά επειδή ξέρω ότι θα τσακωθούμε με αρκετούς, περιμένω πρώτα να ανέβω απάνω. Υπόσχομαι ότι αν το λαπτοπ μου δεν είναι κλεμμένο, θα έχετε ανταπόκριση σήμερα.
Παραλειψη μου και συγγνωμη γι'αυτο.Βάλε και το ρημαδολίνκ αντί να αντιγράφεις απλώς κείμενα.
Διαβάζουμε κι άλλοι τις ίδιες σελίδες ξέρεις.
ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ: "Γιατί ξεσηκώθηκαν στο Λονδίνο";
Είσαι σίγουρος για αυτό? εγώ βλέπω ένα κείμενο που αναφέρεται στη Βικτωριανή εποχή, η Βρετανία είναι μια άλλη χώρα από εκείνη της Θάτσερ...Παραλειψη μου και συγγνωμη γι'αυτο.
Ειναι ισως, η καλυτερη και πιο τεκμηριωμενη αναλυση, για το τι πραγματικα συμβαινει εκει περα. Μακρια απο την παραπληροφορηση των γνωστων κεντρων ''ενημερωσης'' και τις απλοικες η μεταφυσικες εξηγησεις, καποιων αλλων μηχανισμων.
Είναι μάλλον η χειρότερη, πλέον ατεκμηρίωτη ανάλυση, με μεγάλη δόση φαντασίας και ευσεβών πόθων, για το τι θα ήθελε ο συγγραφέας να συμβαίνει εκεί πέρα. Μόνο κάτι αναγνώστες του "Βαθύ κόκκινο" μπορεί να πείσει και κανέναν άλλο.Παραλειψη μου και συγγνωμη γι'αυτο.
Ειναι ισως, η καλυτερη και πιο τεκμηριωμενη αναλυση, για το τι πραγματικα συμβαινει εκει περα. Μακρια απο την παραπληροφορηση των γνωστων κεντρων ''ενημερωσης'' και τις απλοικες η μεταφυσικες εξηγησεις, καποιων αλλων μηχανισμων.
Δε μίλησα για σένα. Αλλά αναμφισβήτητα, κάθε μέσο έχει ένα μέρος από το αναγνωστικό του κοινό (ή ακροατήριο ή...) το οποίο είναι έτοιμο να πειστεί από οτιδήποτε γράψει το μέσο (επειδή γενικώς συμφωνεί με το μέσο και θεωρεί ότι παρουσιάζει τη μόνη αλήθεια - πάρε παράδειγμα τους συνταξιούχους που πίνουν νερό στο όνομα του Αυτιά, και το μέσο αναγνώστη του Ριζοσπάστη...).Και ποιός σου είπα -ασχέτως αν συμφωνώ ή όχι με το κείμενο- ότι όποιος διαβάζει μια πηγή πείθεται κιόλας.Τι συλλογιστική είναι αυτή πάλι;
Διαβάζω και άρθρα της Καθημερινής.Πιστεύεις ότι με πείθουν;Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πάψω να αναγνώσκω διάφορες πηγές.Μάλλον εσύ φοβάσαι την ανάγνωση.