• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

3η νύχτα συγκρούσεων στο Λονδίνο

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Θα είμαι σύντομος και περιεκτικός χωρίς να χρειαστεί να διαβάσω όλο αυτό το κατεβατό (το οποίο ίσως ξεκοκοκκαλίσω κάποια άλλη στιγμή,αν και με δημοσιογραφική ανάγνωση μου φάνηκε λίγο μπερδεμένο).

Ο Δεκέμβρης ήταν ξεκάθαρα πολιτικός,το Λονδίνο πάλι όχι.Τα βαθύτερα αίτια κοινά,άλλες κοινωνίες όμως κι άλλα αντανακλαστικά.Επίσης ο Δεκέμβρης καταγράφηκε σε παγκόσμιο επίπεδο και είχε διάρκεια,το Βρετανικό θέμα ακόμα εκτυλίσσεται και θα δούμε αν θα μετεξελιχθεί σε κάτι δυνατότερο (αν και κρατάω μικρό καλάθι).Εσύ ειδικά που λογικά ήσουν εδώ το Δεκέμβρη και τώρα είσαι εκεί θα έχεις εύκολες τις συγκρίσεις και τις διακρίσεις.

Dorotija

Member
Επόμενο Ταξίδι
Να είναι η Κρακοβία?
Ταξίδι-Όνειρο
Yemen
Last edited by a moderator:

Nikos5050

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ναύπλιο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία - Ειρηνικός
μας ανοίγετε τα μάτια παιδιά μπράβο. μετά το ''βαθύ κόκκινο'', τα νέα της αυτοκρατορίας των Κλίγκον και τώρα το iskra. τέλεια

elefinor

Banned
μας ανοίγετε τα μάτια παιδιά μπράβο. μετά το ''βαθύ κόκκινο'', τα νέα της αυτοκρατορίας των Κλίγκον και τώρα το iskra. τέλεια
Είσαι αγνώμων... Επρεπε να εκφράσεις τις ευχαριστίες σου για την αντικειμενικότατη αυτή ενημέρωση, που είναι ανόθευτη από οιαδήποτε προσπάθεια κωμικοτραγικής διαστρέβλωσης των γεγονότων και εντελώς αυθαίρετης, ιδεοληπτικής ερμηνείας τους.

Borealis

Member
Πάντως οι καθόλου βαθυκόκκινες Νιου Γιορκ Τάιμς καταλήγουν ότι η ανεργία και η απογοήτευση ήταν τα βασικά κίνητρα και όχι οι ανατιμήσεις των ΝΙΚΕ και η λύσσα για καταστροφή όπως κοντέψαμε να πιστέψουμε (?).
Εδώ η αντιγραφή από τον Ριζοσπάστη εε...συγγνώμη! το Βήμα.
ΤΟ ΒΗΜΑ - New York Times: «Το φάσμα της απελπισίας παγιδεύει την εξεγερμένη νεολαία» - κόσμος

Nikos5050

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ναύπλιο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία - Ειρηνικός
Είσαι αγνώμων... Επρεπε να εκφράσεις τις ευχαριστίες σου για την αντικειμενικότατη αυτή ενημέρωση, που είναι ανόθευτη από οιαδήποτε προσπάθεια κωμικοτραγικής διαστρέβλωσης των γεγονότων και εντελώς αυθαίρετης, ιδεοληπτικής ερμηνείας τους.
Ντροπή σου, μα που είδες την ιδεοληπτική ερμηνεία στο παραπάνω? σε αυτό το αγνό και άσπιλο δημοσιογραφικό αραβούργημα που είχαμε όλοι το προνόμιο να μισοδιαβάσουμε

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Εσείς έχετε να συμβάλετε με κάτι στη συζήτηση;
Αλλιώς κουβεντιάστε σε πμ αν θέλετε.

Nikos5050

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ναύπλιο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία - Ειρηνικός
Εσείς έχετε να συμβάλετε με κάτι στη συζήτηση;
Αλλιώς κουβεντιάστε σε πμ αν θέλετε.
Αν θέλαμε θα κουβεντιάζαμε ήδη σε πμ ευχαριστούμε. Αλλά δεν θέλαμε.

ο καθένας ας κρίνει τη δική του συμβολή στη συζήτηση. και όποιος επιλέγει να ανεβάζει γελοία άρθρα και αστειότητες θα έχει και την ανάλογη αντιμετώπιση (απο εμένα).

gianni1966

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατρεμενη Αβανα...
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερικη(Περου,Βολιβια)
Αν θέλαμε θα κουβεντιάζαμε ήδη σε πμ ευχαριστούμε. Αλλά δεν θέλαμε.

ο καθένας ας κρίνει τη δική του συμβολή στη συζήτηση. και όποιος επιλέγει να ανεβάζει γελοία άρθρα και αστειότητες θα έχει και την ανάλογη αντιμετώπιση (απο εμένα).
Ποια ειναι η ''αναλογη αντιμετωπιση'', που υπονοεις, αγαπητε μου;
Η ειρωνια σου η οι χαρακτηρισμοι ''γελοια αρθρα και αστειοτητες'';
Και στην τελικη, ουτε σε ειρωνευτηκα ποτε, ουτε χαρακτηρισα επιτιμητικα, σχολια σου η αναρτησεις σου...
Δεν διαθετεις το ''αλαθητο'' του Παπα, οπως κανεις μας αλλωστε.
Αν θελεις και μπορεις να συνεισφερεις εποικοδομητικα στην συζητηση, παει καλα. Διαφορετικα, μην ριχνεις το επιπεδο με τους χαρακτηρισμους σου...

Nikos5050

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ναύπλιο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία - Ειρηνικός

Δεν υπονοώ κάτι φίλε μου, λέω ευθέως τη γνώμη μου για τα άρθρα. Μόνος σου απάντησες άλλωστε, ακριβώς αυτή την αντιμετώπιση εννοώ. Και ανέβασα το λίνκ για τα νέα της αυτοκρατορίας των Κλίγκον ως πηγή ενημέρωσης ανάλογη του ''βαθυ κόκκινο'' και του ''iskra'' για όποιον δεν το κατάλαβε.

gianni1966

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατρεμενη Αβανα...
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερικη(Περου,Βολιβια)
Δεν υπονοώ κάτι φίλε μου, λέω ευθέως τη γνώμη μου για τα άρθρα. Μόνος σου απάντησες άλλωστε, ακριβώς αυτή την αντιμετώπιση εννοώ. Και ανέβασα το λίνκ για τα νέα της αυτοκρατορίας των Κλίγκον ως πηγή ενημέρωσης ανάλογη του ''βαθυ κόκκινο'' και του ''iskra'' για όποιον δεν το κατάλαβε.
Χιλιαδες κοινωνιολογοι, πολιτικοι επιστημονες και αναλυτες, σε ολον τον κοσμο, ''σκιζουν'' ηδη τα πτυχια τους και πανε στα σπιτια τους, σε ενδειξη διαμαρτυριας, που δεν καταφεραν να ερμηνευσουν τα γεγονοτα του Λονδινου...Υποχωρησαν εντρομοι, μπροστα στην ''δυναμη'' καποιων αναλυσεων, που εμφανιζονται εδω...
Καιρος ηταν...Να απαλλαγουμε απο τους ενοχλητικους, που μας ''χαλανε'' τ'ονειρο...
Ζητω η ενημερωση του MEGA, του STAR και των πρωιναδικων...

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Αγαπητε ο καθενας εδω μεσα γραφει ο,τι του κατεβει στο κεφαλι κι ο,τι μαλακια θελει . Οποτε ασ' τον να λεει ο,τι θελει...

ΥΓ Εγω θα σχολιασω το "γελοιο αρθρο" οταν βρω χρονο να το διαβασω.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.652
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom