Θα μου πείς εσύ τώρα γιατί οι μεγαλύτεροί μας φόβοι βγαίνουν αληθινοί..???Καλησπερα!!!Καταφερα επιτελους να συνδεθω γιατι στην πολυ αργο το ιντερνετ αδερφακι μου!!! Η Μοσχα ειναι απλησιαστη!!! Για να μεινεις σε ενα ψιλονορμαλ ξενοδοχειο θελεις γυρω στα 120-150ε τη βραδυα!!Τα αεροπορικα δεν ξερω αλλα δεν ειναι πανακριβα ψαξτε το στον Μουζενιδη τουρς εχει πακετα ψιλοοικονομικα απο οτι ξερω ..εγω δεν εχω ιδεα ποσο πληρωσα αεροπορορικα απο Θεσ/νικη γιατι ο ανηρ ειναι στα κολπα!! Απο Μοσχα - Αγ.Πετρουπολη 100ε αεροπορικως!! Το θεμα δεν ειναι πως θα φτασεις αλλα ποσα θα πληρωσεις εδω!!!! Καφες γυρω στο 5ευρω και οχι με φατσα την Κοκκινη πλατεια εκει αστα να πανε!! Φαγητο: οι μεριδες μετριουνται με γραμμαρια και ειναι της πεινας 30-40ε το ατομο!Μαγαζια :ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ!!!!Ενδεικτικα να αναφερω συγκεκριμενη γερμανικη αλυσιδα καταστηματων C&A οποιος γνωριζει 20ε ενα τζην στη Γερμανια 50ε το ιδιο εδω,στο ιδιο καταστημα !! Ολα αλλαζουν στην Αγ.Πετρουπολη που ειναι σαφως πιο οικονομικα!!Πετυχαμε τις λευκες νυχτες οπου δεν νυχτωνει ποτε!! Τωρα η ωρα ειναι 21:36 και εχει ακομα ηλιο!! Ειναι τελειο!!! ΑΑΑΑ ξεχασα ταξι ουτε για αστειο..αεροδρομιο Μοσχα 100ε!! Ο,τι αλλο θετε πειτε μου!!
Ας πιω ενα καπουτσινο τωρα κρυο γιατι σκαει ο τζτιτζικας και δεν βρισκω εναν παγωμενο φραπε!!!!