• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

?276 A/R SRI-LANKA κλπ

toumpiotis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
LENSOIS MARAHENSES
Καλό! Λίγες μερούλες σου βγαίνουνε σε Κατμαντού, όμως, θα σου φτάσουν...???:roll:
Σιγουρα δεν θα μπορεσω να παω οπου πηγες.Σε 4 διανυκτερευσεις πιστευω ομως οτι θα προλαβω να δω Durbar square,Bhaktapur,patan και ναο Πασουπατιναθ και αν μπορεσω να δω και δυση και ανατολη απο Nagorkot(σκοπευω να κανω διανυκτερευση εκει).
Any sugestion ? Ειδικα αν γνωριζεις κανεναν καλο οδηγο για τις μερες που θα ημαστε εκει θα μου ηταν πολυ χρησιμο.

Dorotija

Member
Επόμενο Ταξίδι
Να είναι η Κρακοβία?
Ταξίδι-Όνειρο
Yemen
Δεν το πιστεύω, ειλικρινά δεν το πιστεύω, ότι βρίσκω Αθήνα -Κατμαντού με €300 περίπου, και δεν μου δίνουν άδεια!!! Δεν το πιστεύω!!!!!!!!!

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Δεν το πιστεύω, ειλικρινά δεν το πιστεύω, ότι βρίσκω Αθήνα -Κατμαντού με ?300 περίπου, και δεν μου δίνουν άδεια!!! Δεν το πιστεύω!!!!!!!!!
ελα να σου δώσομε αναρρωτική!!!! πανεύκολο!!!!:bleh:

marydim

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μεσόγειος
Ταξίδι-Όνειρο
Δρόμος Αγ. Ιακώβου-Ισπανί
Δεν το πιστεύω, ειλικρινά δεν το πιστεύω, ότι βρίσκω Αθήνα -Κατμαντού με ?300 περίπου, και δεν μου δίνουν άδεια!!! Δεν το πιστεύω!!!!!!!!!
Καλώς ήρθες στο club! Ξέρεις πόσα ταξίδια έχω βρει σχεδόν τζάμπα και δεν μου δίνουν άδεια? Και δεν μιλάμε για πολλές ημέρες!

Dorotija

Member
Επόμενο Ταξίδι
Να είναι η Κρακοβία?
Ταξίδι-Όνειρο
Yemen
Υποτίθεται στη δική μου δουλειά θαπρεπε να με ενθαρρύνουν να ταξιδεύω... αλλά που... :mad::mad::mad:

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
άν δείτε και κάτι για βιετνάμ κατα τα τέλη αυγουστου sos ποστάρετε το please!!!!

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Εγώ λέω να στήσουμε το γκρουπάκι Απελπισμένων Ταξιδιωτών θύματα ανέγκριτης άδειας" :haha:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom