• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

23/02/2011 ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ!!! ΒΑΣΙΛΕΙΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.....ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Υποθετω οτι μια και εισαι απο τη Λαρισσα θα μπορουσες να δεις με τη Swiss τι τιμες παιζουν την επομενη ημερα, αλλα απο Ζυριχη, ειτε προς Θεσσαλονικη ειτε προς Αθηνα. Φανταζομαι οτι θα ειναι πιο ακριβες απο την easy jet, αλλα μηπως και βρεις τιποτε συμπαθητικο. Κοιτας και με Alitalia μεσω ενδιαμεσου σταθμου η ακομη και με Austrian μηπως εχει συμπαθητικες τιμες και ευπρεπεις ανταποκρισεις. Κατοπιν αρχιζεις και κανεςι υπολογισμους: τοσο η διαφορα του αεροπορικου, τοσο το εξτρα ξενοδοχειο, κλπ κλπ και αποφασιζεις.

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
Το διάβασα όλο πολύ προσεχτικά το θέμα δεν είναι ηαποζημίωση μου αλλά τι εναλλακτικά θα μπορούσα να κάνω...στην συγκεκριμένη περίπτωση....για να τα αποφύγω εγώ δεν μίλησα για αποζημιώσεις...!!!
μωρε δεν μιλησες για αποζημιωσεις, μιλησες ομως για την ασφαλιση..σε αυτο αναφερομουν εγω..

τωρα, τις επιλογες σου τις εδωσε η ερση..
εναλλακτικα, αν στην εταιρεια γνωριζουν ηδη για την απεργια και σου πουν οτι η επομενη πτηση θα γινει πραγματι 3 μερες μετα (το ενδεχομενο να βαλουν καμια εκτακτη πτηση πιο νωρις, χλωμο μου φαινεται αλλα you never know), θα σου δωσουν και την εναλλακτικη να παρεις πισω τα χρηματα του εισιτηριου και να κλεισεις με αλλη εταιρεια..τοτε μπορεις να εξετασεις αλλες επιλογες για την επιστροφη σου και αν δεις οτι σε συμφερουν κλεισε εισιτηρια με αλλη εταιρεια..τοσο απλα!

piccolo_mondo

Member
latina μολις διαβασα την (παλια) περιπετεια σου.. εγω δεν θα το ειχα κυνηγησει, και χαιρομαι για οσα διηγηθηκες.. ενα (αχρειαστο ευχομαι) μαθημα για το μελλον!

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Αν και παραπάνω στα είπαν μια χαρά η latina και η Ερση μπορείς να διαβάσεις εδώ αναλυτικά για τα δικαιώματα σου ως επιβάτης
http://www.travelstories.gr/%E3%E5%...%E9%F9%F4%FE%ED-%E5%F0%E9%E2%E1%F4%FE%ED.html

Και εδώ μια άλλη επιβεβαίωση ότι όποιος διεκδικεί δικαιώνεται
http://www.travelstories.gr/%E3%E5%...E1-%F3%F4%E9%F2-15-12-10-a-16.html#post255328

Ivana

Member
Ταξίδι-Όνειρο
οχ.....όλος ο κόσμος
Α) Δεν πηγαινεις στο ταξιδι και χανεις τα χρηματα που εδωσες στο ξενοδοχειο
Β) Πηγαινεις και γυρνας με την πρωτη επομενη πτηση και ζητας απο την easy με τη διαδικασια που σου ειπε η latina να καλυφθουν τα εξτρα εξοδα σου.
Γ) Πιανεις την ΑΔΕΔΥ τη ΓΣΕΕ και την ΥΠΟ και τους παρακαλας να αλλαξουν την ημερα της γενικης απεργιας για να μπορεσεις να επιστρεψεις.

Διαλεξε και παρε.
αυτό το τελευταίο θα διαλέξουμε εμείς και ο φιλαράκος μας Αχιλλέας...μου φαίνεται το πιο ευκολο!!!:D:D:D

την πατήσαμε

Επόμενο Ταξίδι
Δενν πάμε ...έχουμε μωρά.
Ταξίδι-Όνειρο
ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ
αυτό το τελευταίο θα διαλέξουμε εμείς και ο φιλαράκος μας Αχιλλέας...μου φαίνεται το πιο ευκολο!!!:D:D:D

την πατήσαμε
Καλημέρα...να και λίγο θετικά νέα... επικοινώνησα με την ένωση ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας στην Αθήνα...!!
Μου είπαν ότι αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κανένας προγραμματισμός για απεργία από την ένωσή τους....17-18 θα έχουν εκλογές για νέο διοικητικό συμβούλιο το όποιο μάλλον δεν θα πάρει τόσο σύντομα αποφάσεις απεργίας...αλλά κατηγορηματικά δεν μπορούσε να μου πει τίποτα.....και καλύτερα να επικοινωνήσω μετά τις 20/02 ξανά....Αλλά μάλλον δεν θα συμμετάσχουν...ήταν η άποψη του.
Τώρα από εκεί και πέρα ο καθένας παίρνει τις αποφάσεις του...!!!

Last edited by a moderator:

wotan1975

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πότε θα κάνει ξαστεριά...
Ταξίδι-Όνειρο
Η.Π.Α.
Αυτο που ξερω και εχουμε ξαναπει οτι σιγουρα στις 23 του μηνα η απεργια ειναι της ΑΔΕΔΥ,οπου συμμετεχουν ολοι οι κλαδοι του δημοσιου,αρα και οι ελεγκτες.
Απο εκει και περα ο καθε κλαδος μπορει να κανει ξεχωριστα και τη δικη του απεργια.
Για παραδειγμα ο δικος μου κανει και 22.
Τωρα πως θα πει καποιος,οτι η ενωση του δε συμμετεχει,δεν το καταλαβαινω.
Σε καθε περιπτωση,παντως κατηγορηματικη απαντηση του τυπου,θα γινει ή δε θα γινει απεργια,δε μπορει να δοθει.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom