• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

23/02/2011 ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ!!! ΒΑΣΙΛΕΙΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.....ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Επόμενο Ταξίδι
Δενν πάμε ...έχουμε μωρά.
Ταξίδι-Όνειρο
ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ
Την φάγαμε παιδιά.....23/02/2011 προκύρηξε πανελλήνια Γενική απεργία η ΑΔΕΔΥ και ΓΣΕΕ...και κατα 99% και οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας.....!!!
Επιστρέφω απο Βασιλεία για Θεσσαλονίκη...και έχω κάνει κράτηση άνευ επιστροφής σε ξενοδοχείο στην Βασιλειά για 21/02 έως 23/02 ...
Έχει κανένας απο εσάς έμπειρος άποψη-γνώμη τι να κάνω....?
Το ταξίδι είναι στον αέρα...και φυσικά εκτοξεύεται οικονομικά.
Παρακαλώ τα φώτα σας!!!!

Επόμενο Ταξίδι
Ταξίδι-Όνειρο
ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ
xalarwse
kathe empodio se kalo
psaxe alli mera na pas
epikoinwnise egkairws me ta grafeia
Δεν πάω αλλά γυρίζω.....
Θα επικοινωνήσω με τα γραφεία αύριο απο εκεί και πέρα το κακό είναι ότι η επόμενη πτήση για Θεσσαλονίκη είναι μετά απο 3 ημέρες...άρα οπως καταλαβένεις όλα αυξάνονται.......!!!!

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
kαταλαβα
επικοινωνησε μαζι τους αλλα μην περιμενεις και πολλα
εδω στη χωρα που γεννηθηκες
(λαρισα πατριδα !!)

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
Την φάγαμε παιδιά.....23/02/2011 προκύρηξε πανελλήνια Γενική απεργία η ΑΔΕΔΥ και ΓΣΕΕ...και κατα 99% και οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας.....!!!
Επιστρέφω απο Βασιλεία για Θεσσαλονίκη...και έχω κάνει κράτηση άνευ επιστροφής σε ξενοδοχείο στην Βασιλειά για 21/02 έως 23/02 ...
Έχει κανένας απο εσάς έμπειρος άποψη-γνώμη τι να κάνω....?
Το ταξίδι είναι στον αέρα...και φυσικά εκτοξεύεται οικονομικά.
Παρακαλώ τα φώτα σας!!!!
καταρχην ψυχραιμια..
τυχερος εισαι που η απεργια εκατσε την μερα που γυριζεις και οχι την ημερα που φευγεις..
διαβασε αυτο το τοπικ, ολοκληρο..
και θα δεις τι ακριβως θα κανεις..
http://www.travelstories.gr/%E3%E5%...F2-%EB%EF%E3%F9-%E1%F0%E5%F1%E3%E9%E1%F2.html

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
xalarwse
kathe empodio se kalo
psaxe alli mera na pas
epikoinwnise egkairws me ta grafeia
απαγορευονται τα greeklish..διορθωσε το μηνυμα σου..

και επιπλεον, βρε παιδια οταν δεν ξερετε, τι μιλατε??
(αυτο παει για το "μην περιμενεις και πολλα")

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Η κοπελα που πηγε στο βερολινο απλα αναφερει οτι το εψαξε και βρηκε οτι υπαρχει κανονισμος που την καλυπτει για τα εξοδα της. Αναφερει οτι ΘΑ στειλει τις αποδειξεις.
Εν τελει απαντησε για την εκβαση των αποτελεσματων?

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
Η κοπελα που πηγε στο βερολινο απλα αναφερει οτι το εψαξε και βρηκε οτι υπαρχει κανονισμος που την καλυπτει για τα εξοδα της. Αναφερει οτι ΘΑ στειλει τις αποδειξεις.
Εν τελει απαντησε για την εκβαση των αποτελεσματων?
η κοπελα που πηγε στο βερολινο ειμαι εγω..
στο τοπικ που εβαλα στην σελιδα 4 υπαρχει η απαντηση..

Επόμενο Ταξίδι
Ταξίδι-Όνειρο
ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ
Παιδία να ρωτήσω κάτι σχετικά με την ασφάλιση..εγω δεν έκανα την ασφάλιση την extra της easy...έχει σημασία...αν την πάθω τελικά με την απεργία?
Τι θα προτείνατε άλλο να κάνω>?

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
Παιδία να ρωτήσω κάτι σχετικά με την ασφάλιση..εγω δεν έκανα την ασφάλιση την extra της easy...έχει σημασία...αν την πάθω τελικά με την απεργία?
Τι θα προτείνατε άλλο να κάνω>?
ελεος βρε παιδια..σας εβαλα ενα λινκ που εχει απαντησεις για ο,τι ρωτατε..πρεπει να απανταμε στα ιδια και τα ιδια συνεχεια?τοσο δυσκολο ειναι να το διαβασετε?
ωραια λοιπον, για να μην κουραζεστε, οχι, το οτι δεν κανατε ασφαλιση δεν εχει καμια σχεση..

Επόμενο Ταξίδι
Ταξίδι-Όνειρο
ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ
ελεος βρε παιδια..σας εβαλα ενα λινκ που εχει απαντησεις για ο,τι ρωτατε..πρεπει να απανταμε στα ιδια και τα ιδια συνεχεια?τοσο δυσκολο ειναι να το διαβασετε?
ωραια λοιπον, για να μην κουραζεστε, οχι, το οτι δεν κανατε ασφαλιση δεν εχει καμια σχεση..
Το διάβασα όλο πολύ προσεχτικά το θέμα δεν είναι ηαποζημίωση μου αλλά τι εναλλακτικά θα μπορούσα να κάνω...στην συγκεκριμένη περίπτωση....για να τα αποφύγω εγώ δεν μίλησα για αποζημιώσεις...!!!

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
αλλά τι εναλλακτικά θα μπορούσα να κάνω...στην συγκεκριμένη περίπτωση...
Α) Δεν πηγαινεις στο ταξιδι και χανεις τα χρηματα που εδωσες στο ξενοδοχειο
Β) Πηγαινεις και γυρνας με την πρωτη επομενη πτηση και ζητας απο την easy με τη διαδικασια που σου ειπε η latina να καλυφθουν τα εξτρα εξοδα σου.
Γ) Πιανεις την ΑΔΕΔΥ τη ΓΣΕΕ και την ΥΠΟ και τους παρακαλας να αλλαξουν την ημερα της γενικης απεργιας για να μπορεσεις να επιστρεψεις.

Διαλεξε και παρε.

Επόμενο Ταξίδι
Ταξίδι-Όνειρο
ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ
:D
Α) Δεν πηγαινεις στο ταξιδι και χανεις τα χρηματα που εδωσες στο ξενοδοχειο
Β) Πηγαινεις και γυρνας με την πρωτη επομενη πτηση και ζητας απο την easy με τη διαδικασια που σου ειπε η latina να καλυφθουν τα εξτρα εξοδα σου.
Γ) Πιανεις την ΑΔΕΔΥ τη ΓΣΕΕ και την ΥΠΟ και τους παρακαλας να αλλαξουν την ημερα της γενικης απεργιας για να μπορεσεις να επιστρεψεις.

Διαλεξε και παρε.

Πολύ καλές οι προτάσεις σου....αλλά πάω για την (Β) ....το ερώτημά μου είναι άλλος τρόπος επιστροφής ποιος θα ήταν σε λογικά πλαίσια?

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom