• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

2025 που θα πάμε...? Πάμε δυνατά..... 😇

erodios

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Στα φεγγάρια μου!
Για να είμαι συνεπής με τον εαυτό μου και με αυτό που είχα γράψει πέρυσι, διαβάζοντας την ιστορία "Ηφαιστιογενείς παράδεισοι καταμεσής του Ατλαντικού" της @alma, έβαλα σε προτεραιότητα τις Αζόρες και έτσι το μόνο σίγουρο για το 2025 είναι το ταξίδι Πορτογαλία-Αζόρες για τον Μάιο. ;) :)
Επίσης, νομίζω πως ήρθε η ώρα να ταξιδέψω σε Αργεντινή και Βραζιλία, πιθανώς το φθινόπωρο, αλλά δεν έχω κλείσει ακόμα τίποτα. Με αυτά που έχω διαβάσει για την εγκληματικότητα με προβληματίζει ένα σόλο ταξίδι σε αυτές τις χώρες και όπως έχω ξαναγράψει, πολύ φοβάμαι πως θα πρέπει να ξεπαραδιαστώ σε πρακτορείο για να επισκεφτώ με οργανωμένο γκρουπ αυτές τις περιοχές. :confused: :rolleyes:

tatooine

Member
Επίσης, νομίζω πως ήρθε η ώρα να ταξιδέψω σε Αργεντινή και Βραζιλία, πιθανώς το φθινόπωρο, αλλά δεν έχω κλείσει ακόμα τίποτα. Με αυτά που έχω διαβάσει για την εγκληματικότητα με προβληματίζει ένα σόλο ταξίδι σε αυτές τις χώρες και όπως έχω ξαναγράψει πολύ φοβάμαι πως θα πρέπει να ξεπαραδιαστώ σε πρακτορείο για να επισκεφτώ με οργανωμένο γκρουπ αυτές τις περιοχές. :confused: :rolleyes:
Μπορεί να έχεις διαβάσει, μπορεί να έχουμε πει, άλλα σε κανέναν μας δεν έχει συμβεί τίποτε.
Όλοι μονοί μας ταξιδεύουμε.
Η αργεντινή είναι πολύ πιο ασφαλής από τη Βραζιλία.
Άρα κανόνισε το σόλο ταξίδι σου και όλα θα πάνε κάλα. Άπλα κρατάμε τα στοιχειώδεις για την προσωπική ασφάλεια.

alma

Member
Για να είμαι συνεπής με τον εαυτό μου και με αυτό που είχα γράψει πέρυσι, διαβάζοντας την ιστορία "Ηφαιστιογενείς παράδεισοι καταμεσής του Ατλαντικού" της @alma, έβαλα σε προτεραιότητα τις Αζόρες και έτσι το μόνο σίγουρο για το 2025 είναι το ταξίδι Πορτογαλία-Αζόρες για τον Μάιο. ;) :)
Πόσο χαίρομαι όταν υπάρχουν άνθρωποι που τους αγγίζουν οι ιστορίες μου και αποτελούν έναυσμα για ταξίδι.Να περάσεις όμορφα και να μας πεις εντυπώσεις όταν επιστρέψεις!!!!!:clap::clap::clap::xalara:

Konstantinb

Member
Επίσης, νομίζω πως ήρθε η ώρα να ταξιδέψω σε Αργεντινή και Βραζιλία, πιθανώς το φθινόπωρο, αλλά δεν έχω κλείσει ακόμα τίποτα. Με αυτά που έχω διαβάσει για την εγκληματικότητα με προβληματίζει ένα σόλο ταξίδι σε αυτές τις χώρες και όπως έχω ξαναγράψει, πολύ φοβάμαι πως θα πρέπει να ξεπαραδιαστώ σε πρακτορείο για να επισκεφτώ με οργανωμένο γκρουπ αυτές τις περιοχές. :confused: :rolleyes:
Ταξίδεψα Αργεντινή μόνος, έχει τα πάντα όπως στην Ελλάδα ένιωσα δηλαδή ντεμί, θέλει να έχεις το νου σου. Για Βραζιλία έχουμε διαβάσει και έχουμε διαβάσει διάφορα....

erodios

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Στα φεγγάρια μου!
Να περάσεις όμορφα και να μας πεις εντυπώσεις όταν επιστρέψεις!!!!!
Ευχαριστώ πολύ! Καλά ταξίδια σε όλους!

Ταξίδεψα Αργεντινή μόνος, έχει τα πάντα όπως στην Ελλάδα ένιωσα δηλαδή ντεμί, θέλει να έχεις το νου σου.
Άρα κανόνισε το σόλο ταξίδι σου και όλα θα πάνε κάλα. Άπλα κρατάμε τα στοιχειώδεις για την προσωπική ασφάλεια.
Ευχαριστώ για την ενθάρρυνση! Νομίζω πως τη χρειάζομαι για το σόλο ταξίδι σε αυτές τις χώρες.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.797
Μέλη
39.526
Νεότερο μέλος
Mariakis

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom