Konstantinb
Member
Κένυα & Σέριφο το καλοκαίρι.
Μπορεί να έχεις διαβάσει, μπορεί να έχουμε πει, άλλα σε κανέναν μας δεν έχει συμβεί τίποτε.Επίσης, νομίζω πως ήρθε η ώρα να ταξιδέψω σε Αργεντινή και Βραζιλία, πιθανώς το φθινόπωρο, αλλά δεν έχω κλείσει ακόμα τίποτα. Με αυτά που έχω διαβάσει για την εγκληματικότητα με προβληματίζει ένα σόλο ταξίδι σε αυτές τις χώρες και όπως έχω ξαναγράψει πολύ φοβάμαι πως θα πρέπει να ξεπαραδιαστώ σε πρακτορείο για να επισκεφτώ με οργανωμένο γκρουπ αυτές τις περιοχές.
Πόσο χαίρομαι όταν υπάρχουν άνθρωποι που τους αγγίζουν οι ιστορίες μου και αποτελούν έναυσμα για ταξίδι.Να περάσεις όμορφα και να μας πεις εντυπώσεις όταν επιστρέψεις!!!!!Για να είμαι συνεπής με τον εαυτό μου και με αυτό που είχα γράψει πέρυσι, διαβάζοντας την ιστορία "Ηφαιστιογενείς παράδεισοι καταμεσής του Ατλαντικού" της @alma, έβαλα σε προτεραιότητα τις Αζόρες και έτσι το μόνο σίγουρο για το 2025 είναι το ταξίδι Πορτογαλία-Αζόρες για τον Μάιο.
Ταξίδεψα Αργεντινή μόνος, έχει τα πάντα όπως στην Ελλάδα ένιωσα δηλαδή ντεμί, θέλει να έχεις το νου σου. Για Βραζιλία έχουμε διαβάσει και έχουμε διαβάσει διάφορα....Για να είμαι συνεπής με τον εαυτό μου και με αυτό που είχα γράψει πέρυσι, διαβάζοντας την ιστορία "Ηφαιστιογενείς παράδεισοι καταμεσής του Ατλαντικού" της @alma, έβαλα σε προτεραιότητα τις Αζόρες και έτσι το μόνο σίγουρο για το 2025 είναι το ταξίδι Πορτογαλία-Αζόρες για τον Μάιο.
Επίσης, νομίζω πως ήρθε η ώρα να ταξιδέψω σε Αργεντινή και Βραζιλία, πιθανώς το φθινόπωρο, αλλά δεν έχω κλείσει ακόμα τίποτα. Με αυτά που έχω διαβάσει για την εγκληματικότητα με προβληματίζει ένα σόλο ταξίδι σε αυτές τις χώρες και όπως έχω ξαναγράψει, πολύ φοβάμαι πως θα πρέπει να ξεπαραδιαστώ σε πρακτορείο για να επισκεφτώ με οργανωμένο γκρουπ αυτές τις περιοχές.
Ευχαριστώ πολύ! Καλά ταξίδια σε όλους!Να περάσεις όμορφα και να μας πεις εντυπώσεις όταν επιστρέψεις!!!!!
Ταξίδεψα Αργεντινή μόνος, έχει τα πάντα όπως στην Ελλάδα ένιωσα δηλαδή ντεμί, θέλει να έχεις το νου σου.
Ευχαριστώ για την ενθάρρυνση! Νομίζω πως τη χρειάζομαι για το σόλο ταξίδι σε αυτές τις χώρες.Άρα κανόνισε το σόλο ταξίδι σου και όλα θα πάνε κάλα. Άπλα κρατάμε τα στοιχειώδεις για την προσωπική ασφάλεια.