2024: Πόσα μίλια ή (και) πόντους bonus καταναλώσατε;

tatooine

Member
Λεμε και υπολοιπα? Γιατι εχω κλεισει και για ολο το 2025 και εχω υπολοιπα για ολο το 2026 και τωρα αρχιζω να μαζευω για το 2027.
Πρεπει να χαλαρωσω λιγο.
Για το 2025 άλλο νήμα. Μένουν μόνο οι γιορτές των Χριστουγέννων και το κλείνω και το 2025.

paefstra

Member
Δε ξοδέψαμε, τα ήπιαμε μπυρίτσες.
Κοινώς επενδύσαμε! :lol:
Εγω δεν πινω αλλα καπνιζω. Ομως επιτρεψτε μου, το τριπτυχο αλκοολ, τσιγαρο και ναρκωτικα καθε αλλο παρα επενδυση ειναι. Ειναι εξαρτησεις, να τα λεμε με το ονομα τους ε?

panlek30

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Βολιβία
Τι εννοείς βρε. Εμένα έτσι μου μοιάζει αυτή η ερώτηση του νήματος...
Γενικα πηγαινε το οχι, δε πηγαινε σε σενα, σορρυ. Συμφωνουμε. Μα υπαρχει τετοιο νημα. Πειτε μας ποσο σας κοστισε το x ταξιδι σας. Αβολο!

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Γενικα πηγαινε το οχι, δε πηγαινε σε σενα, σορρυ. Συμφωνουμε. Μα υπαρχει τετοιο νημα. Πειτε μας ποσο σας κοστισε το x ταξιδι σας. Αβολο!
Έχω γράψει για ταξίδι μου πόσο κόστισε συνολικά και για να το κάνω σημαίνει οτι δεν με ενοχλεί, ούτε έχω να κρύψω κάτι. Σίγουρα όμως δεν θα κάτσω να αναλύσω σε ετήσια βάση τι ξοδεύω για ταξίδια, όχι γιατί το θεωρώ άβολο (νόμιμα είναι τα χρήματα που ξοδεύω και η εφορία μου παίρνει οτι μου παίρνει πριν καν τα δω), αλλά γιατί υπάρχουν πολλοί που λενε πολλά και δημιουργούν εντυπώσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.738
Μέλη
39.472
Νεότερο μέλος
Στέλιος Μίκυ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom