nasos_traveler
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Περού-Σβάλμπαρτ
Έχω κλείσει για 11 μέρες Ταϊλάνδη τον Ιανουάριο και βλέπουμε για αργότερα
Τα δεδομενα ειναι οτι για τους Ελληνες θα ειναι ακριβα.Ακόμα δεν έχω κανονίσει για καλοκαίρι και εσυ λες για το 2024 , anyway καλά κανεις….στο μυαλο μου έχω αρκετά σχέδια αλλά δεν ξέρω τι θα παίξει με τη διαμονή που με τα δεδομένα του σήμερα είναι πολύ ακριβά……και τώρα δηλαδή να πας να κλείσεις για το 2024 ακριβά τα βγαζει….
Πως μου ξέφυγε αυτό το διπλό? Το διόρθωσα...Περιμένω να ανοίξει και τρίτο νήμα με το ίδιο θέμα για να τριτώσει το ποδαρικό στο 2024
Τι να πρώτο κάνεις εσύ! Άσε που νόμισα στην αρχή ότι μου έχετε σβήσει την ανάρτηση και αναρωτιόμουν τι διαολο έγραψα πάλι και δεν το θυμάμαιΠως μου ξέφυγε αυτό το διπλό? Το διόρθωσα...
Ωχ ωχ, μη μου βγει το όνομα!Τι να πρώτο κάνεις εσύ! Άσε που νόμισα στην αρχή ότι μου έχετε σβήσει την ανάρτηση και αναρωτιόμουν τι διαολο έγραψα πάλι και δεν το θυμάμαι
Με ενδιαφέρει κι εμένα η Σρι Λάνκα για Αύγουστο. Αν βρεις καμιά προσφορά στείλε μήνυμα σε παρακαλώ!Σκεψεις για 2 βδομαδες Σρι Λανκα με κανα 2 ημερο Σιγκαπουρη ή Κουαλα Λουμπουρ τον Αυγουστο. Ενα 4ημερο Αμπου Νταμπι - Ντουμπάι το Μαρτη (αν βγαλει κανα ξεφτιλισμενο εισιτηριο η Wizz - δεν σκιζω τα βρακια μου αλλωστε) και κανα 3ημερακι καπου Ευρωπη (ισως Βενετια - που καθε χρονο παω και ποτε δεν παω ).
Και ο ίδιος που άνοιξε και τα δυο ίδια θέματα.Μα ήταν ίδιος (σχεδόν) και ο τίτλος!
Αθήνα-Κοπεγχαγη-Αθήνα εννοείς αυτό το δρομολόγιο;Οχι με 69 ευρω οπως το καλοκαιρι του 23, αλλα με 97 πηγαινε ελα με Brussels airlines για το καλοκαιρι του 24.Το εκλεισα.
Οι τιμες για οποιον το ψαχνει για του χρονου ειναι για πολυ ψυχωμενους και εννοω και τη διαμονη. Κλεινουμε απο φετος.
Πασχα στην Κοπεγχαγη και το Γκετεμποργκ, αν δεν στραβωσει κατι.
Ναι. Εχει καλη συνδεση με τη δυτικη Σουηδια.Αθήνα-Κοπεγχαγη-Αθήνα εννοείς αυτό το δρομολόγιο;