Άντε να βρεις χρόνο να κλείσεις την ιστορία της Νότιας Αμερικής…Φλεβάρης: Ισλανδία και Βρότσλαβ
Μάρτιος: Βρυξέλες και Βαρσοβία
Απρίλιος: Ουκρανία (Λβιβ) και Ταυλανδη
Μαιος: Βιετναμ
Ιούνιος: Λουξεμβουργο( ; )
Σεπτέμβρης: Αθήνα
Οκτωβριος: Αλγερια
9 απριλιουΠείτε κανα νεότερο όσοι έχετε τίποτα inside info για το πότε θα γινουν εκλογές.. Σκεφτομαι να κανω κατι για 14 με 30 Απριλίου αλλα οσο δεν κλειδωνει για 2 ή 9 που λέγανε είμαι σκεπτικός..
2 Απριλιου με τιποτε. Θα εχει ΑΣΕΠ διαγωνισμο στις 4 Μαρτιου και πρεπει να απεχουν οι εκλογες 1 μηνα.Πείτε κανα νεότερο όσοι έχετε τίποτα inside info για το πότε θα γινουν εκλογές.. Σκεφτομαι να κανω κατι για 14 με 30 Απριλίου αλλα οσο δεν κλειδωνει για 2 ή 9 που λέγανε είμαι σκεπτικός..
Μαλλον με διαβαζουν @Hayate2 Απριλιου με τιποτε. Θα εχει ΑΣΕΠ διαγωνισμο στις 4 Μαρτιου και πρεπει να απεχουν οι εκλογες 1 μηνα.
23 Απριλη δυσκολο γιατι μετα η επομενη αναμετρηση θα πεσει σε προαγωγικες εξετασεις.
Μαλλον 9.
Δεν ειναι κακο, επιστρεφω απο ταξιδι στην επομενη αναμετρηση μεσημερι Κυριακης και παω με τη βαλιτσα να ψηφισω.Έχω πληροφόρηση για 21/05 αλλά όλα είναι ανοιχτά.
Κανονίστηκε και ένα 3ήμερο στην ορεινή Αρκαδία στα τέλη ΜαρτίουΜια εβδομάδα στη Γεωργία τον Ιούνη παρέα με τον πατέρα μου.