gioannis13
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Όπου πετάει αεροπλάνο...
- Ταξίδι-Όνειρο
- Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
.... από Βουδαπέστη να δείτε τι τιμές έχει για όπου και όποτε ! αντί Αθήνας βάλτε BUD και θα
ναι κι εγω το παρατηρησα. μιλαμε ληστες σκετοι.Μαιο και εγω κοιταω για Ιταλια καπου.Αλλιως πεφτει και η ιδεα της Λισαβονας.Δεν θελω βορεια καπου.Παντως δεν ξερω αν το παρατηρησατε και εσεις αλλα οι τιμες ειναι αρκετα υψηλες παντου
Εν συνεχεία του μηνύματος για τα Κύθηρα, συνεχίζουμε δυναμικά με ένα ταξίδι για πρώτη φορά στην Κωνσταντινούπολη αρχές ΜαΐουΜόλις κλείσαμε για τέλη Αύγουστο με προορισμό τα Κύθηρα. Κόστος 40€ για 2 άτομα και εξαργύρωση 20.000 μιλίων.
Δεν ξερω ποσες μερες διαθετεις συνολικα για αυτο το ταξιδι αλλα αν μπεις βορειο Περου και συνεχισεις Λιμα δεν θα πας στο Ματσου Πιτσου?Παντως υπαρχει ποταμοπλοιο απο pucalpa για iquitos και απο iquitos στην Leticia και μπαινεις παλι Κολομβια.Εγω τετοιες μερες το 2012 ημουν στην Λιμα και πηρα πτηση για iquitos και μετα με ποταμοπλοιο εφτασα στα συνορα Περου Κολομβιας Βραζιλιας.Στην Ταμπατινγκα περπατωντας περνουσες τον συνοριακο ελεγχο και εμπαινες Λετισια Κολομβια ,εγω συνεχισα για Μαναους.
Αυτο στο λεω σε περιπτωση που εισαι στο Περου και δεν μπορεις να γυρισεις απο Εκουαδορ αλλα και ποιος ο λογος να ξαναμπεις Εκουαδορ.
Αυτό ισχύει και για τον Αύγουστο πλέον? Ή επειδή είναι ο μήνας με την περισσότερη κίνηση καλύτερα να κλείσω τώρα?να κλεισεις 20 μερες- ενα μηνα πριν. ποιος ο λογος να κλεισεις 7 μηνες πριν? για την (ψευδαισθηση πολλες φορες) του φθηνοτερου εισητηριου? θα βρεις ανετα και 2,3 μερες πριν μην αγχωνεσαι. κι αν ειναι πιο ακριβα θα ειναι λιγοτερο απο τη ζημια των ακυρωσεων κλπ. ειδα εισητηρια για αφρικα σε 5,6 μερες απο σημερα παμφθηνα, πολυ φθηνοτερα απο 5 μηνες πριν.
κλεινω λαστ μινιουτ, μαζευω μιλια. αυτο ειναι το πνευμα της εποχης. πολυμηνους προγραμματισμους ξεχαστε τους. ειναι η εποχη covid+war. κλειστε για το επομενο σκ μονο.