psilos3
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αναζητείται!
Τώρα που έφτασα στο πέμπτο γελάω κιόλας. Τόσο χαλαρός!Στο πρωτο ταξιδι που ξηλωνει κανεις ειναι δυσκολο.
Να εγω που ξηλωνω το τριτο, ποσο χαλαρη ειμαι
Τώρα που έφτασα στο πέμπτο γελάω κιόλας. Τόσο χαλαρός!Στο πρωτο ταξιδι που ξηλωνει κανεις ειναι δυσκολο.
Τώρα που έφτασα στο πέμπτο γελάω κιόλας. Τόσο χαλαρός!
Να δω τι θα τα κανεις τοσα λεφτα απο τις επιστροφες ; και μη μου πεις μπυρες...
Στο πρωτο ταξιδι που ξηλωνει κανεις ειναι δυσκολο.
Χωρίς να θέλω να το δραματοποιήσω, άν και εγώ ήμουν 20-30-40 χρόνια νεώτερος, έτσι χαλαρός θα ήμουν. Τώρα όμως νοιώθω ότι ένα ταξίδι χάθηκε και δεν ξέρω πότε θα μπορέσει να πραγματοποιηθεί το επόμενο.Τώρα που έφτασα στο πέμπτο γελάω κιόλας. Τόσο χαλαρός!
Να δω τι θα τα κανεις τοσα λεφτα απο τις επιστροφες ; και μη μου πεις μπυρες...
Εννοείται πως δεν είμαι τόσο χαλαρός αγαπητέ @makisg και το σκέφτομαι με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Ήταν ειρωνικός - χιουμοριστικός ο τρόπος που το έγραψα θέλοντας να αναδείξω το γεγονός των απανωτών ακυρώσεων. Κατά τα άλλα μόνο προβληματισμένος είμαι για το πότε θα μπορέσω να προγραμματίσω εκ νέου αυτά τα ταξίδια χωρίς άγχος. Υπάρχει τρομερή αβεβαιαότητα και κανεις δε σου εγγυάται με σιγουριά τίποτα. Χώρια που οι τιμές ίσως να μην είναι ίδιες...Χωρίς να θέλω να το δραματοποιήσω, άν και εγώ ήμουν 20-30-40 χρόνια νεώτερος, έτσι χαλαρός θα ήμουν. Τώρα όμως νοιώθω ότι ένα ταξίδι χάθηκε και δεν ξέρω πότε θα μπορέσει να πραγματοποιηθεί το επόμενο.
Ε παντρέψου...2020... Μέχρι στιγμής ακυρώθηκαν 3 ταξίδια και 2 γαμοι,πολύ καλων φίλων! Οι φίλοι μάλλον γλίτωσαν , εγώ πάλι ...αναζητώ μια ακτίνα φωτός στο σκοταδι!
στο επόμενο ταξίδι αναφερομαι! Γλίτωσαν οι αλλοι,θα μπλέξω εγώ;;Ε παντρέψου...
Μα γιατι κι αυτο ταξιδι ειναι, για πολλους χωρις επιστροφή.στο επόμενο ταξίδι αναφερομαι! Γλίτωσαν οι αλλοι,θα μπλέξω εγώ;;
Nα υποθέσω ότι μένεις στη Γερμανία, και θεωρείς αυτονόητο ότι θα μπορείς να κάνεις το συγκεκριμένο ταξίδι αρχές Ιούνη.εμεις ημασταν τυχεροι...ηταν προγραμματισμενο ενα ταξιδι για σκι μεσα μαρτιου...αλλα το αφησα τελευταια στιγμη για να δω αναλογα με τις συνθηκες και τελικα δεν πηγαμε καν
το ταξιδι αρχες ιουνιου στην βορεια γερμανια προφανως πλην απροοποτου θα γινει
και για αυγουστο το ιδιο (αν δεν αλλαξει κατι στην Αυστρια κλπ)
βεβαια μιλαμε για ταξιδια οδικως οποτε μικρο το ρισκο
παντως ακυρωθηκαν οι πτησεις της μανας μου και πεθερας και δυστυχως για μια ακομα φορα τα βαφτισια της μικρης....μιλαμε δεν την θελει καθολου...τριτη φορα και κατι ετυχε παλι και το ακυρωσαμε..