karfitsa
Member
Θέλω να πιστεύω ότι θα τα καταφέρω να πάω Νέα Ορλεάνη στο τέλος του χρόνου...
Παρτον με ωτοστόπ τον άνθρωπο ρε panpan.Λες να συμπέσουν τα ταξίδια μας;
Και τώρα εγώ που είχα πάει με 20 νιώθω πολύ ριγμένη!Μπήκα στα ψαχτήρια για να δω αν το Παλέρμο είναι ακόμα στα 24 ευρώ πήγαινε έλα για τον τρέχοντα μήνα, ώστε λίγο να το ξανασκεφτώ και ίσως να κλείσω. Και τσουπ, εμφανίστηκε μπροστά μου στα 10 ( ) ευρώ οπότε τελικά δεν το σκέφτηκα και πολύ
Άτιμη ζωήΚαι τώρα εγώ που είχα πάει με 20 νιώθω πολύ ριγμένη!
Ειχα κλεισει κι εγω με 5ευρα πηγαινε ελα με volotea και ειχα και βαλιτσα 10κ. Eat my dust.Άτιμη ζωή
Φτου να πάρει, εγώ μόνο με σακίδιο καμπίναςΕιχα κλεισει κι εγω με 5ευρα πηγαινε ελα με volotea και ειχα και βαλιτσα 10κ. Eat my dust.
Και τώρα εγώ που είχα πάει με 20 νιώθω πολύ ριγμένη!
ποσο σας ζηλευω που μπορειτε να κλεινετε ετσι λογω δουλειας δνε μπορω να κανω σχεδια in advanceΆτιμη ζωή
Εκτός αν κλείσεις μερικά με 5-10 Ευρώ και αν σου κάτσει έστω και ένα μπορεί να είσαι κερδισμένος πάλιποσο σας ζηλευω που μπορειτε να κλεινετε ετσι λογω δουλειας δνε μπορω να κανω σχεδια in advance
προφανως δεν ειναι το ποσο ρε συ απλα ειναι η ξενερα οτι εχεις εισιτηρια για σκ και δεν μπορεις να πας γτ εισαι για δουλεια στην αφρικη πχ.Εκτός αν κλείσεις μερικά με 5-10 Ευρώ και αν σου κάτσει έστω και ένα μπορεί να είσαι κερδισμένος πάλι