• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

2019.Που πάμε;

coco

Member
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ταξίδι-Όνειρο
ρωσια
Εφτασε λοιπον κι η σειρα μου..παλι γαλλια για φετος .ειμαι ετοιμη να κλεισω για το ανατολικο κομματι της χωρας,ελπιζω να μπορεσω να ανοιξω καινουργιο θεμα για να ανεβασω προγραμμα για βοηθεια..

chris7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λουξεμβούργο
Ταξίδι-Όνειρο
Καναδάς
Εφτασε λοιπον κι η σειρα μου..παλι γαλλια για φετος .ειμαι ετοιμη να κλεισω για το ανατολικο κομματι της χωρας,ελπιζω να μπορεσω να ανοιξω καινουργιο θεμα για να ανεβασω προγραμμα για βοηθεια..
Τι βοήθεια να ζητήσεις εσύ που έχεις πάει 800 φορές στη Γαλλία; :)

coco

Member
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ταξίδι-Όνειρο
ρωσια
Τι βοήθεια να ζητήσεις εσύ που έχεις πάει 800 φορές στη Γαλλία; :)
Ε ,αυτα μου εχουν ξεφυγει,κι επειδη πιστευω πως υπαρχουν αλλοι που μπορει να βοηθησουν,ειπα να κανω χρηση..πες μου τωρα πως να ανοιξω νεο θεμα που δεν το βρισκω...

chris7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λουξεμβούργο
Ταξίδι-Όνειρο
Καναδάς
Ε ,αυτα μου εχουν ξεφυγει,κι επειδη πιστευω πως υπαρχουν αλλοι που μπορει να βοηθησουν,ειπα να κανω χρηση..πες μου τωρα πως να ανοιξω νεο θεμα που δεν το βρισκω...
Από πάνω κλικ στο "γενικά περί ταξιδιών" και μετά πάνω δεξιά "νέο θέμα".

coco

Member
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ταξίδι-Όνειρο
ρωσια
την ευχη μου να χεις...χαχα!

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Πας Αναζήτηση πληροφοριών για προορισμούς και μετά Ευρώπη (ή σε όποια ήπειρο σε ενδιαφέρει) και εκεί ανοίγεις καινούργιο θέμα πατώντας Νέο Θέμα.
Δεν σε πρόλαβα, αλλά δεν έγινε και τίποτα. Το γράφω για τους επόμενους που θα αναζητούν πληροφορίες.

Αφού η πρώτη μας φορά στη ΝΑ Ασία ήταν παραπάνω από όμορφη εκεί στο Μπαλί, ήρθε η ώρα για το μεγάλο ταξίδι του έτους. Μετά από σχέδια, ακυρώσεις, ξανά σχέδια, σκέψεις, πώς και τι, βγήκε αποτέλεσμα.

Κρήτη - Ισλανδία - Φερόε - Νορβηγία - Σουηδία και πίσω, οδικώς. :) Σε 10 μέρες από τώρα, φεύγουμε.

Αμάξι, οροφοσκηνή, οι δυο μας και ο μικρός, ψυγειάκι, όλα τα απαραίτητα, couchsurfing, διαμονή επάνω στο αυτοκίνητο (κυριολεκτικά), χιλιόμετρα, μαγείρεμα, φωτογραφίες και όπου κι όσο μας βγάλει. :D

Διάρκεια 4 μήνες περίπου.
Χιλιόμετρα υπολογίζω 20000.
Χώρες δεν ξέρουμε ακριβώς πόσες (κάπου 25) αλλά δεν έχει σημασία.
Ο μεγάλος στόχος - αγάπη - έρωτας Ισλανδία θα είναι εκεί, συν τα Φερόε, τη Νορβηγία και τις Άλπεις.
Τα άλλα συμπληρωματικά.
Καλό καλοκαίρι σε όλους, Ελλάδα ξανά για μπάνια στη νότια Κρήτη, στα μέσα Σεπτέμβρη περίπου!

Υ.Γ.: Αυτό μετράει για ένα ταξίδι, άρα φέτος μόνο δύο συνολικά. :xalara:

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Αφού η πρώτη μας φορά στη ΝΑ Ασία ήταν παραπάνω από όμορφη εκεί στο Μπαλί, ήρθε η ώρα για το μεγάλο ταξίδι του έτους. Μετά από σχέδια, ακυρώσεις, ξανά σχέδια, σκέψεις, πώς και τι, βγήκε αποτέλεσμα.

Κρήτη - Ισλανδία - Φερόε - Νορβηγία - Σουηδία και πίσω, οδικώς. :) Σε 10 μέρες από τώρα, φεύγουμε.

Αμάξι, οροφοσκηνή, οι δυο μας και ο μικρός, ψυγειάκι, όλα τα απαραίτητα, couchsurfing, διαμονή επάνω στο αυτοκίνητο (κυριολεκτικά), χιλιόμετρα, μαγείρεμα, φωτογραφίες και όπου κι όσο μας βγάλει. :D

Διάρκεια 4 μήνες περίπου.
Χιλιόμετρα υπολογίζω 20000.
Χώρες δεν ξέρουμε ακριβώς πόσες (κάπου 25) αλλά δεν έχει σημασία.
Ο μεγάλος στόχος - αγάπη - έρωτας Ισλανδία θα είναι εκεί, συν τα Φερόε, τη Νορβηγία και τις Άλπεις.
Τα άλλα συμπληρωματικά.
Καλό καλοκαίρι σε όλους, Ελλάδα ξανά για μπάνια στη νότια Κρήτη, στα μέσα Σεπτέμβρη περίπου!

:shock::shock::shock:
Η πρώτη ερώτηση που μου ήρθε στο μυαλό είναι πώς πας Ισλανδία/Φερόε "οδικώς". Από πού παίρνεις πλοίο; Δεν το έχω ξανακούσει.
Κατά τ'άλλα...ουάου! Καλό ταξίδι!!!

:shock::shock::shock:
Η πρώτη ερώτηση που μου ήρθε στο μυαλό είναι πώς πας Ισλανδία/Φερόε "οδικώς". Από πού παίρνεις πλοίο; Δεν το έχω ξανακούσει.
Κατά τ'άλλα...ουάου! Καλό ταξίδι!!!
Με πλοίο από το Hirtshals της Δανίας πας. :) Περίπου δυο μέρες κάνει για Ισλανδία.
Βασικά θα ανοίξω σχετικό θέμα αλλού, με τους χάρτες, διαδρομή, μαρκαρισμένα μέρη, για να δούμε και τι άλλο μπορούμε να βάλουμε στο πρόγραμμα.

alvadi

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ολλανδία
Ταξίδι-Όνειρο
Μεξικό
To μόνο μου άρεσε.. :lol::lol::lol::lol:
Ζηλεύω, ζηλεύω, ζηλεύω.. να περάσετε πολύ όμορφα! Εμείς εδώ θα περιμένουμε φωτογραφίες!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.652
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom