paefstra
Member
Τα 'λεγα εγω, . Μια χαρα προλαβαινεις, ειδικα αν πας ανοιξηκαι αποφυγεις τις ορδες των τουριστων.
Λεω για το επόμενο σουκού βασικά. Δε ξέρω αν θεωρείται άνοιξη ή χειμώνας αλλά λογικά κόσμο πολύ δε θα έχει. Μου φαίνεται πολύ λίγο αλλά ευελπιστώ να ξαναπάω για να συμπληρώσω τα κενάΤα 'λεγα εγω, . Μια χαρα προλαβαινεις, ειδικα αν πας ανοιξηκαι αποφυγεις τις ορδες των τουριστων.
Κι απο Αλματι πως θα πας Κιργισταν; Το ψαχνω κι εγω γι αυτο σε ρωταω;μολις τωρα κλειστηκε αλλο ενα συναρπαστικο ταξιδι! Ηρακλειο-Κιργισταν (με περασμα απο Καζακσταν) μεσω Μοσχας (Ηρακλειο-Αλματι κ επιστροφη με 325 ευρω με Aeroflot)
οδικως με λεωφορειο μαλλονΚι απο Αλματι πως θα πας Κιργισταν; Το ψαχνω κι εγω γι αυτο σε ρωταω;
Σορρυ, ειχα στο μυαλο μου την Αστανα που εχει πτηση η wizz απο βουδαπεδτη.οδικως με λεωφορειο μαλλον
Δεν υπαρχει καμμια πολη με αυτο το ονομα.Σορρυ, ειχα στο μυαλο μου την Αστανα .
Αστανα λεγοταν η πρωτευουσα του Καζακσταν πριν μετονομαστει σε Νουρσουλταν προς τιμην του πρωτου προεδρου της χωρας...Δεν υπαρχει καμμια πολη με αυτο το ονομα.
μπορεις να δωσεις περισοτερες λεπτομερεις αν θελεις για τις αζορες;Μόλις προστέθηκε και ένα ταξιδάκι για καλοκαίρι. Φέτος δεν έχει ελληνικό νησί. Έχει τον Ιούλιο 3 βράδια Πόρτο + 7 Αζόρες (Sao Miguel). Αυτό συμβαίνει όταν συνειδητοποιείς οτι όσα θα χάλαγες ελλάδα για 5 μέρες μπορείς να πας 10 μέρες στις Αζόρες....
Ευχαρίστως. Αλλά γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος...μπορεις να δωσεις περισοτερες λεπτομερεις αν θελεις για τις αζορες;