James
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ανατολική Κρήτη
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού
Θα το γλιτώσω το κάψιμο μάλλον.Μην μαθω οτι δεν πηγες ........ καηκες!
Θα το γλιτώσω το κάψιμο μάλλον.Μην μαθω οτι δεν πηγες ........ καηκες!
Επειδή είμαι σίγουρος ότι έχετε αγωνία, να σας ενημερώσω ότι το ταξίδι στη Σύρο είναι στον αέρα, λόγω της νέας απεργίας της ΠΝΟ. Νεότερη ανταπόκριση ίσως αύριο.Έτσι στα ξαφνικά 4ήμερο στη Σύρο! Ημέρα αναχώρησης η Πέμπτη που μας έρχεται.
Θα μου πείτε τώρα, 4ημερο, και εγχώριο, ε δεν πιάνεται για ταξίδι. Σχεδόν δεν θέλω να πάω. Δεν θέλω ρε παιδί μου...μα μην επιμένετε...
Καλά θα πάω.
Βρήκαμε γερή δικαιολογία ε ;;;;;;;;το ταξίδι στη Σύρο είναι στον αέρα, λόγω της νέας απεργίας της ΠΝΟ.
Σας παρακαλώ πολύ μην ανακοινώνετε ταξίδια που θα κάνετε μετά το Σεπτέμβρη διότι εγώ μέχρι τον Αύγουστο μπορώ φέτος, ελλείψει τριημέρου αργίας και υπόλοιπου αδείας (και όχι εγώ τα Χριστούγεννα δε πάω πουθενά).
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
Πάω να κλάψω στη γωνιά μου
Τι λες τώρα; πόσο ζηλεύω (με την καλή έννοια)!!! Όσες φορες κ να πάω δεν τη χορταίνω!!! Καλά να περάσεις!!!Καλημέρα. Αρχικά είχαμε βγάλει για την επιστροφή Βενετία Αθήνα με την προσφορά των 5 ευρώ. Μετά βγάλαμε και για το πήγαινε κανονικό με 52 ευρώ. Πήγε όλο μαζί δηλαδή 57 ευρώ το άτομο. Όλα Volotea εννοείται.
Σε ευχαριστώ πολύ. Κι εσύ να περνάς καλά και να κάνεις ωραία ταξίδια!Τι λες τώρα; πόσο ζηλεύω (με την καλή έννοια)!!! Όσες φορες κ να πάω δεν τη χορταίνω!!! Καλά να περάσεις!!!
Τέλεια!!! Καλά να περάσετε! Το κάναμε και εμείς το Τανζανία-Ζανζιβάρη Αύγουστο του 2016. Σούπερ! Φέτος να δω τι θα κάνουμε.....Τον Οκτώβριο μόλις κλείσαμε για Τανζανία!!!Σαφάρι για 3 μέρες και μετά χαλάρωση στην πανέμορφη Ζανζιβάρη!!Με Egyptair η οποία έχει μεγάλη αναμονή στο Κάιρο όταν πηγαίνουμε οπότε θα έχουμε την ευκαιρία για επίσκεψη στις Πυραμίδες της Γκίζας.Καλά ταξίδια!!