Εμείς θα είμαστε εκεί 25-28!καλησπερα σε ολους, εγω σκεφτομαι για ρωμη τον φλεβαρη.
πιστευω ημερομηνια που εβαλες ισως πετυχεις εκπτωσεις στα μαγαζια μαλλον! εγω παιζει να παω αρχες φλεβαρη μονος! οτι καλυτερο! αν βρω ελληνες ταξιδιωτες τοτε θα μιλησω μαζι τους!Εμείς θα είμαστε εκεί 25-28!
το βερολινο ειναι μια της σκεψης μου.. για την ωρα προτιμω ρωμη! παντα αλλαζω αποφαση τελευταια στιγμη χεχεχεχεχε...Τελικά, μάλλον για Πάσχα, κλεινω για Βερολίνο, οπότε και Βορεια Ευρώπη το 2017...
Λεω να μεινω στο motel one Podsamer Platz.Νομιζω ειναι αρκετά κεντρικά.
Τελικά, μάλλον για Πάσχα, κλεινω για Βερολίνο, οπότε και Βορεια Ευρώπη το 2017...
Λεω να μεινω στο motel one Podsamer Platz.Νομιζω ειναι αρκετά κεντρικά.
Για πριν το πασχα, το φλεβαρη είναι καλός μήνας παρά το χειμώναΚαι η Ρωμη ειναι πολυ καλη επιλογη,ασυζητητι!Αν ειναι για πασχα παντως εχε υποψη σου οτι θα εχει παρα πολυ κοσμο
Αν και λίγο αργά, μπορείς να δώσεις itinerary κι αεροπορικές ; Thanks.New zealand και cook islands το Μάρτιο για 16 μέρες με κάτω από 1000€ σύνολο πτήσεων.
Καλησπέρα η προσφορά ηταν http://www.fly4free.com/flight-deal...n-to-fabulous-new-zealand-for-staggering-347/ επίσης με british από Αθήνα στα 120€ και πτήσεις με jet star απο Αuckland για Rarotonga 250€ και Αuckland για Quennstown 120€ σύνολο μου βγήκαν 960€ 16 με 31 Μαρτίου.Τώρα περιμένω και γω τη Qatar για καλοκαίρι!!Εγώ θα περιμένω μήπως η Qatar, βγάλει παρόμοια προσφορά με την περσινή στις γιορτές. Σκέφτομαι για Νότια Αφρική, προς τα πάνω όσο μπορέσω, ή Ωκεανία. Ευρώπη έλεγα να κλείσω τις χώρες που μου έμειναν φέτος, ξεκινώντας με μηχανή από Θεσσαλονίκη.
Αν και λίγο αργά, μπορείς να δώσεις itinerary κι αεροπορικές ; Thanks.
Καλυτερα περιμενε τον Γκοντο. θα εχεις πιο πολλες πιθανοτητες. αυτα γινονται once in a lifetime..Εγώ θα περιμένω μήπως η Qatar, βγάλει παρόμοια προσφορά με την περσινή στις γιορτές.
Ουτε ο Γκοντο ηρθε στο θεατρικο...Τζαμπα τον περιμενανΚαλυτερα περιμενε τον Γκοντο. θα εχεις πιο πολλες πιθανοτητες.