malysa
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- έλα μου ντε...
- Ταξίδι-Όνειρο
- 3η βραχονησίδα αριστερά
καλά το Angkok Wat και να θέλουμε, δεν θα το βρούμε ποτέ... συνδυαζοντάς το και με λίγο Angkok Wat

αλλά το Αngkor Wat, θα το βρούμε...
καλά το Angkok Wat και να θέλουμε, δεν θα το βρούμε ποτέ... συνδυαζοντάς το και με λίγο Angkok Wat
πιστεύω ότι χρειάζεσαι σωματοφύλακα αλλά και ξεναγό!μπορώ να στα προσφέρω και τα δύο αμισθί.Το μόνο που θα μου καλύψεις είναι τα έξοδα μεταφοράς,διαμονής και ένα γεύμα τη μέρα!Πρώτη φορά στη Ρώμη και μόνη μου. Φθάνω στο Ciampino στις 8 Οκτωβρίου ώρα 21.00 και θα μείνω στο Trastevere εδώ www.orsamaggiorehostel.com.
Μου είπαν από το χόστελ να πάρω το λεωφορείο Νο 64 και να κατέβω στη Piazza della Rovere. Αν και διαβάζω πως η περιοχή είναι ασφαλής, επειδή θα έχει νυχτώσει μια ανησυχία (μην πω δυο - τρεις) την έχω. Τώρα θα μου πείτε αφού φοβάσαι που πας; Ααααλο αυτό!
Η γνώμη σας;
Πηνελόπη σε ευχαριστώ πάααρα πολύ και για την πληροφορία και για την άμεση ανταπόκριση. Θα το δώ.δες εδω : https://www.getyourguide.com/rome-l...xTk54Hs9oNU1j8st7LZqPOYIMcWcZtjTdEaAj4h8P8HAQ μπορεις να βρεις κατι ανάλογο απο Ciampino , εγω ειχα χρησιμοποιησει αυτην την εταιρεία , κοστιζει 7-10 ευρώ /άτομο αν θυμάμαι καλά.
Για τη μεταφορά και τη διαμονή συμφωνώ, για τα γεύματα το σκέφτομαι γιατί δεν ξέρω πόσο τρώςΤο μόνο που θα μου καλύψεις είναι τα έξοδα μεταφοράς,διαμονής και ένα γεύμα τη μέρα!
Να σου εξηγήσω: Ξυπνάω ένα πρωί στις 5 και μου φταίνε όλα (οικογένεια... φίλοι... η άτιμη κοινωνία...).τι ωρα διάλεξες βρε Ντίνα μου???
είσαι το ίνδαλμα μου !!!!!!!! Δεν έχω επιχειρήσει ποτέ κάτι παρόμοιο.... πιστεύω η Ρώμη ότι θα εκτονώσει πλήρως τα αρνητικά συναισθήματα ! Καλό ταξίδι....Να σου εξηγήσω: Ξυπνάω ένα πρωί στις 5 και μου φταίνε όλα (οικογένεια... φίλοι... η άτιμη κοινωνία...).
Λέω: Δεν πάω ένα ταξίδι στη κολλητή στο Άστρος Κυνουρίας; Και μετά λέω: Γιατί στο Άστρος και όχι στη .... Ρώμη?
Βγάζω το πιο φθηνό εισιτήριο και μετά ..... αρχίζω να σκέφτομαι.
Τώρα που άρχισα να σκέφτομαι, άρχισα και να αγχώνομαιπιστεύω ότι χρειάζεσαι σωματοφύλακα αλλά και ξεναγό
Σε ευχαριστώ πολύ, καλή μου! Με βοηθάς!είσαι το ίνδαλμα μου !!!!!!!! Δεν έχω επιχειρήσει ποτέ κάτι παρόμοιο.... πιστεύω η Ρώμη ότι θα εκτονώσει πλήρως τα αρνητικά συναισθήματα ! Καλό ταξίδι....
Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.κοίτα Dina Z τα έχω τα κιλάκια μου...και υπάρχει λόγους που έχω τα κιλάκια αυτά..
χαχαχαχαχαχα
απο εκεί και πέρα μην αγχώνεσαι,όλα είναι η πρώτη σκ'εψη για το άγνωστο..
με το που πατήσεις το πόδι σου μετά από 10 λεπτά θα καταλάβεις τι παίζει