BASILISPAP
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Απο εδώ και από εκεί...
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ιαπωνία, Περού, Κιργιστάν
Για Φεβρουαρίου μαλλον προσπαθώ να αποφασίσω για Ιαπωνία, Περού ή Βιρμανία... Οχι ολα μαζί
καμιά περιγραφή από τοσκάνη να περιμένουμε?εγώ μόλις γύρισα από ένα οκταήμερο στην Τοσκάνη, το επόμενο θα είναι ένα τριήμερο στην Μπολόνια και λέω για ένα τριήμερο τα Χριστούγεννα στο Στρασβούργο.
Ο Φεβρουάριος του '15 πέρασε κι εσύ είσαι ακόμα αναποφάσιστος;Για Φεβρουαρίου μαλλον προσπαθώ να αποφασίσω για Ιαπωνία, Περού ή Βιρμανία... Οχι ολα μαζί
Μπολονια! Εδω ειμαι ακομη ξεχαστηκα... βαλτο στα υπ'οψιν καλο και βολικο...εγώ μόλις γύρισα από ένα οκταήμερο στην Τοσκάνη, το επόμενο θα είναι ένα τριήμερο στην Μπολόνια και λέω για ένα τριήμερο τα Χριστούγεννα στο Στρασβούργο.
Ε τωρα μπλεκεται στην ιδια προταση το περου και η βολιβια με τα καχεκτυπα της ευρωπης ειναι προκλησηΑν όλα πάνε καλά κάπου προς την εκπνοή του 2015 θα είμαι Περού ή Βολιβία ή Αργεντινή ή Ουρουγουάη ή σε όλα από λίγο.
Αισθημα μυριζομαι... Δυο φορες σε προορισμο χωρις παραλια....Ξανά Ολλανδία, την άλλη εβδομάδα με ολίγον από Βέλγιο
εμ τί φταίω που ο ξα θα κάνει τουρ εκείνο τον καιρό και η φάση είναι όπου τον προλάβω;Ε τωρα μπλεκεται στην ιδια προταση το περου και η βολιβια με τα καχεκτυπα της ευρωπης ειναι προκληση
Τι εννοείς χωρίς παραλία? Όταν ρώτησα αν έχει το Βέλγιο παραλία με φοίνικες μου είπαν οτι δεν έχει φοίνικες γι'αυτό καλύτερα να πάρω μαζί μου ομπρέλα (αύριο θα πάρω τηλ τη swiss να δω πως θα μεταφέρω ομπρέλα θαλάσσης στο αεροπλάνο) και ότι ακόμα και στις πόλεις κινούνται με βάρκα. Θα χορτάσω boat tours και island hopping!!Αισθημα μυριζομαι... Δυο φορες σε προορισμο χωρις παραλια....