μολις χθες ηρθα και προσπαθω να συνελθω........@strani είσαι εκεί τώρα??? Στείλε καμιά φώτο! Έτσι, να πάρω μια τζούρα από Ινδία! Μου έλειψε!!!
μολις χθες ηρθα και προσπαθω να συνελθω........@strani είσαι εκεί τώρα??? Στείλε καμιά φώτο! Έτσι, να πάρω μια τζούρα από Ινδία! Μου έλειψε!!!
Αχαχα! I know that feeling! Θα σου πάρει καιρό...μολις χθες ηρθα και προσπαθω να συνελθω........
Πρώτη χώρα εξωτερικό και πήγες Ινδία??? Τα σέβη μου! Έτσι απλά!Τι διαμάντι ιστορια ανακαλυψα !
Πανιους δεν σε ειχα παρει ειδηση τόσο καιρο αν και ειμαι χρόνια στο φορουμ και μπαινω κάθε μέρα σχεδον . Μετά βεβαια ειδα οτι οταν εγραφες ιστορία ( στη κυριολεξια ) ημουν εκτος Ελλαδας σε χωρα με ανυπαρκτο σχεδον ιντερνετ .
Διαβασα ηδη 4 απολαυστικά κεφαλαια και αυριο θα συνεχισω .
Εν τω μεταξυ χτυπας με χωρες που ειναι η αδυναμία μου . Μετα την Ισπανια σε βρισκω στην Ινδία , την πρωτη χώρα που ταξιδεψα στη ζωη μου .
Καταλαβαινεις πως γυρισα πισω ...απιστευτο ταξιδι σε μια χωρα εμπειρια .
Οντως σε σημαδευει , μετά πηγα αλλες δυο φορές γιατι τι να πρωτοδεις ; Ειναι απέραντη . Αλλά το πρώτο ταξιδι ηταν μοναδικό . 20 χρονων, πρωτη φορά εξωτερικό ,Ινδια και το κυριότερο μόνη μου .Πρώτη χώρα εξωτερικό και πήγες Ινδία??? Τα σέβη μου! Έτσι απλά!
Την Ινδία ή θα την μισήσεις ή θα την λατρέψεις. Δεν υπάρχει ενδιάμεσο. Όπως και να 'χει σε σημαδεύει ανεξίτηλα!
Καλα, εισαι φοβερη! Μπραβο σου που εκανες τετοιο ταξιδι!!! Τωρα βλεπω οτι εχεις φτιαξει και ιστορια για Ινδια. Ξεκιναω διαβασμα!Οντως σε σημαδευει , μετά πηγα αλλες δυο φορές γιατι τι να πρωτοδεις ; Ειναι απέραντη . Αλλά το πρώτο ταξιδι ηταν μοναδικό . 20 χρονων, πρωτη φορά εξωτερικό ,Ινδια και το κυριότερο μόνη μου .
Μεγάλο μάθημα σε πολλους τομεις . Ασε που μετά όλα τα ¨δυσκολα" ταξίδια μου φαινονταν απλά οδοντοκρεμες
Ξεκινας διάβασμα ; Θα σου παρει 5 λεπτα μαζι με τα σχόλια !!Καλα, εισαι φοβερη! Μπραβο σου που εκανες τετοιο ταξιδι!!! Τωρα βλεπω οτι εχεις φτιαξει και ιστορια για Ινδια. Ξεκιναω διαβασμα!
Να μην πεις τιποτα και να γραψεις τη δικη σου πρωτη εμπειρια απο το παρθενικο σου solo ταξιδι... πώς το αποφασισες, τι βρηκες, τι σου εμεινε... θα ηθελα πολυ να μαθω!!!Τωρα τελείωσα την ιστορία σου , δεν μπορουσα να σταματησω το διαβασμα .
Τι να πω ;Θα ηθελα πολλά αλλά θα γίνω κουραστικη .
Μπραβο και πάλι μπράβο !
Δηλώνω μελος του φαν κλαμπ " Ο πανιους και οι ιστορίες του "
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Θα το δοκιμάσω!!!Όσο για το μασάλα τσάι, δεν ξέρω αν τελικά βρήκες τον τρόπο να το φτιάξεις. Η συνταγή που πήρα από φίλους Ινδούς και σου γράφω, περιλαμβάνει υλικά που μπορείς εύκολα να βρεις στην Ελλάδα - μαύρο τσάι, ζάχαρη, γάλα, τζίντζερ και κάρδαμο (εγώ χρησιμοποιώ και ένα μείγμα μπαχαρικών που αγόρασα στην Ινδία).
φίλε μου, σε ευχαριστώ για την ωραία ιστορία και για τις πολύ χρήσιμες συμβουλές....κάτι οι απίστευτα πολλές κατσαρίδες ......