peter75rhodes
Banned
- Επόμενο Ταξίδι
- GWT/BGY/BRA/AMS/MAD/CRL
- Ταξίδι-Όνειρο
- Island/Grönland
Δεν πρόκειται για κράχτες, μόλις έκλεισα εισιτήριο λουκούμι! Αυτές είναι προσφορές όχι των άλλων εταιριών, των "legacy"...
Μη μου ταράζεσαι!:xmas_mrgreen:nera_gr μιλάω για Πράγα! Όχι για Αθήνα! Δεν μένω Αθήνα, μένω Ρόδο. Πετάω 9 Ιανουαρίου Ρόδο-Ρώμη με ryanair στα 10 ευρώ (!!!), μετά Ρώμη-Βαρκελώνη επίσης με ryanair στα 19,99 και και Βαρκελώνη-Πράγα με vueling μπρος πίσω 69 ευρώ.
Μη με προκαλείτε και κάτσω απόψε και βγάλω και άλλο είσιτήριο!!! Παρακαλώ!
Και εγώ σου λέω ότι δε σε πιστεύω ότι το έκλεισες με 69 ευρώ(με vueling όπως προανέφερα)... Προσφορά υπήρχε μόνο στο BCN - PRG στα 40ευρώ one way. Η επιστροφή δεν υπήρχε σε προσφορά και το χαμηλότερο που μπορούσες να πετύχεις με Vueling είναι 50 ευρώ. Το 69 είναι προϊόν της φαντασίας σου. Πέτα όσο θες με loco. Δεν είναι αυτό το κόλλημά μου. Το θέμα είναι ότι trollάρεις ακατάπαυστα. Πιο πολύ μου μοιάζεις για παλιό μέλος που ήρθε να βγάλει τα αποθημένα του. Απλά ξαναμπήκες στην ignore λίστα μου.Μην βάζεις εδώ συμπλέγματα προηγούμενων ποστ! Τόσο έκανε το εισιτήριο μόλις ανακοινώθηκε η προσφορά και τόσο το αγόρασα! Σήμερα δεν ξέρω πόσο κάνει ούτε με νοιάζει. Και οι άλλοι για 69 ευρώ μιλούν. Πάρε εσύ με 169 Iberia αφού δεν σαρέσουν οι lowcost και άσε μας ήσυχους!