• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

1000000 θεσεις απο 24 ευρώ

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

peter75rhodes

Banned
Επόμενο Ταξίδι
GWT/BGY/BRA/AMS/MAD/CRL
Ταξίδι-Όνειρο
Island/Grönland
Δεν πρόκειται για κράχτες, μόλις έκλεισα εισιτήριο λουκούμι! Αυτές είναι προσφορές όχι των άλλων εταιριών, των "legacy"...

nera_gr

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη!
Ταξίδι-Όνειρο
Κεντρική Αφρική
Αν επιτρέπεται πόσο το έκλεισες, Πέτρο; Και από πού για πού;
Γιατί εμένα όντως μου βγαίνει πολύ ακριβότερο από τα 69 που μου έδειξε στην αρχή. 360 ευρώ για δύο άτομα και ένα μωρό no seat!

peter75rhodes

Banned
Επόμενο Ταξίδι
GWT/BGY/BRA/AMS/MAD/CRL
Ταξίδι-Όνειρο
Island/Grönland
Barcelona-Prag

Barcelona-Prag έκλεισα για Ιανουάριο. Μόνο 69 ευρώ πάνε-έλα και έτσι θα μπορέσω να πετάξω από Πράγα για άλλον προορισμό με ακόμη πιό χαμηλό ναύλο!

peter75rhodes

Banned
Επόμενο Ταξίδι
GWT/BGY/BRA/AMS/MAD/CRL
Ταξίδι-Όνειρο
Island/Grönland
Αυτό που κάνεις fitziano δεν τιμά ούτε το φόρουμ που σε φιλοξενεί ούτε όσους σε διαβάζουν! Αφού με έχεις ignore γιατί ασχολείσαι μαζί μου σαν βδέλα;;;

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Σε έβγαλα μέχρι να σε διώξουν.

Μα είναι δυνατόν να πιστέψουμε ότι έκλεισες με 69 ευρώ όταν δε γίνεται να το κλείσεις κάτω από 90 ευρώ(r/t).

Να έλεγες ότι το έκλεισες με Wizz που παίζει σε αυτές τις τιμές να το καταλάβω.

Απλά είσαι μεγάλος μούφας.

peter75rhodes

Banned
Επόμενο Ταξίδι
GWT/BGY/BRA/AMS/MAD/CRL
Ταξίδι-Όνειρο
Island/Grönland
69 ευρώ Βαρκελώνη-Πράγα με επιστροφή!

Μην βάζεις εδώ συμπλέγματα προηγούμενων ποστ! Τόσο έκανε το εισιτήριο μόλις ανακοινώθηκε η προσφορά και τόσο το αγόρασα! Σήμερα δεν ξέρω πόσο κάνει ούτε με νοιάζει. Και οι άλλοι για 69 ευρώ μιλούν. Πάρε εσύ με 169 Iberia αφού δεν σαρέσουν οι lowcost και άσε μας ήσυχους!

nera_gr

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη!
Ταξίδι-Όνειρο
Κεντρική Αφρική
Μα δε λέμε για σήμερα παλικάρι μου. Χτες, μόλις ανακοινώθηκε η προσφορά, βρήκα εισιτήριο ATH-BCN με 69 ευρώ. Αν προχωρούσες για να το κλείσεις η τιμή ανέβαινε στα 130, αυτό λένε. Το δοκίμασα και όντως έτσι γινόταν.
Γι' αυτό σε ρώτησα πώς το βρήκες εσύ.

peter75rhodes

Banned
Επόμενο Ταξίδι
GWT/BGY/BRA/AMS/MAD/CRL
Ταξίδι-Όνειρο
Island/Grönland
Ρόδο-Ρώμη με ryanair στα 10 ευρώ (!!!)

nera_gr μιλάω για Πράγα! Όχι για Αθήνα! Δεν μένω Αθήνα, μένω Ρόδο. Πετάω 9 Ιανουαρίου Ρόδο-Ρώμη με ryanair στα 10 ευρώ (!!!), μετά Ρώμη-Βαρκελώνη επίσης με ryanair στα 19,99 και και Βαρκελώνη-Πράγα με vueling μπρος πίσω 69 ευρώ.
Μη με προκαλείτε και κάτσω απόψε και βγάλω και άλλο είσιτήριο!!! Παρακαλώ!

nera_gr

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη!
Ταξίδι-Όνειρο
Κεντρική Αφρική
nera_gr μιλάω για Πράγα! Όχι για Αθήνα! Δεν μένω Αθήνα, μένω Ρόδο. Πετάω 9 Ιανουαρίου Ρόδο-Ρώμη με ryanair στα 10 ευρώ (!!!), μετά Ρώμη-Βαρκελώνη επίσης με ryanair στα 19,99 και και Βαρκελώνη-Πράγα με vueling μπρος πίσω 69 ευρώ.
Μη με προκαλείτε και κάτσω απόψε και βγάλω και άλλο είσιτήριο!!! Παρακαλώ!
Μη μου ταράζεσαι!:xmas_mrgreen:
ΤΙ να πω,χαρά στο κουράγιο σου τόσες πτήσεις.

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Πετρο με ολο το θαρρος, παιρνεις κανια προμηθεια απο την ryanair? Δεν ρωταω για μενα... για τη φουκαριαρα τη μανα μου ρωταω που λεει πως μας τακανες τσουρεκια

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Μην βάζεις εδώ συμπλέγματα προηγούμενων ποστ! Τόσο έκανε το εισιτήριο μόλις ανακοινώθηκε η προσφορά και τόσο το αγόρασα! Σήμερα δεν ξέρω πόσο κάνει ούτε με νοιάζει. Και οι άλλοι για 69 ευρώ μιλούν. Πάρε εσύ με 169 Iberia αφού δεν σαρέσουν οι lowcost και άσε μας ήσυχους!
Και εγώ σου λέω ότι δε σε πιστεύω ότι το έκλεισες με 69 ευρώ(με vueling όπως προανέφερα)... Προσφορά υπήρχε μόνο στο BCN - PRG στα 40ευρώ one way. Η επιστροφή δεν υπήρχε σε προσφορά και το χαμηλότερο που μπορούσες να πετύχεις με Vueling είναι 50 ευρώ. Το 69 είναι προϊόν της φαντασίας σου. Πέτα όσο θες με loco. Δεν είναι αυτό το κόλλημά μου. Το θέμα είναι ότι trollάρεις ακατάπαυστα. Πιο πολύ μου μοιάζεις για παλιό μέλος που ήρθε να βγάλει τα αποθημένα του. Απλά ξαναμπήκες στην ignore λίστα μου.
Απορώ πως σε κρατάνε ακόμη...

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.744
Μέλη
39.479
Νεότερο μέλος