barkour
Member
Κανενας live report ?
Δημοσιογραφοι της πλακας. Copy paste ουτε ρεπορταζ δεν μπορουν να κανουν. Για να το διακωμωδησω κιολας, μεχρι και η chat gpt ειναι πιο ενημερωμενη απο τους δημοσιογραφους της πλακας. Απαντηση στην ερωτηση αν οι πληροφοριες ισχυουν:Σημερινο αρθρο, δε ξερω αν εχει βαση:
Πτήσεις: Αλλαγές από σήμερα στις εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης - Τι ισχύει για χειραποσκευές και υγρά
Άσχετο με τον κανονισμό αυτό που κάνουν. Το λένε αρκετό καιρό αυτο (1-2 μηνες) αν μιλήσεις μαζί τους στο τηλεφωνικό κέντρο άπλα δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα επίσημα στο site τους.Στο τηλεφωνικό κέντρο της Aegean μου είπαν μόλις τώρα αυτολεξεί πως βάσει κανονισμού σε ΟΛΕΣ τις αεροπορικές πλέον δικαιούμαστε προσωπικό αντικείμενο ΚΑΙ χειραποσκευή έως 10 κιλών, ανεξαρτήτως ναύλου!
Τελικά την μόνη σοβαρή απάντηση την έδωσε κάποιος (chat Gpt) που διάβασε την μόνο οδηγία που ισχύει από 1/9 και αφορά στα υγρά...Δημοσιογραφοι της πλακας. Copy paste ουτε ρεπορταζ δεν μπορουν να κανουν. Για να το διακωμωδησω κιολας, μεχρι και η chat gpt ειναι πιο ενημερωμενη απο τους δημοσιογραφους της πλακας. Απαντηση στην ερωτηση αν οι πληροφοριες ισχυουν:
Όχι, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Μέχρι στιγμής, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δεν έχει ανακοινώσει καμία νέα κανονιστική ρύθμιση που να αφορά συγκεκριμένες προδιαγραφές για αποσκευές στην αεροπορική καμπίνα αναφορικά με το βάρος, τις διαστάσεις ή τον αριθμό τους που να ισχύει από την 1η Σεπτεμβρίου 2024.
Οι αεροπορικές εταιρείες εξακολουθούν να καθορίζουν τις δικές τους πολιτικές για τις αποσκευές χειρός και οι διαστάσεις, το βάρος και ο αριθμός των αποσκευών που επιτρέπονται στην καμπίνα εξαρτώνται από την κάθε εταιρεία. Αν υπάρξουν σχετικές αλλαγές ή ρυθμίσεις από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, αυτές θα ανακοινωθούν επίσημα και θα κοινοποιηθούν στο κοινό.
Εγώ χθες εξηγούσα σε μια γερμανιδα ότι μονο για τα υγρά γράφουν. Με τίποτα δεν το δεχόταν. Μας έγραψε ότι όλα τα σοβαρά σαιτ εκεί γράφουν για τις χειραποσκευές. Νομίζω σήμερα θα έχει αλλάξει γνώμη.Η ελληνική δημοσιογραφία μεγαλουργεί στο copy paste!!
Αν δεν το δεις γραμμένο τίποτα δεν ισχύει.Στο τηλεφωνικό κέντρο της Aegean μου είπαν μόλις τώρα αυτολεξεί πως βάσει κανονισμού σε ΟΛΕΣ τις αεροπορικές πλέον δικαιούμαστε προσωπικό αντικείμενο ΚΑΙ χειραποσκευή έως 10 κιλών, ανεξαρτήτως ναύλου!