mary_a
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Route 66
η κρέμα καλή ήταν , αλλά δε μου άρεσε το μπισκότο και το κακάο..η πανακότα ήταν πολύ καλύτερηΘα συμφωνήσω μαζί σου!!!
η κρέμα καλή ήταν , αλλά δε μου άρεσε το μπισκότο και το κακάο..η πανακότα ήταν πολύ καλύτερηΘα συμφωνήσω μαζί σου!!!
Δυστιχώς Chrikky καθόσουν μακριά και δεν το είδα το πιάτο σου...Ακούγεται πολύ ενδιαφέρον...εγώ πήρα "caramelle ricotta spinaci", όπως λέει και στο μενού: σπιτικές καραμέλες με ρικότα και σπανάκι, σε σως γκοργκοντζόλα με καρύδι! ...πολύ καλό και αυτό!
από τα ορεκτικά μου άρεσε πάρα πολύ αυτό με τις σαρδέλες (sarde a beccafico) και γενικά όλα, εκτός από τους ρυζοκεφτέδες (arancini siciliani)...
και φυσικά από τα γλυκά καλύτερο από όλα το τιραμισού! (αν και όχι τόσο εμφανίσιμο, πεντανόστιμο!)
μα κι εμένα η κρέμα μου άρεσε πολύ! καλή και η πανακότα... το πρώτο που ήρθε δεν κατάλαβα τι ήτανε... :roll:η κρέμα καλή ήταν , αλλά δε μου άρεσε το μπισκότο και το κακάο..η πανακότα ήταν πολύ καλύτερη
θα ακολουθήσει φωτογραφικό υλικό από τα πιάτα.. τα βγάλαμε νομίζω όλα τα δικά μας...Δυστιχώς Chrikky καθόσουν μακριά και δεν το είδα το πιάτο σου...Ακούγεται πολύ ενδιαφέρον...
Το carpaccio δεν μου άρεσε,νομίζω το πιο ωραίο ορεκτικό ήταν εκείνο το σιτσιλιάνικο με τις μελιτζάνες..
θα συμφωνήσω με την ντόροθυ!Παιδιά την επόμενη φορά να τσεκάρουμε ότι τα τραπέζια είναι ροτόντα!!!
Ποιόν λές?Εξαίρεση ο κύριοςμε το πουκάμισο στη γωνία του διπλανού τραπεζιού, που καθόταν κοντά στο samion. Πολύ συμπαθητικός μου φάνηκε
Πολλοι!!ποσοι ιταλοφιλοι ειμαστε στην συμπρωτευουσα ? ζηλεψα ,θελω και εγω....
παιδια καμμια φωτο θα παιξει??
αν και πήρα λαυρακι αλα παλερμιτανα, υποχώρησα στην πλειοψηφία των πιάτων που ταίριαζε καλύτερα το nero d'avola το πιο γνωστό από τα σικελικά κρασιά, δυνατό με έντονη γεύση που δεν περνάει απαρατήρητο.Samion, κανενα Planeta Chardonnay
(άντε και Αlastro) δεν επαιζε στο σικελικο?
Αληθεια ποιος θα μου λυσει την απορια
Η καπονατα εχει σαλτσα ντοματας?
εντάξει είπαμε όχι DOC αλλά κάτι γίνεται. σίγουρα ο σεφ στα πιάτα της περιοχής του θα τα κατάφερνε καλύτερα. αλλά είναι πολλοί οι ναπολιτάνοι στην Αθήνα..Αύριο βράδυ που θα κατέβω Αθήνα. Μου προτείνετε cosca τελικά?
Δεν πιστεύω να μας φορτώσει κρέμα γάλακτος (για να είναι πιο νόστιμα) ?
autentico??