harilander
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- βλέπουμε...
- Ταξίδι-Όνειρο
- χώρα του ποτέ
εξι μήνες ε; εχεις χρονο.....:roll:
2000 δολάρια / 182.5 μέρες = 10.95 δολάρια την ημέρα.den prokeitai na paro mazi moy pera apo 2000 euro gia exi mines poy tha leipso exo. fagito domatia sxethon tsampa kai eithika an paei kapoios gia ena mina milame gia 100% tsampa. metaforika mesa pera apo to arxiko taxithi apo ellatha meta epistrophis pou tha einai to eisitiro apokleistika leoforeia gia na gyriso tin kathe xora kai apo xora se xora. den nomizo oti einai kati to anefikto, anefikto tha itan na gyrisv tin eyropi pou einai panakrivi
ΓΕΙΑ ΣΟΥ! ετοιμαζω και γω να ταξιδι με αρχή το Μεξικο ,συνεχεια εκουαδορ ,κολομβια,και ισως παρακατω. Το σκεφτομαι για ενα ταξιδι με λεωφορια ,περπατημα,και οτι προκυψει.Σκεφτομαι να φυγω τελη γεναρη! Διαρκεια στο ταξιδι μου 2-3 μηνες! τι λες?μου αρέσουν φοβέρα τα ταξίδια συνήθως σόλο ή με καλή παρέα. Ψάχνω για συνταξιδιώτη για ένα ταξίδι ζωής που ονειρεύομαι να κάνω στο μέλλον, στην κεντρική και νότια αμερική, θα ξεκινήσω από μεξικό και θα καταλήξω στο Περού. για την ώρα έχω αρχισει να μαθαίνω ισπανικά. δεν έχω περιορισμούς χρόνου και μπορώ να ταξιδεύω για μήνες.