elenara88
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Πορτογαλία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ανταρκτική, Περού, Ινδία
Εγω προτεινω Μαδριτη !:xmas_biggrin:
θεωρω πως η ιδανικη πολη για 5-6 ημερες, που συνδυαζει ιστορια, πολιτισμό, αξιοθεατα, ατελειωτες βολτες και υπεροχο φαγητο και σας παρεχει τη δυνατοτητα να προσαρμοσετε τις επιλογες σας τοσο οσον αφορα στο καταλυμα οσο και στο φαγητο αναλογα με τα οικονομικα σας ειναι η μια και μοναδικη Ρωμη!!
επειδη μαλιστα η περιοδος που θελετε να ταξιδεψετε θεωρειται χαμηλη, αν αρχισετε το ψαξιμο απο τωρα μπορειτε να πετυχετε φτηνα αεροπορικα εισιτηρια και ξενοδοχεια..
Δεν νομιζω..Αν αποφυγει κανεις τις tourist traps που αλλωστε υπαρχουν παντου, οι τιμες στη Ρωμη ειναι μια χαρα :xmas_wink:τα υπολοιπα ομως ειναι αρκετα τσιμπιμενα:xmas_rolleyes:
αυτό δεν το κατάλαβα κι εγώ..η erminathess τα είπε τέλεια, όπως πάντα.τα υπολοιπα ομως ειναι αρκετα τσιμπιμενα:xmas_rolleyes:
δεν ξέρω τι ημερομηνίες βάζεις. 20, 21-25/4 πχ έχει 161. 17-25/4 146. λογικότατες να μην πω ευκαιρία αν σκεφτείς ότι είναι Πασχα κ για τους καθολικούς κι αυτό σημαινει μεγα-έξοδος κ από κει.Για τη Μεγαλη βδομαδα,Αlitalia,στη Ρωμη βρισκω περιπου με 220 και βαλε.Υπαρχει περιπτωση να ειναι πιο φτηνα?Για κεινες τις μερες.