καλησπερα παιδια!!Πρωτη φορα γραφω στο φορουμ αναζητωντας τις πολλες και χρησιμες πληροφοριες απο τα ταξιδια που εχετε πραγματοποιησει!!Θελω μαζι με τον αρραβωνιαστικο μου να παμε καπου τα χριστουγεννα και συγκεκριμενα για 4 μερες 3 νυχτες...πιο συγκεκριμενα η 26-29 δεκεμβριου η 27-30 αντιστοιχα!Ειμαστε αναμεσα σε Βιεννη η Μπριζ!!Το Πασχα που μας περασε ειχαμε παει Βουδαπεστη και ειχαμε παει και Βιεννη για μια διανυκτερυεση με τρενο!!Ειδαμε αρκετα πραγματα αλλα απο εξω δημαρχειο οπερα ναος αγ.στεφανου πλατειες και ειχαμε παει και σε ενα παλατι.Τωρα συζηταμε που να παμε !!Μπριζ απο οτι ακουω ειναι πολυ ωραια τα χριστουγεννα και δεν εχω παει αλλα και βιεννη λενε οτι ειναι ονειρικα και πολυ διαφορετικη το χειμωνα!!Αλλα θα ηθελα να ρωτησω οι χριστουγεννιατικες αγορες απο τις 26 και μετα ειναι κλειστες??δεν υπαρχουν??μπριζ υπαρχουν??Τι θα μου προτεινατε να κανω??Εχω μπερδευτει παρα πολυ και πρεπει να κλεισω εισητηρια γιατι οι μερες περνανε...επισης ενα αλλο θεμα ειναι οτι το αεροπλανο για βρυξελλες φτανει αργα το βραδυ 11 παρα ..θα εχει τρενο για μπριζ η θα πρεπει να μεινω ενα βραδυ βρυξελλες και μετα να παω??συγγνωμη αν σας κουρασα!!:xmas_confused: