εγω γενικα δεν εχω θεμα με τα αεροπλανα.αλλα τωρα που θα παω νεα υορκη και ειναι 10 ωρες και ταξιδι αρχιζω να αγχωνομαι και να φοβαμαι παρα πολυ.κυριως επειδη ειναι μεγαλο ταξιδι και ταξιδευω με τουρκικη και φοβαμαι να μην πεσει.
Να μην τα ξαναλεω, καλα κανεις και φοβασαι...εγω γενικα δεν εχω θεμα με τα αεροπλανα.αλλα τωρα που θα παω νεα υορκη και ειναι 10 ωρες και ταξιδι αρχιζω να αγχωνομαι και να φοβαμαι παρα πολυ.κυριως επειδη ειναι μεγαλο ταξιδι και ταξιδευω με τουρκικη και φοβαμαι να μην πεσει.
Είσαι στα καλά σου ανθρωπέ μου που θα πας με αεροπλάνο στη ΝΥC? Καταρχήν μάλλον θα πέσει γιατί σε κόβω για γκαντέμη αλλά και να μην πέσει θα έχεις πρόβλημα με την είσοδο στη χώρα... όσοι πετάνε με Τούρκους δεν τους αφήνουν εύκολα να μπουν... πάρε ένα καράβι να κάνεις την δουλειά σου εύκολα και απλά...εγω γενικα δεν εχω θεμα με τα αεροπλανα.αλλα τωρα που θα παω νεα υορκη και ειναι 10 ωρες και ταξιδι αρχιζω να αγχωνομαι και να φοβαμαι παρα πολυ.κυριως επειδη ειναι μεγαλο ταξιδι και ταξιδευω με τουρκικη και φοβαμαι να μην πεσει.
Ανθρωπο που φοβαται τα αεροπλανα και καθε τρεις και λιγο πεταει πρωτη φορα βλεπω...( σου μιλάει άνθρωπος που φοβάται τα αεροπλάνα )
Να πέσει έξω η εταιρεία με τη φόρα που έχει πάρει και πετάει οπου βρει διαθέσιμο αεροδρόμιο είναι μια σοβαρή πιθανότητα, ιδίως αν η κρίση πλήξει και το τουρκικό κράτος. Να πέσει το αεροπλάνο είναι στατιστικά λίγο πιο δύσκολο. Πήγαινε στη Ν.Υόρκη κι απόλαυσε το ταξίδι σου...εγω γενικα δεν εχω θεμα με τα αεροπλανα.αλλα τωρα που θα παω νεα υορκη και ειναι 10 ωρες και ταξιδι αρχιζω να αγχωνομαι και να φοβαμαι παρα πολυ.κυριως επειδη ειναι μεγαλο ταξιδι και ταξιδευω με τουρκικη και φοβαμαι να μην πεσει.
μας το αναλύεις λίγο αυτό? από πού προκύπτει?Να πέσει έξω η εταιρεία είναι μια σοβαρή πιθανότητα,
Να πέσει έξω η εταιρεία με τη φόρα που έχει πάρει και πετάει οπου βρει διαθέσιμο αεροδρόμιο είναι μια σοβαρή πιθανότητα, ιδίως αν η κρίση πλήξει και το τουρκικό κράτος. ..
αλλάζει όλο το νόημα? είπες οτι ειναι σοβαρη πιθανοτητα. και προσθεσες "ιδιως αν.."Μην κόβεις, παρακαλώ, τα μηνυματα μου εκεί που σε συμφέρει, διότι αλλάζει όλο το νόημα του σχολίου.
Ναι έχεις δίκιο ! Η ψυχούλα μου το ξέρει καθε φορα ( και οι φίλοι συνταξιδιώτες)!Ανθρωπο που φοβαται τα αεροπλανα και καθε τρεις και λιγο πεταει πρωτη φορα βλεπω...
αλλάζει όλο το νόημα? είπες οτι ειναι σοβαρη πιθανοτητα. και προσθεσες "ιδιως αν.."
καταλαβα. μια απλή υπόθεση που δεν βασιζεται πουθενά και χωρίς καμμία απολύτως γνωση των οικονομικών της εταιρείας. προσεξε τη διατύπωση όσων λες όταν αναφερεσαι ειδικά σε νουμερα και επώνυμες εταιρείες.
Samion, ξαναδιάβασε τι γράφηκε ως απάντηση σε τι. Το ενδεχόμενο να "πέσει έξω" αναφέρθηκε ως απάντηση στο ενδεχόμενο να "πέσει", και συγκρίθηκε μ' αυτό. Να υποθέσω, επειδή μόνο αυτό αμφισβήτησες, ότι θεωρείς πιο πιθανό το να "πέσει" (το αεροπλάνο)?Αν δεν καταλαβαίνεις απο λογοπαίγνια, δεν φταίω εγώ.
Άστα, το τι έχουμε τραβήξει όσοι έχουμε πετάξει μαζί της δε λέγεται...Ανθρωπο που φοβαται τα αεροπλανα και καθε τρεις και λιγο πεταει πρωτη φορα βλεπω...