Ωχ μην μου λες τετοια... μια φορα ειχα ανεβει και δεν μπορεσα καθολου....Πιστεύω ότι αν έχεις ανεβεί σε γρήγορο τρενάκι σε λούνα παρκ θα είσαι μια χαρά
Ωχ μην μου λες τετοια... μια φορα ειχα ανεβει και δεν μπορεσα καθολου....Πιστεύω ότι αν έχεις ανεβεί σε γρήγορο τρενάκι σε λούνα παρκ θα είσαι μια χαρά
Κι εγώ. Αλλά για το αεροπλάνο τρελαίνομαι, μου αρέσει η επιτάχυνση εκεί. Δεν είναι το ίδιο.Ωχ μην μου λες τετοια... μια φορα ειχα ανεβει και δεν μπορεσα καθολου....
Πάρε μια δραμαμίνη και σε αντίθεση με ότι σου πρότειναν επέλεξε παράθυρο. Τη στιγμή που το αεροπλάνο απογειώνεται νιώθεις ζαλάδα όμως έχω ανακαλύψει ότι αν εστιάσεις το βλέμμα σου σε ένα σταθερό σημείο εκτός του αεροπλάνου μέσα απ' το παράθυρο (στη γη) νιώθεις πολύ λιγότερο το ανέβασμα. Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό.Giannisak said:Αυτό ακριβώς φοβάμαι κι εγω, (βασικα καπως έτσι το φαντάζομουν)
η γρηγορη επιτάχυνση και η ζαλαδα που λες, ακομα και στο μετρο το ιδιο αισθάνομαι κι εγω....
εχω μπει σε αυτα τα μοντέρνα ανσασερ οπως τα λες και δεν ξαναμπηκα σε αυτο ποτε!
σε ολα αυτα , πιστευεις οτι θα βοηθουσε η ληψη καποιου ηρεμηστικου?
Ετσι είναι φιλε μου, οι γυναικες τελικα σε ολα ειναι χρησιμες...Φιλε Γιαννη οπως φαινεται δεν εχεις θεμα μονο με τ' αυτια αλλα μια γενικοτερη φοβια. Προσπαθησε λοιπον να ξεχαστεις κι αν τα καταφερεις και δεν σε πιασει πανικος θα ειναι ενα πρωτο βημα για ξεπερασεις τη φοβια σου.
Αν συνταξιδευεις με καποιον δικο σου ανθρωπο που δεν φοβαται ζητα του να σου αποσπασει την προσοχη με ασχετα θεματα. Κατι τετοιες στιγμες ειναι χρησιμες οι γυναικες που δεν βαζουν γλωσσα μεσα τους. Πιες και κανα ποτηρακι πριν την πτηση αλλα και κατα τη διαρκεια της και θα 'σαι τζετ.
Ακου και τη συμβουλη του North απο πανω για το παραθυρο, εχει δικιο.
πολυ χρησιμη η συμβουλή σου, μακαρι να λειτουργησει και σε εμενα αν τα καταφερωΠάρε μια δραμαμίνη και σε αντίθεση με ότι σου πρότειναν επέλεξε παράθυρο. Τη στιγμή που το αεροπλάνο απογειώνεται νιώθεις ζαλάδα όμως έχω ανακαλύψει ότι αν εστιάσεις το βλέμμα σου σε ένα σταθερό σημείο εκτός του αεροπλάνου μέσα απ' το παράθυρο (στη γη) νιώθεις πολύ λιγότερο το ανέβασμα. Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό.
χαχα, νομιζιω πασχουμε απο το ιδιο προβλημα. Κοιτα, οταν μπαινω σε μετρο και επιταχυνει λεω 'ωχ, τωρα θα εκτροχιαστουμε'. Στο αεροπλανο νοιωθεις αναλογη επιταχυνση , αλλα δε δινει αισθηση ανασφαλειας γιατι ειναι πιο σταθερη η τροχια και εχει καλυτερη καλυψη του θορυβου.Αυτό ακριβώς φοβάμαι κι εγω, (βασικα καπως έτσι το φαντάζομουν)
η γρηγορη επιτάχυνση και η ζαλαδα που λες, ακομα και στο μετρο το ιδιο αισθάνομαι κι εγω....
εχω μπει σε αυτα τα μοντέρνα ανσασερ οπως τα λες και δεν ξαναμπηκα σε αυτο ποτε!
σε ολα αυτα , πιστευεις οτι θα βοηθουσε η ληψη καποιου ηρεμηστικου?
οχι παραθυρο! εγω βλεπω τα παντα να γυρνανε σα να 'μαι μεθυσμενη.....Πάρε μια δραμαμίνη και σε αντίθεση με ότι σου πρότειναν επέλεξε παράθυρο. Τη στιγμή που το αεροπλάνο απογειώνεται νιώθεις ζαλάδα όμως έχω ανακαλύψει ότι αν εστιάσεις το βλέμμα σου σε ένα σταθερό σημείο εκτός του αεροπλάνου μέσα απ' το παράθυρο (στη γη) νιώθεις πολύ λιγότερο το ανέβασμα. Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό.
Χαίρομαι που πέρασες πολύ όμορφα και έκανες την αρχή.Νόμίζω είπες το πιο εύστοχο πράγμα.Φιλοι μου, τελικά πήρα την αποφαση και πήγα παρισι τα χριστούγεννα..
Για το αεροπλάνο εχω να πω πως ναι στην απογείωση οτι ζαλίστικα αρκέτα, σαν να μου ερχόταν σκοτοδινη.. καταλάβαινα τα παντα.. ποτε εστριβε, την επιταχυνση.. και ειχαμε πολλες αναταραξεις..τοσες που δεν μπορουσαν να μας σερβίρουν.. στο κατεβασμα μπορω να πω πως ηταν καλύτερα.. παλι καλα δεν ειχα κανενα προβλημα με τα αυτια μου..
Περασα υπεροχα.. και σιγουρα θα ξανα κανω ταξιδι με αεροπλανο..μπορει να μην ειναι για εμενα οτι το καλυτερο... αλλα νομιζω πως οταν φτανεις στον προορισμο σου τα ξεχνας ολα...αξιζει!
Σας ευχαριστω για τις εμειρίες σας που μου στείλατε και τις συμβουλες σας, και σας ευχομαι καλα και ασφαλη ταξιδια! να ειμαστε καλα να μοιραζομαστε τις εμπειριες μας!!! Καλη χρονια!!!
Ετσι ειναι μιράντα, μεγαλύτερος ειναι ο φόβος των οικονομικών , ποσα θα μας κοβουν καθε φορά και πως θα τα βγαλουμε περα.. παρα πλεον ο φοβος για τα αεροπλανα... μακαρι να εχουμε λεφτα να κανουμε εκδρομες..... και παμε με ολα τα μεσα μεταφορας... εκει θα κολλήσουμε χαχαχαΩχ παιδιά και γω έχω τρελή φοβία με τα αεροπλάνα δεν με ενοχλεί ούτε η επιτάχυνση ούτε τα αυτιά απλά φοβάμαι και προσπαθώ να ταξιδεύω με πλοίο ή αυτοκίνητο ..αλλά τώρα πια το μόνο που με απασχολεί είναι το οικονομικό και παρά τη φοβία μου θα τρεχα να μπω στο αεροπλάνο με ένα τεράστιο χαμόγελο ..αρκεί να ταξιδέψω...