karfitsa
Member
Ειχα ιδια περιπτωση,πριν 2 χρονια.Μου τηλεφωνησε το τμημα ασφαλειας της τραπεζας,οτι χρησιμοποιησαν την καρτα μου για εισιτηρια για Αιγυπτο.Και οταν ηρθε ο λογ/σμος,ειδα,οτι η κρατηση εγινε απο την Ατλαντα(αυτο μαλλον τους φανηκε περιεργο)Την καρτα μου την χρησιμοποιω,οπως εσεις,για αεροπορικα,για ξενοδοχεια κλπ.Την ίδια ενημέρωση είχα κι εγώ, δεν μου είπαν ποιος το επιχείρησε αλλά είχα χρησιμοποιήσει την κάρτα μου στο Βέλγιο μόνο για ξενοδοχείο και στο duty free. Μάλλον απ' το ξενοδοχείο έγινε η δουλειά. Ναι από το ίδιο site, αλλά παίζει ρόλο; Κάθε φορά που δίνω αριθμό κάρτας, αναλαμβάνω κάποιο ρίσκο. Τουλάχιστον εντοπίζεται η ενδεχόμενη διαρροή και ενημερώνεσαι.
Η υποκλοπη αριθμων καρτων μπορει να γινει απο παντου,ακομα και απο την τραπεζα,και απο οσους ειπατε πιο πανω.Το θεμα,ειναι,αν αναγνωριζει η τραπεζα,οτι δεν κανετε εσεις την συναλλαγη και οτι εγινε υποκλοπη,για να μην σας χρεωσει το χρηματικο ποσο αυτο.(πρεπει να διαβασω καλα την συμβαση-εκτος αν το γνωριζει καποιος αλλος να απαντησει)