• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

το νοημα της ζωης

craven13

Member
γεια σε ολους.... τα ταξιδια και ιδιαιτερα στο εξωτερικο ειναι για μενα το νοημα της ζωης μετα την οικογενεια..... αν μπορουσα θα ημουν συνεχεια με ια βαλιτσα στο χερι... εστω κι ετσι ενα ταξιδακι το χρονο εκτος ελλαδος το εχω.... μπραβο για το σαιτ.... ελπιζω να λεμα παντα ενδιαφεροντα πραγματα

varioAthens

Member
Πολύ χαίρομαι που έχεις πιάσει το νόημα της ζωής! Κι εμείς εδώ το ίδιο πιστεύουμε!!!
Καλωσόρισες craven13!!! :)

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
εμένα πειράζει που είναι πρώτο τα ταξίδια και μετά η οικογένεια??

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
γεια σε ολους.... τα ταξιδια και ιδιαιτερα στο εξωτερικο ειναι για μενα το νοημα της ζωης μετα την οικογενεια..... αν μπορουσα θα ημουν συνεχεια με ια βαλιτσα στο χερι... εστω κι ετσι ενα ταξιδακι το χρονο εκτος ελλαδος το εχω.... μπραβο για το σαιτ.... ελπιζω να λεμα παντα ενδιαφεροντα πραγματα
καλώς όρισες στην παρέα:clap:καλά ταξίδια!καλό καλοκαίρι:)

GKCAPO

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΑΝΑΔΑΣ-Η.Π.Α.
το ταξίδι είναι καλλιέργεια, επικοινωνία, μόρφωση, ψυχαγωγία, άνοιγμα μυαλού, κέρδος ψυχικό και υλικό.
Είναι και φυγή...
να είσαι καλά. Εδώ μέσα όλο και κάποιος, ευγενικά, φιλόξενα, αλλά και με ενδιαφέρον θα σε ακούει (δηλ. διαβάζει)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom