• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

τι να βαλω στη βαλιτσα????

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
elbono, παιδι μου που εκλεισες δωματιο και φοβασαι τοσο??? σε καμια στανη??
Δειξε μας το ξενοδοχειο, μπας και εχει παει κανεις να σου πει αν πρεπει να παρεις μαξιλαροθηκη η να παρεις μαζι σου ολη την υγιειονομικη υπηρεσια!!!:haha::haha:

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
xaxaxaxaxaxaxaxax!ακομη γελαω!!!!!!ειστε απιστευτοι!!!!οχι δεν τα πλενω η αληθεια ειναι οποτε το ξεπερναω!ενταξει με πεισατε!!!θα ειμαι συνετη με τη βαλιτσα μου!αλλα μια μαξιλαροθηκη τουλαχιστον ε????
μ αρέσει που έχεις χιούμορ κι αφού επιμένεις οκ,το συνεχίζουμε:haha:,γνώμη μου μην πάρεις ούτε τη μαξιλαροθήκη,γιατί αν πάρεις αυτήν και πας όπου πας μετά μπορεί λόγω αυτού του καταναγκασμού σου να λές αχ γιατί δεν πήρα και τα σεντόνια γιατί και το αλλο και πάει λέγοντας:roll:,η ταν η επι τας:rolleyes:για ν απαλλαγείς απο το .....χούι μια κι έξω:lol:

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Κι'εγω λέω να μην πάρεις τίποτα απ'όλα αυτά.

Έτσι, όταν γυρίσεις, αν πέσεις πάλι στην περίπτωση και τα σεντόνια είναι από πέρσυ στο κρεβάτι, θα μπεις να μας μπινελικώσεις :bounce:

elbono

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη
Ταξίδι-Όνειρο
?????
ok λοιπον ακουω τους εμπειρους συμφορουμιτες!!!πραγματικα για χουι προκειται!στην πραγα που χα παει δεν μπορειτε να φανταστειτε τι ειδαν τα ματακια μου...αλλα δεν υπηρχε μία για ν αλλαξουμε δωματιο!λοιπον στη φλωρεντια globus hotel 3* κ μιλανο berna hotel 4*!αν εχει καποιος υποψιν του κατι..!

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
ok λοιπον ακουω τους εμπειρους συμφορουμιτες!!!πραγματικα για χουι προκειται!στην πραγα που χα παει δεν μπορειτε να φανταστειτε τι ειδαν τα ματακια μου...αλλα δεν υπηρχε μία για ν αλλαξουμε δωματιο!λοιπον στη φλωρεντια globus hotel 3* κ μιλανο berna hotel 4*!αν εχει καποιος υποψιν του κατι..!
Στο Berna έμεινα το Φεβρουάριο. Είναι μια χαρα - λίγο μικρά τα δωμάτια, αλλά εντάξει. Το πρωινό τους είναι άπαιχτο. Βολεύει πολύ για τρένα/μετρό.
Για το globus δεν έχω άποψη.

Dorotija

Member
Επόμενο Ταξίδι
Να είναι η Κρακοβία?
Ταξίδι-Όνειρο
Yemen
Στο Berna έμεινα το Φεβρουάριο. Είναι μια χαρα - λίγο μικρά τα δωμάτια, αλλά εντάξει. Το πρωινό τους είναι άπαιχτο. Βολεύει πολύ για τρένα/μετρό.
Για το globus δεν έχω άποψη.
Για τα σεντονια δεν μας λες ομως... :roll:

σαιτας

Member
λευκα - αστραφτερα σεντονια, και που να δεις τις πετσετες απαιχτες. μοναδικης καθαριοτητος ξενοδοχεια. μπραβο για την επιλογη

spor_os

Administrator
Dettol βλέπω αλλά κουβέντα κανείς για Betadine.
Αν δεν κάνω επάλειψη με Betadine δε μπορώ.

sapienza

Member
Επόμενο Ταξίδι
Roma
Ταξίδι-Όνειρο
Costiera Amalfitana
Είσαι έτοιμη!!!!Καλά να περάσεις!!!!!

Dorotija

Member
Επόμενο Ταξίδι
Να είναι η Κρακοβία?
Ταξίδι-Όνειρο
Yemen
:haha::haha::haha:

Έγραψες ακόμα μια φορά Σοφία!!! :clap::clap:

TENTEN

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δούμε...
στο berna εχω μείνει και εγώ. Μια χαρά καθαρό ξενοδοχείο ήταν (και τα σεντόνια!!!!).

elbono

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη
Ταξίδι-Όνειρο
?????
χαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!η βαλιτσα φανταστικη!θα δω τι μπορω να κανω!ευχαριστω!γλυτωσαμε λοιπον πετσετες κ σεντονια!!!!να στε καλα!ηρεμησα λιγο!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα