Πως φαίνεται ότι δεν έχεις διαβάσει το Dan Brown σου....αχ Λευτέρη τι ωραία που τα λες!,όσο για το 666 εεεε άς έβγαζες άλλη μία!
α και για τον Αγ.Σουλπίκιο;;:roll:δεν τον έχω ανακαλύψει,τι είναι;
για κάντο μου λιανά τι δεν έχω διαβάσει(έχει κάποια σχέση με το βιβλίο του..μάλλον)Πως φαίνεται ότι δεν έχεις διαβάσει το Dan Brown σου....
Εκκλησία είναι, και ομώνυμη γειτονιά, δίπλα στο St Germain des Pres...
...και πολύ καλύτερα για σένα κιόλας...Πως φαίνεται ότι δεν έχεις διαβάσει το Dan Brown σου....
Ε, διαδραματίζεται ένα (σημαντικό) μέρος από τον Κώδικα Da Vinci εκεί...για κάντο μου λιανά τι δεν έχω διαβάσει(έχει κάποια σχέση με το βιβλίο του..μάλλον)
Οταν τον επισκεφθεις μη σου διαφυγουν οι δυο πινακες του Delacroix, αν θυμαμαι καλα στο πρωτο παρεκκλησi δεξια καθως μπαινεις. "Ο Ιακωβ παλευοντας με τον αγγελο" και ο Ο Ηλιοδωρος διωκομενος απο τον ναο". Ειδικα ο πρωτος πινακας θεωρειται αριστουργημα.α και για τον Αγ.Σουλπίκιο;;:roll:δεν τον έχω ανακαλύψει,τι είναι;
Είναι Παρίσι.... Απλώνεται μπροστά σου η Γαλλική κουζίνα... και έχεις μάτια και για άλλες? Να μου πείς το ίδιο επιχείρημα για το Λονδίνο ή έστω για τη ΝΥ, να το καταλάβω... Αλλά στο Παρίσι? Αν θέλω να φάω πολύ φτηνά, καλύτερα να βρω μια κρεπερί, ή έστω να μπω σε ένα Monoprix και να πάρω θεϊκό τυρί και μπαγκέτα, παρά να πάω σε φαλαφελάδικο, σουσάδικο ή αργεντινέζικο...To πόσο φτηνό και καλό είναι το φαγητό από όποια κουζίνα γουστάρεις.