• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

ταξιδι στη μαδριτη

zoimpr

New Member
καλησπερα. είμαι καινούριο μέλος και θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου από το πρόσφατο ταξίδι μου στη μαδρίτη τον απρίλη του 2012. αποφάσισα να γίνω μέλος γιατί διάβασα στο τραβελ στορις πολύ χρήσιμες πληροφορίες από εσάς ,που είχατε ήδη ταξιδέψει και σας ευχαριστώ γι΄αυτές. η πληροφορία που είχατε δημοσιεύσει για τη χρήση της πορτοκαλί κάρτας των εκπαιδευτικών με τους λατινικούς χαρακτήρες (είμαι εκπαιδευτικός) στα μουσεία, ήταν ιδιαίτερα χρήσιμη γιατί με απάλλαξε από εισόδους που ήταν σχετικά τσουχτερές (πράδο, ρεινα σοφία, παλάτσιο ρεάλ, μουσείο και σπίτι του ελ γκρέκο).η μαδρίτη κατά τη γνώμη μου, ήταν υπέροχη και στις 6 ημέρεςπου παράμεινα θεωρώ ότι πήρα μια γεύση. η ημερήσια εκδρομή στο τολέδο αποδείχθηκε εξαιρετική ως εμπειρία. είμαι στη διάθεσή σας για πληροφορίες που μπορώ και γνωρίζω να δώσω

mariagl

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία
Καλώς όρισες! Μπορείς να γραψεις μια ιστορία αν θέλεις!

alma

Member
Καλώς όρισες!Όντως 6 μέρες για Μαδρίτη είναι καλές ειδικά αν εκτός απο τα πολλά και αξιόλογα μουσεία,είσαι και φαν των πάρκων και θες να επισκεφτείς Casa del Campo,Parque del Retiro κτλ.Στο Reina Sofia υπάρχει και άλλος τρόπος να μην πληρώσεις είσοδο,κάποιες μέρες τις εβδομάδας είναι δωρεάν.;).Καλά ταξίδια και εύχομαι να επισκεφτείς κάποτε και την υπόλοιπη Ισπανία μια και ξεκινησες.Είναι υπέροχη χώρα.

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Kαλως ηρθες και καλη συνεχεια στα ταξιδια σου.

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
καλως όρισες

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα