• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ισπανία ταξιδι στην βαρκελωνη

panpan

Member
απο τα 5 ξεναδοχεια που αναφερεις μονο το 4 δεν το γνωριζω.
Αν ηταν να επιλεξω για μενα θα διαλεγα το 5 και μετα το 2.
Ακολουθουν το 3 και μετα το 1.

iliastra

Member
κωστα σε ευχαριστω παρα πολυ...και σορρυ αν σας πριζω λιγο....
και παλι σας ευχαριστω ολους και λογικα θα επανελθω με νεα ερωτηματα...

thks και παλι παιδες

panpan

Member
φιλε επιδη ειμαι τελειως ασχετος οταν λες eixample, τι ακριβως εννοεις??? ξερεις καποιο ξενοδοχειο εκει γυρω??

Οπως σου ειπα,το eixample ειναι ενα μερος του κεντρου(το μεγαλυτερο) το οποιο ειναι η νεα πολη.Εκει θα βρεις τα διαφορα καταστηματα,αρκετα αξιοθεατα ενω οι δρομοι ειναι απολυτα τετραγωνισμενοι καθως χτιστηκαν κατα τον 19ο αιωνα με σχεδιο.Εχει σε πολλα σημεια metro και ειναι δυσκολο να μπερδεφτεις η να χαθεις.Αν εχεις προγραμμα google earth μπες και πατα eixample θα στο βρει και θα καταλαβεις τι σου λεω.Παρ'ολα αυτα εγω σου προτεινω,αν δεν εισαι σιγουρος οτι μπορεις να οργανωσεις το πρωτο σου ταξιδι στο εξωτερικο μονος,να πας με καποιο ταξιδιωτικο γραφειο.Οχι πως ειναι φθηνοτερα,(οχι πανα τουλαχιστον) αλλα θα σε διευκολυνει σε πολλα πραγματα!
eixample (επεκταση)
Δεν ειναι κεντρο ουτε μερος του κεντρου.Ειναι μια ολοκληρη
περιοχη που ξεκινα απο την πλατεια Glories εως την πλατεια
Ισπανιας.

ConstadinosO

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μπολόνια
Ταξίδι-Όνειρο
Ιράν,Βόρεια Κορέα,Κούβα
eixample (επεκταση)
Δεν ειναι κεντρο ουτε μερος του κεντρου.Ειναι μια ολοκληρη
περιοχη που ξεκινα απο την πλατεια Glories εως την πλατεια
Ισπανιας.
Ναι μεν δεν ειναι ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ αλλα θεωρειται(ενα μερος του τουλαχιστον) κεντρο καθως περιλαμβανει και βασικα αξιοθεατα της(Passeig de Gracia πχ).

frenchman

Member
Επόμενο Ταξίδι
Venice
Ταξίδι-Όνειρο
Antarctica
Παίδες να κάνω κι εγώ 2 ερωτησούλες? ¨Ολες τις άλλες μου τις έλυσαν τα τόσα θέματα που υπάρχουν στο φορουμ για την Βαρκελώνη :)

1. Λεφτά μπορείς να τραβηξεις από κάπου? Έχει ΑΤΜ συμβατά με τις απλές κάρτες μας? (Εθνική, Eurobank..)

2. Εμείς κλείσαμε εδώ Hotel Coronado, Barcelona, Spain, Location and Map - Official Website
Είναι σε επικίνδυνη περιοχή? Γιατί όλο διαβάζω για δεξιά από την ράμπλας και δεξιά από την ράμπλας και ψιλοαγχώθηκα!

thank u

ConstadinosO

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μπολόνια
Ταξίδι-Όνειρο
Ιράν,Βόρεια Κορέα,Κούβα
Παίδες να κάνω κι εγώ 2 ερωτησούλες? ¨Ολες τις άλλες μου τις έλυσαν τα τόσα θέματα που υπάρχουν στο φορουμ για την Βαρκελώνη :)

1. Λεφτά μπορείς να τραβηξεις από κάπου? Έχει ΑΤΜ συμβατά με τις απλές κάρτες μας? (Εθνική, Eurobank..)

2. Εμείς κλείσαμε εδώ Hotel Coronado, Barcelona, Spain, Location and Map - Official Website
Είναι σε επικίνδυνη περιοχή? Γιατί όλο διαβάζω για δεξιά από την ράμπλας και δεξιά από την ράμπλας και ψιλοαγχώθηκα!

thank u
γεια!οσον αφορα το πρωτο ερωτημα δεν μπορω να σε βοηθησω
οσον αφορα το δευτερο εχω ακουσει οτι αριστερα ειδικα(νοτιοδυτικα) της λα ραμπλα ειναι λιγο περιεργη περιοχη και μια φορα που καταθως πηγα ενιωσα οντως καπως περιεργα ΑΛΛΑ το ξενοδοχειο σου απ'οτι βλεπω δεν βρισκεται στο ciutat vella(η παλια πολη ελληνιστι) στην οποια αναφερονται τα περι κακων συνοικιων!Παρ'ολα αυτα ρωτα τον panpan ο οποιος μενει εκει και σιγουρα γνωριζει καλυτερα απο μενα την πραγματικοτητα!:)

panpan

Member

thank u
1)ναι ,για βιζα,μαστερ,μαεστρο,κλπ.
2)μια χαρα περιοχη ειναι,απο θεμα ασφαλειας.

varosiotis 72

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιταλία
Ταξίδι-Όνειρο
Μαλδίβες
ξενοδοχείο στη βαρκελώνη

κωστα σε ευχαριστω παρα πολυ...και σορρυ αν σας πριζω λιγο....
και παλι σας ευχαριστω ολους και λογικα θα επανελθω με νεα ερωτηματα...

thks και παλι παιδες
Έχω πάει βαρκελώνη το 2010 και έμεινα στο ξενοδοχείο novotel barcelona city. Καινούριο, πολύ καλή τιμή, πολύ καλό πρωινό, 5΄από τον σταθμό του μετρο glories που σε πάει παντού (10΄ πλάτσα καταλούνια). η περιοχή είναι λίγο έξω από το κέντρο και δεν έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον όμως ειναι πολύ βολικό αφου εκτός από το μετρό έχει έξω από την είσοδο στάση τραμ. απέναντι υπάρχει mall με καφετεριες και καταστήματα. Πέρσι το σύστησα σε άλλες τρεις παρέες και έμειναν όλοι πολύ ευχαριστημένοι. Ρίξε μια ματιά
Hotel Novotel Barcelona City: travel, stay or vacation, holiday at BARCELONA
έχει και πολύ καλές κριτικές
Booking.com: Novotel Barcelona City, Barcelona, Spain - 115 Guest reviews. Book your hotel now!

iliastra

Member
Χαιρετω ξανα

Τελικα εκλεισα στο ξενοδοχειο Sunotel Central (Gran Via de Les Corts Catalanes 570) γιατι βρηκα την καλυτερη τιμη ...Δεν ξερω τι λεει σαν ξενοδοχειο και σαν περιοχη, θα παω και θα δω, ευχομαι να βγουν καλα και τα δυο...απο οτι διαβασα ειναι 2 λεπτα με τα ποδια απο την σταση Universitat και κανα 10-15 λεπτο απο την σταση Cataluna...τελπα

Σκεφτομαι εαν εχω χρονο να κανω και καποιο ταξιδι (μονοημερο λογικα) προς Figueres μερια, το θεμα ειναι πως θα παω...απο οτι διαβαζω βολευει το τρενο. με ενα προχειρο ψαξιμο βρηκα οτι μαλλον υπαρχουν 2 τροποι.

Πρωτα απο ολα η σταση Barcelona Sants και Sants Estacio ειναι η ιδια σταση ή ειναι διαφορετικες???

1ος τροπος:
περνω γραμμη L1: Universitat -----> Catalunua και κατεβαινω στην σταση Catalunua
αλλαζω γραμμη L3: Catalunua ------> Zona Universitaria και κατεβαινω στην σταση Sants Estacio οπου εκει λογικα ειναι και ο σταθμος των τρενων και επιβιβαζομαι για Figueres

2ος τροπος:
περνω γραμμη L2: Universitat ------> Badalona Pompeu Fabra και κατεβαινω στην σταση Passeing de Gracia οπου εκει υπαρχει καποιος σταθμος/υποσταθμος ή σταση των τρενων και επιβιβαζομαι για Figueres

Ξερετε εαν αυτοι οι 2 τροποι ειναι σωστοι και εαν οντως οδηγουν στο χωριο Figueres??? εαν ειναι ποιον θα μου προτεινατε??

ευχαριστω εκ των προτερων

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα