αθηνα123
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?????????????????
- Ταξίδι-Όνειρο
- νησια μαρκισας
ερωτηση προς τις κυριες του φορουμ.επιτρεπεται το ταξιδι με αεροπλανο και αν ναι μεχρι ποιο μηνα εγκυμοσυνης?αν η πτηση ειναι πολυωρη?
ερωτηση προς τις κυριες του φορουμ.επιτρεπεται το ταξιδι με αεροπλανο και αν ναι μεχρι ποιο μηνα εγκυμοσυνης?αν η πτηση ειναι πολυωρη?
συνήθως η υποχρέωση γαι γραπτή συναίνεση ισχύει τον 9ο μήνα μόνο. Ταξίδευε άφοβα ως τότε.καμμία αντένδειξη τους πρώτους 8.Νομίζω οτι κάθε περίπτωση εγκυμοσύνης είναι διαφορετική. Όταν μου ήμουν έγγυος ταξιδευα σε πτήσεις εσωτερικού, μια και ο γυναικολόγος μου μου το επέτρεπε, μετά από τον τρίτο μήνα, αλλά όταν φόυσκωσα και ήταν πια εμφανής η κατάστασή μου, ήμουν υποχρεωμένη να υπογράφω ένα έγγραφο που απάλλασσα την εταιρεία από την ευθύνη έτσι και συνέβαινε κάτι. Τον τελευταίο μήνα της εγγυμοσύνης, εννείται οτι δεν κουνήθηκα από το σπίτι μου. Πάντως σε κάθε περίπτωση για να απαντήσει τέτοιες ερωτήσεις πιο αρμόδιος είναι ο γυναικολόγος. Έχουν αναφερθεί γεννητούρια σε πτήση: η αεροσυνοδός ρωτά αν υπάρχει γιατρός στη πτήση και νονός γίνεται ο πιλότος. Ποιό είναι το αρμόδιο ληξιαρχείο στην περίπτωση που η πτήση είναι υπερατλαντική δε ξέρω.
Είναι αναλόγως της πολιτικής της αεροπορικής εταιρείας. Αλλά επειδή δεν μπορούν οι ίδιοι να καταλάβουν σε ποιό μηνα είναι η κάθε εγκυμονούσα μόλις τις κόψουν φουσκωμένες τις βάζουν και υπογράφουν ούτως ή άλλως. Άλλωστε υπάρχουν και πρόωρες κυήσεις και κυρίως από αυτό το γεγονός θέλουν να είναι κατοχυρωμένες. Σε κάθε περίπτωση, επειδή καθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετικη περίπτωση, ποτέ χωρίς τη συμβουλή και έγκριση του γιατρού.συνήθως η υποχρέωση γαι γραπτή συναίνεση ισχύει τον 9ο μήνα μόνο. Ταξίδευε άφοβα ως τότε.καμμία αντένδειξη τους πρώτους 8.
ok. πάντως δεν υπάρχει επίσημη οδηγία, σύσταση για αποφυγή πτήσεων ως τον 8ο.Είναι αναλόγως της πολιτικής της αεροπορικής εταιρείας. Αλλά επειδή δεν μπορούν οι ίδιοι να καταλάβουν σε ποιό μηνα είναι η κάθε εγκυμονούσα μόλις τις κόψουν φουσκωμένες τις βάζουν και υπογράφουν ούτως ή άλλως. Άλλωστε υπάρχουν και πρόωρες κυήσεις και κυρίως από αυτό το γεγονός θέλουν να είναι κατοχυρωμένες. Σε κάθε περίπτωση, επειδή καθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετικη περίπτωση, ποτέ χωρίς τη συμβουλή και έγκριση του γιατρού.
Για του λογου το αληθες:Έχουν αναφερθεί γεννητούρια σε πτήση: η αεροσυνοδός ρωτά αν υπάρχει γιατρός στη πτήση και νονός γίνεται ο πιλότος. Ποιό είναι το αρμόδιο ληξιαρχείο στην περίπτωση που η πτήση είναι υπερατλαντική δε ξέρω.