Kalspiros καλωσόρισες στο travelswtories. Από την ανωτέρω απάντηση που έδωσες στον ivan, φαίνεται ότι έχεις πάει οδικώς στην Οδησσό. Επειδή από πέρση ψάχνω να βρω κάποιον που να έχει κάνει πρόσφατα αυτό το δρομολόγιο, θα σε παρακαλούσα πολύ να μου έδινες αν μπορούσες μερικές πληροφορίες και συγκεκριμένα για τη διαδρομή από Galati προς Odessa μέσω Μολδαβίας (όλοι οι χάρτες από εκεί δίνουν δρόμο), για το τι κατάσταση επικρατεί από άποψη ασφαλείας, αν αντιμετώπισες δυσκολίες στα σύνορα και στους δρόμους αυτών των χωρών, αν χρειάζονται βίζες και από πού τις προμηθεύεσαι, καθώς και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία νομίζεις ότι θα ήταν χρήσιμη. Ευχαριστώ................................................... χάλια δρόμοι (τουλάχιστον το Γαλάτσι-Οδησσός), 300χλμ. τα έκανα σε 5 ώρες!!
Κατʼ αρχάς Kalspiros σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες σου. Αν και βρισκόμαστε σε λάθος ενότητα σου γράφω δύο λόγια εδώ, γιατί δεν ξέρω αν θα διάβαζες το μήνυμά μου αν το έγραφα εξ αρχής αλλού.Η διαδρομή που ακολούθησα ήταν αρχικά μέσα από την Μολδαβία .....................................................Χρειάζεται όμως… υπομονή (ΔΕΝ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΩ!!)