• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ηνωμένο Βασίλειο ταξίδι στο λονδινο

chrisbd

Member
αξίζει δηλ να χρυσοπληρώσω 2 εισιτηριάκια σε καλη θεσούλα;
και κάτι ακόμα...τα αγγλικά μας δεν είναι σε τόοοσο καλό επίπεδο, επομένως μήπως να το αποφύγω; ή επειδή είναι μιούζικαλ κ οχι θεατρικο να το επιχειρήσουμε και ότι πιάσουμε;
Αξίζει και ας μην ξέρεις αγγλικά .....το είδα τον Μάϊο και μου άρεσε πάρα πολύ....απο 65 λίρες πλατεία, στην Λέστερ Σκουέρ όπου παίρνεις εισητήρια πιο φθηνά για όλα τα θέατρα, το πήρα 42 λίρες και τα άξιζε...τέτοια πράγματα στην Ελλάδα δεν βλέπουμε ...το συνιστώ ανεπιφύλακτα...Και όλοι όσοι πήγαν απο δω μέσα τα ίδια θα σου πούνε....

ZephX

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Azerbaijan/Bhutan
Ε δεν ξέρω. Η ιστορία/διάλογος δεν είναι κάτι συγκλονιστικό. Μπορείς να διαβάσεις τι συμβαίνει απο πριν...

Διαφορετικά πήγαινε σε κάποιο που ξέρεις ήδη τα τραγούδια π.χ. Mama mia

ZephX

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Azerbaijan/Bhutan
Αξίζει και ας μην ξέρεις αγγλικά .....το είδα τον Μάϊο και μου άρεσε πάρα πολύ....απο 65 ευρώ, πλατεία στην Λέστερ Σκουέρ όπου παίρνεις εισητήρια πιο φθηνά για όλα τα θέατρα, το πήρα 42 ευρώ και τα άξιζε...τέτοια πράγματα στην Ελλάδα δεν βλέπουμε ...το συνιστώ ανεπιφύλακτα...Και όλοι όσοι πήγαν απο δω μέσα τα ίδια θα σου πούνε....
Κάποιες φορές είναι φτηνότερο να αγοράσεις τα εισητήρια απο το θεάτρο κατ'ευθείαν. Ειδικότερα κάποια απο τα μαγαζιά που πουλάνε εισητήρια στη Leicester Sq είναι φαρμακεία...

chrisbd

Member
σκέφτομαι να κλείσω εισιτήρια από διαδίκτυο. δε συμφέρει;
Αν ξέρεις την κανονική τιμή και την έκπτωση που σου κάνει κάποιος βλέπεις αν σε συμφέρει.....δες εδω Entertainment | great days out, comedy & cabaret tickets, shows & more| lastminute.com και κρίνεις σύμφωνα και με το παράδειγμα που σου έδωσα...

pavlos1985

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ήρθε η ώρα να αναρτήσω το πρόγραμμά μου...λοιπόν...
1η μέρα πρωι άφιξη heathrow, metro και ξενοδοχείο για να αφήσουμε αποσκευές(θα είναι νωρίς για να μπουμε στο δωμάτιο). Λέω να ξεκινήσουμε με βρετανικό μουσείο! Μετά βόλτα στην πλατεία Τραφάλγκαρ, κατάληξη στο κοινοβούλιο και φυσικά στο big ben. Συνεχίζουμε τη βόλτα και πάμε για London eye(πιστεύω αρχές Οκτώβρη και δη ημέρα Πέμπτη να είναι κάπως χαλαρά-οπότε δεν κλείνω από internet)!
2η μέρα. Ξεκίνημα με ναό αγ. Παύλου(είναι και κοντα στο ξενοδοχείο). Συνεχίζουμε πεζοπορία μέχρι το monument(φαντάζομαι δεν αξίζει τα λεφτά της μια ανάβαση,αφού θα έχει προηγηθεί το London eye), μετά Πύργο του Λονδίνου(απ έξω) και φτάνουμε Tower Bridge. Τώρα είμαι σε δίλημμα...να επισκεφτούμε το αστεροσκοπείο του Γκρίνουιτς; ή να αφιερώσουμε τη μέρα για βόλτες στην πόλη και να καταλήξουμε σε κανενα μιούζικαλ;
3η μέρα και τελευταία! Σαββατιάτικο Λονδίνο....Εδώ τι να πρωτοχωρέσουμε; Ισως μια επίσκεψη στο παλάτι του Μπάκιγχαμ κι αν πετύχουμε κ την αλλαγή φρουράς ακόμα καλύτερα! (Τις πινακοθήκες λέω να τις αφήσουμε απ έξω...αν και θα ήθελα να επισκεφτούμε την tate modern για έναν καφέ με ωραία θέα). Σκεφτόμαστε και το μουσείο φυσικής ιστορίας(καθότι έχει κ δωρεάν είσοδο)!!! Και φυσικά ατελείωτες βόλτες(αν βοηθήσει κ ο καιρός)! Piccadilly, Soho, Leicester, Chinatown(εδώ κάτι θα τσιμπήσουμε)...
Ξέρω έχω αφήσει άπειρα πράγματα, αλλά σε 3 μέρες δεν μπορούμε να τα δούμε όλα...
Περιμένω τις επισημάνσεις σας! thanks!

elefinor

Banned
Ήρθε η ώρα να αναρτήσω το πρόγραμμά μου...λοιπόν...
1η μέρα πρωι άφιξη heathrow, metro και ξενοδοχείο για να αφήσουμε αποσκευές(θα είναι νωρίς για να μπουμε στο δωμάτιο). Λέω να ξεκινήσουμε με βρετανικό μουσείο! Μετά βόλτα στην πλατεία Τραφάλγκαρ, κατάληξη στο κοινοβούλιο και φυσικά στο big ben. Συνεχίζουμε τη βόλτα και πάμε για London eye(πιστεύω αρχές Οκτώβρη και δη ημέρα Πέμπτη να είναι κάπως χαλαρά-οπότε δεν κλείνω από internet)!
2η μέρα. Ξεκίνημα με ναό αγ. Παύλου(είναι και κοντα στο ξενοδοχείο). Συνεχίζουμε πεζοπορία μέχρι το monument(φαντάζομαι δεν αξίζει τα λεφτά της μια ανάβαση,αφού θα έχει προηγηθεί το London eye), μετά Πύργο του Λονδίνου(απ έξω) και φτάνουμε Tower Bridge. Τώρα είμαι σε δίλημμα...να επισκεφτούμε το αστεροσκοπείο του Γκρίνουιτς; ή να αφιερώσουμε τη μέρα για βόλτες στην πόλη και να καταλήξουμε σε κανενα μιούζικαλ;
3η μέρα και τελευταία! Σαββατιάτικο Λονδίνο....Εδώ τι να πρωτοχωρέσουμε; Ισως μια επίσκεψη στο παλάτι του Μπάκιγχαμ κι αν πετύχουμε κ την αλλαγή φρουράς ακόμα καλύτερα! (Τις πινακοθήκες λέω να τις αφήσουμε απ έξω...αν και θα ήθελα να επισκεφτούμε την tate modern για έναν καφέ με ωραία θέα). Σκεφτόμαστε και το μουσείο φυσικής ιστορίας(καθότι έχει κ δωρεάν είσοδο)!!! Και φυσικά ατελείωτες βόλτες(αν βοηθήσει κ ο καιρός)! Piccadilly, Soho, Leicester, Chinatown(εδώ κάτι θα τσιμπήσουμε)...
Ξέρω έχω αφήσει άπειρα πράγματα, αλλά σε 3 μέρες δεν μπορούμε να τα δούμε όλα...
Περιμένω τις επισημάνσεις σας! thanks!
1) Λόγω του ελάχιστου χρόνου που διαθέτεις, θα σε προέτρεπα ν' αφήσεις το υπέροχο Greenwich για το επόμενο ταξίδι που σίγουρα ( υγεία να υπάρχει) θα ξανακάνεις στο Λονδίνο.
2) Αφού θα πας που θα πας για βόλτα στην Τραφάλγκαρ, γιατί δεν μπαίνεις και στην Εθνική Πινακοθήκη;
The National Gallery, London: Western European painting 1250?1900

pavlos1985

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Δε μου αρέσουν οι πινακοθήκες κ τις αποφεύγω τις περισσότερες φορές! Προτιμώ να κάνω κάτι άλλο...

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
Ισως μια επίσκεψη στο παλάτι του Μπάκιγχαμ κι αν πετύχουμε κ την αλλαγή φρουράς ακόμα καλύτερα!
OXI

θα ήθελα να επισκεφτούμε την tate modern για έναν καφέ με ωραία θέα).
NAI! (την προηγούμενη μέρα με StPaul, Monument, Tower Bridge, Millennium bridge κότσαρε και μια ΤΑΤΕ)

Σκεφτόμαστε και το μουσείο φυσικής ιστορίας
Έστω για να δείτε το κτίριο

(καθότι έχει κ δωρεάν είσοδο)!!!
δεν είν το μόνο...

Και φυσικά ατελείωτες βόλτες(αν βοηθήσει κ ο καιρός)! Piccadilly, Soho, Leicester, Chinatown(εδώ κάτι θα τσιμπήσουμε)...
1:30 ώρα?... μμμ.. ναι ναι, 1:30 ώρα. το Covent Garden που θέλει από μόνο του 0:45 που το βάλατε? και ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ μια βόλτα Σαββατιάτικη από Camden. Ακόμα ίσα και για να πάρετε μυρωδιά...

manelaki

Member
1) να επισκεφτούμε το αστεροσκοπείο του Γκρίνουιτς; ή να αφιερώσουμε τη μέρα για βόλτες στην πόλη και να καταλήξουμε σε κανενα μιούζικαλ;

2) Ισως μια επίσκεψη στο παλάτι του Μπάκιγχαμ κι αν πετύχουμε κ την αλλαγή φρουράς ακόμα καλύτερα!

3) (Τις πινακοθήκες λέω να τις αφήσουμε απ έξω...αν και θα ήθελα να επισκεφτούμε την tate modern για έναν καφέ με ωραία θέα).
1. Greenwich δε πηγα αλλα ειναι πολυ κριμα να αφησεις εξω το μιουζικαλ.
2. Μαλλον καλυτερα να μη τη πετυχετε. Εχει παρα πολυ κοσμο!!!
3. Ωραια η tate ωραια κι η θεα αλλα μη πας εκει ξεθεωμενος απ'το περπατημα, για να το ευχαριστηθεις πρεπει να πας για χαλαρο ποτο και να'χεις και την αναλογη υπομονη να βρεις να καθισεις.

pavlos1985

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Στον 7ο όροφο είναι το εστιατόριο και στον 2ο το καφέ; φαντάζομαι η ωραία θέα είναι στον 7ο.

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
όλα στον 6ο... το εστιατόριο είναι απλησίαστο, προτίμησε μπάρα
Στον από κάτω όροφο, τον 5ο νομίζω, υπάρχει καφετέρια με μπαλκόνι αλλά μόνο για μέλη της Tate

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom