wotan1975
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Πότε θα κάνει ξαστεριά...
- Ταξίδι-Όνειρο
- Η.Π.Α.
Kαλα να περνατε!Μακαρι,να μπορουσα και εγω να μεινω μονιμα ,σε μια χωρα της Β. ή Δυτ Ευρωπης,ποιος δεν θα το ηθελε!
ένα μεγάλο ευχαριστώ και μπράβο για αυτά που αναφέρεις τόσο..έξω από τα δόντια. Εγω για τους δικούς μου λόγους έπαψα πια να τα αναφέρω όλα αυτά, διότι έπεσαν κάποιοι να με φάνε. Και κουράστηκα πια να ασχολούμαι. Άποψή τους, άποψή μου... Το ποιός τελικά έχει δίκιο και ουσιαστικά καλύτερη ποιότητα ζωής, το δείχνουν τα αποτελέσματα.Από τη μακρινή και χιονίσμένη (εδώ και καιρό) Φινλανδία, καλησπέρα σας!!!
....
Υ.Γ.4 Αν θέλετε να διαγράψετε το πόστ μου κάν'τε το... Εγώ ότι είχα να πω το είπα και νιώθω 2 φορές ευτυχισμένος...
Pabas σε ευχαριστώ πάρα πολύ . Βλέπω ότι αυτό το forum αναπτύσσεται και σε άλλες χώρες εκτός από Ολλανδία και Βέλγιο και είναι πολύ χρήσιμο !Χαίρομαι για τα νέα σου dimpap, και πολλα συγχαρητήρια που έβαλες μπροστά το όνειρο και δεν κάνεις πίσω.
ευχομαι να συνεχίσεις δυνατά ακομη κι αν έρθουν δυσκολίες.
Σε προσκαλώ στο mofeu.eu, οπου εχουμε κανει μια μικρή παρέα απο Έλληνες που σχεδιάζουν να πάνε, ή ειναι ήδη στο εξωτερικό, και μοιραζόμαστε εμπειρίες και συμβουλές.
Τα περισσότερα μέλη εχουν (ή θελουν να αποκτήσουν) σχέση με Ολλανδία, αλλα θα βρεις και αλλους απο Βέλγιο, Αυστρία, κ.ά.
Mofeu / Forum / Nederlands Forum/ Ελληνικό Forum
Mofeu.eu
Χαρηκα πολυ οταν διαβασα το κειμενο σου κ μου εδωσες ελπιδα γιατι κ εγω με τον αντρα μου σκεφτομαστε να φυγουμε μονιμα για φινλανδια για ενα καλυτερο μελλον.Το ψαχνουμε απο το Καλοκαιρι αλλα επειδη οι πληροφοριες που περνουμε (ειτε απο το ιντερνετ ειτε απο γνωστους που πηγαν )ειναι αντιφατικες θα θελαμε καποιες πληροφοριες σχετικα με τις αδειες κ γενικοτερα οτι νομιζετε οτι θα μας φανουν χρησιμες.Από τη μακρινή και χιονίσμένη (εδώ και καιρό) Φινλανδία, καλησπέρα σας!!!
το πόστ μου κάν'τε το... Εγώ ότι είχα να πω το είπα και νιώθω 2 φορές ευτυχισμένος...
Γεια σας!!!!Από τη μακρινή και χιονίσμένη (εδώ και καιρό) Φινλανδία, καλησπέρα σας!!!
Επιτέλους, μετά από τόσους μήνες αναμονής, έφτασε η ώρα που θα σας "διηγηθούμε" όλα όσα συναντήσαμε σε αυτό το ανεπανάληπτο και πάνω απ' όλα, αναγκαίο ταξίδι!
Λέω να μπω κατευθείαν στο θέμα. Βλέπετε είχαμε πολλές ευχάριστες εκπλήξεις και δεν κρατιέμαι... (Σημ: Μάλλον θα αργήσω να ξαναγράψω!!)
Υ.Γ.4 Αν θέλετε να διαγράψετε το πόστ μου κάν'τε το... Εγώ ότι είχα να πω το είπα και νιώθω 2 φορές ευτυχισμένος...