Γειά σας απευθύνομαι σε εσάς ως ύστατη λύση και έχοντας ελπίδα οτι θα με πληροφορήσετε για το θέμα μου. ήδη μου έχουν κρατηθεί τα χρήματα απο την πιστωτική μου για 3 εισητήρια εμένα και για τους γονείς μου με την rayanair για λονδίνο απο 1η μαίου η αναχώρηση απο άραξο-πάτρα- και η επιστροφή 12 μαίου απο λονδίνο στον άραξο. επειδή όμως είμαι παχύσαρκος και φέρω πολλά κιλά δεν γνώριζα οτι πρέπει να κλείσω και άλλη μια θέση για μένα-οτι πιο χυδαίο κ ρατσιστικό-- τέλος πάντων οι δικοί μου εντέλει μου παραχωρούν τα εισητήριά τους να πάω εγώ μόνος στο ταξίδι μπορώ κατα το check in ακόμη δεν το έχω κάνει να βάλω μόνο το δικό μου εισητήριο και να αφήσω κενά τα υπόλοιπα εισητήρια ή να τα εκτυπώσω κανονικά σαν να επρόκειτο να ταξιδεύσουμε όλοι και να εξηγήσω στο αεροδρόμιο οτι ταξιδεύω μόνος αλλά έχω πληρώσει και άλλες 2 θέσεις που όμως οι άνθρωποι δεν ήρθαν και έτσι τις έχω για μένα. σας παρακαλώ βοηθείστε με δεν ξέρω τι να κάνω; ή να ματαιώσω εντελώς το ταξίδι μου; μήπως δημιουργηθούν προβλήματα
; θα χάσω 217 ευρώ βοήθεια
; θα χάσω 217 ευρώ βοήθεια