maraki-25
Member
Από τους υδροχόους εννοείς;Δε γλιτώνουμε με τίποτα δηλαδή;
Από τους υδροχόους εννοείς;Δε γλιτώνουμε με τίποτα δηλαδή;
Μην το πάρεις προσωπικά αλλά αυτό εννοώ :xmas_mrgreen:Από τους υδροχόους εννοείς;
Τώρα μας αδικείς και το ξέρεις....είμαστε τα πιο ωραία τυπάκια του ζωδιακού:xmas_biggrin:Μην το πάρεις προσωπικά αλλά αυτό εννοώ :xmas_mrgreen:
Τα πιο ωραία τυπάκια είναι ασυζητητί τα διδυμάκια , οκ δεν είστε και σκορπιοί (κατ'εμέ το χειρότερο) απλά μερικοί εκπρόσωποι σας είναι πολύ στρημένα άντερα ρε παιδί μου :xmas_razz:Τώρα μας αδικείς και το ξέρεις....είμαστε τα πιο ωραία τυπάκια του ζωδιακού:xmas_biggrin:
Διάβασα καλά ή με γελούν τα μάτια μου?:xmas_eek:Τα διδυμάκια...?Τα πιο ωραία τυπάκια είναι ασυζητητί τα διδυμάκια , οκ δεν είστε και σκορπιοί (κατ'εμέ το χειρότερο) απλά μερικοί εκπρόσωποι σας είναι πολύ στρημένα άντερα ρε παιδί μου :xmas_razz:
Οχι !!! Εμενα ειναι οι καλυτεροι μου φιλοι ( μαζι με τον εαυτο μου φυσικα :xmas_mrgreen::xmas_mrgreenΔε γλιτώνουμε με τίποτα δηλαδή;
Δεν γίνεται να μη συμφωνήσω μ'αυτό!!! Έχεις πάρα πολύ καλό γούστο, εύγε!!! :xmas_mrgreen: :xmas_cheesygrin: :xmas_mrgreen:Τα πιο ωραία τυπάκια είναι ασυζητητί τα διδυμάκια
Το 1/12 των ανθρώπων είναι υδροχόοι, δεν μπορεί να είναι όλοι καλοί.maraki-25 said:...είμαστε τα πιο ωραία τυπάκια του ζωδιακού:xmas_biggrin:
Γιατί μπροστά σας βρίσκεται το παρελθόν.Εμεις οι Υδροχόοι είμαστε τόσο μπροστά που όταν κοιτάζουμε πίσω βλέπουμε το μέλλον
Γιατί μπροστά σας βρίσκεται το παρελθόν.