• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

συστασεις νεου μέλους

kalove

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Εθνικά πάρκα ΗΠΑ
γειά σας καί καλή ταξιδιωτική χρονιά.
χαίρομαι πού επί τέλους βρήκα ένα καλό φόρουμ γιά ότι αγαπώ περισσότερο: τα ταξίδια
γιά μένα είναι τρόπος καί στόχος ζωής
όσο μού επιτρέπει ο ελέυθερος χρόνος μου (γιατί ακόμη εργάζομαι) καί τα οικονομικά μου, παίρνω τούς δρόμους,
μόνη ή με παρέα, στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, με αεροπλάνα, βαπόρια, τρένα...
ο προορισμός δεν έχει καί τόση σημασία, ο κόσμος είναι πανέμορφος καί παντού υπάρχουν ενδιαφέροντα πράγματα να δείς καί να κάνεις
σημασία έχει ή χαρά τού ταξιδιού, η γνωριμία μέ νέους τόπους, ανθρώπους, ήθη, έθιμα, αυτή ή απερίγραπτη αίσθηση της ελευθερίας καί τού καινούργιου
αρχίζω να ταξιδεύω από την στιγμή πού θα μού καρφωθεί ένας προορισμός στο μυαλό μου, ανοίγω χάρτες, βιβλία, διαδίκτυο, οργανώνω έγκαιρα γιά καλύτερες τιμές καί ευκαιρίες καί αφήνομαι στο όνειρο.
γιά το 2010 έχω ήδη κλείσει γιά ρόδο τον φεβρουαρίο, γιά τενερίφη τον μάρτιο, γιά αίγινα το πάσχα, γιά λακωνία καί κύθηρα τον ιούλιο καί γιά τυνησία τον οκτώβριο.
έχω ροκανίσει όλη μου την άδεια
σας χαιρετώ όλους καί :bleh:

eleni70

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική
καλως ήρθες στην παρέα μας...
πήρες φόρα για το 2010 βλέπω...
σίγουρα για τους προορισμούς που επέλεξες θα βρεις πολλές πληροφορίες στο φόρουμ...

καλά κ πολλά ταξίδια σου εύχομαι...

Lyda

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΚΑΛΜΥΚΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Που εργαζεσαι και σου δινουν τετοια αδεια; Να στειλω το βιογραφικο μου...
Καλα ταξιδια

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
:welcome2: kalove !

Βρήκες το κατάλληλο φόρουμ και την πιο όμορφη ταξιδιωτική παρέα !;)

Ξεκίνα την περιπλάνηση μαζί μας...:)

_antonis_

Member
Tέλεια!!!
Κατ'αρχήν καλώς ήρθες!!! Μακάρι να είχα κανονίσει και γώ τα ταξίδια του 2010, αλλά δε πτοούμαι, θα τα κάνω ας τα κανονίσω και τελευταία στιγμή! Και για τον Φεβρουάριο αν βρώ θύμα στη παρέα κάτι θα κανονίσω!! :D Σου εύχομαι καλά και πολλά ταξίδια, που όπως φαίνεται θα τα έχεις!! Αν θες πληροφορίες για Ρόδο αν δεν έχεις ξαναπάει και θές, πές μου, πηγαίνω τουλάχιστον 3 φορές το χρόνο-δίπλα είμαι...

rrrrr

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σκωτια
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνια,Ν.ΥΟΡΚΗ,Μαλδιβες
καλως ηρθες κι απο μενα...
εχω μολις δυο μερες που μπηκα στην παρεα κι εχω πορωθει!!!
καλα ταξιδια σου ευχομαι...
οσο για τη Ροδο επειδη μενω μονιμα εδω και 3 χρονια,θα χαρω πολυ να σου δωσω ο,τι πληροφορια θες...

skiouros82

Member
Επόμενο Ταξίδι
μας τσάκισε ο covid
Ταξίδι-Όνειρο
japan me cherry blossom
οκ καλωσορισες αλλα με αγχωσες!!!εγω ακομη δεν εχω κλεισει τιποτα για φετος!!!σου ευχομαι να περασεις πανεμορφα στα ταξιδια σου και να γυρνας παντα γεματη υπεροχες εικονες και συναισθηματα!πιστευω οτι θα εχεις διαβασει για την τενεριφη,,ευχομαι να την απολαυσεις οπως πρεπει!

kalove

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Εθνικά πάρκα ΗΠΑ
Ευχαριστώ όλους γιά το θερμό καλωσόρισμα καί ανταποδίδω τις ευχές γιά καλή ταξιδιωτική χρονιά.
Την άδειά μου -ευτυχώς - μπορώ νά την ρυθμίζω τμηματικά. Μήν ξεχνάτε ότι πέντε εργάσιμες, είναι εννέα ημερολογιακές.
Οτι έχω κανονίσει γιά το 2010, είναι όλα έτοιμα: εισιτήρια, ξενοδοχεία, προγράμματα καί παρέα.

Giristroula

Member
Επόμενο Ταξίδι
κάτσε να μαζώξω κάνα χρήμ
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα, Ιαπωνία
Καλώς ήρθες φιλενάδα!Σε αυτή τη ζεστή παρέα θα βρεις πολλούς ομοιδεάτες!Να είσαι γερή και καλά να περνάς στα ταξίδια σου που το κάθε ένα αποτελεί μία διαφορετική εμπειρία ζωής!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.655
Μέλη
39.404
Νεότερο μέλος
ioannistaxidiaris

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom