eva kas
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- οσο πιο μακρια γινεται!
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ανταρκτικη + Αρκτικη
tripakia συγκεντρωσου!!!!!!!!!
ε? Χμμ, είμαι λίγο καινούριος ακόμα και δεν προσέχω σημαντικές λεπτομέριες αλλά γιατί δεν θα μπορουσε να ντυθεί έτσι? έχουν δει τα μάτια μας τόσα.... άλλο ένα θα ήταν εγώ πετάω 19 μαρτίου 10:25 άλλα δεν λέω! μια φωτογραφία μου λείπει και η δημόσια διαπόμπευσηΤι θα φορας εσυ εγραψα, οχι η Ευα. Ειναι δυνατον κοριτσι πραμμα να φορα γραβατες και τα λοιπα; ποια ειναι; η Κανελη; αντισεξουαλικο...
Ποτε πετας; ακριβως θελω.
Δεν χρειαζεται να βαλεις αντιστροφη μετρηση εβαλα εγω για σενα.ε? Χμμ, είμαι λίγο καινούριος ακόμα και δεν προσέχω σημαντικές λεπτομέριες αλλά γιατί δεν θα μπορουσε να ντυθεί έτσι? έχουν δει τα μάτια μας τόσα.... άλλο ένα θα ήταν εγώ πετάω 19 μαρτίου 10:25 άλλα δεν λέω! μια φωτογραφία μου λείπει και η δημόσια διαπόμπευση
Και για να μπαίνω και στο "κλίμα" ΑΥΤΆ!!!!
Σε ευχαριστώ που μετράς αντίστροφα για εμένα εγώ θέλω να μετράω και μόνος μου να δώ αν δουλεύει καλά το χρονόμετρο σουΔεν χρειαζεται να βαλεις αντιστροφη μετρηση εβαλα εγω για σενα.
Ξεκινα να μετρας 1,2,3...100...200...1000Σε ευχαριστώ που μετράς αντίστροφα για εμένα εγώ θέλω να μετράω και μόνος μου να δώ αν δουλεύει καλά το χρονόμετρο σου
*ψάχνω αλλά δεν το βρίσκω
αυτά και από εμένα
ξέρω να μετράω μέχρι το δέκα μετά τα χάνωΞεκινα να μετρας 1,2,3...100...200...1000
Το "αυτα" μην το ξαναπεις, βγαινεις εκτος θεματος.
http://www.travelstories.gr/%F0%E5%...%F3%F4%F1%EF%F6%E7-%EC%DD%F4%F1%E7%F3%E7.html δες εδω. Καλως ηρθες!Σε ευχαριστώ που μετράς αντίστροφα για εμένα εγώ θέλω να μετράω και μόνος μου να δώ αν δουλεύει καλά το χρονόμετρο σου
*ψάχνω αλλά δεν το βρίσκω
αυτά και από εμένα
Σε ευχαριστώ και καλώς σας βρήκα
Σε ευχαριστώ και αυτό με την εργασία θα το επιδιώξω αν και δεν θα είναι τόσο εύκολο με τις Lower αγγλικές γνώσεις μου. αλλά όταν θες όλα γίνονται λένε ( :roll: ) τώρα πάω να δω τι "παίζει" και αν με σηκώνει το κλίμα (πρώτο ταξίδι στο εξωτερικό βλέπεις)Καλως ηρθες ..καλως ηρθες !
Αντε με το καλο να πας Αμερικα και μη σου πω κιολας ...δε βρισκεις καμια δουλιτσα εκει?Σουπερ η Αμερικη ...τι να ξαναγυρνας εδω.
ΥΓ Το " Αυτα " ειναι του θεματος Οικονομικος Προγραμματισμος Ταξιδιου -κατι σαν communication code δηλ
Δεν το λεμε σε Ολααα τα θεματα.