• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

συνδέσεις internet ...τι συνιστάτε??

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
συμβουλές για συνδεση internet ...παιδιά μεχρι τώρα ειχα conexx τώρα ψήνομαι για forthnet,και για την ταχύτητα που ειναι απο οτι λένε επί 24, και για την free απεριόριστη τηλεφωνία σε όλη την ελλάδα και 24 χώρες στο εξωτερικο .αυτά χωρίς παγια ,με μόνο 39.50 τον μήνα ...
ομως ειμαι χανιά .αυτοί εγγυώνται οτι ειναι οκ .εχουν κάνει αίτηση πολλοί ..αν ξέρετε για αξιοπιστία πέστε μου ..μην την πατήσω !!!;)

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Καλύτερα να ρωτήσεις σε κάποιο site που ειδικεύεται σε αυτό, όπως το adslgr.com. Εκεί θα βρεις άπειρες πληροφορίες. ;)

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Καλύτερα να ρωτήσεις σε κάποιο site που ειδικεύεται σε αυτό, όπως το adslgr.com. Εκεί θα βρεις άπειρες πληροφορίες. ;)
οκ δευκαλίων ,σβήσε το πόστ μου αυτό ,δεν θέλω να βάλω τον κόσμο να γράφει για τεχνολογίες τώρα ... με κάλυψες
ευχαριστώ

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Ε καλά δε χρειάζεται να το σβήσουμε, αν κάποιος έχει προσωπικές εμπειρίες από παρόχους και θέλει να γράψει, γιατί να μην το κάνει; απλά σίγουρα πιο ολοκληρωμένη και επομένως και πιο αξιόπιστη πληροφορία θα βρεις στο adslgr.com :)

kirmis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iceland
Επειδή τα ελληνικά ιδιόκτητα δίκτυα βρίσκονται ακόμα σε πολύ αρχικό στάδιο (απο πλευράς ποιότητας, ταχυτήτων, και βέβαια υποστήριξης...) , προσωπικά θα σου πρότεινα να παραμείνεις στο Conexx… κι ας είναι λιγάκι ακριβό. Και μπορείς να το συνδυάσεις με το πακέτο με τα απεριόριστες κλήσεις προς όλους απ τον ΟΤΕ

pinelopi

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βρεττάνη , Λίγηρας
Ταξίδι-Όνειρο
Παντού..αρκεί να φεύγω
Εγώ ταλαιπωρήθηκα τρομερά με άλλο πάροχο (δεν ξέρω αν πρέπει να πώ το όνομα) , σύνδεση δεν είχα , τεχνικό δεν έβρισκα στο τηλέφωνο , η αναμονή στο ακουστικό με τις ώρες και τελικά κατέληξα στον ΟΤΕ. ( connex). Σίγουρη σύνδεση και με τεχνική κάλυψη όταν τη χρειαστείς . Είναι βέβαια ακριβότερη. Πληρωνω γύρω στα 20? το μήνα για ταχύτητα 2 Mbps που για χρήση στο σπίτι είναι κατά τη γνώμη μου υπέρ αρκετή. Πρίν κάνεις οτιδήποτε ρώτα κάποιον που ήδη έχει σύνδεση στην περιοχή σου να σου πει τι προβλήματα αντιμετώπισε.

kirmis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iceland
Τεχνική κάλυψη πράγματι... 0!
Όσο για τα 2 ΜΒ είναι αρκετά! Μεγαλύτερη ταχύτητα θα χρειαστεί μόνο στην περίπτωση του streaming για την παρακολούθηση τηλεόρασης μέσω internet!

spor_os

Administrator
Όσο για τα 2 ΜΒ είναι αρκετά! Μεγαλύτερη ταχύτητα θα χρειαστεί μόνο στην περίπτωση του streaming για την παρακολούθηση τηλεόρασης μέσω internet!
Αν θέλει live streaming από τον ΟΤΕ θα πρέπει να πάει στα 8mbps γιατί εκεί ανεβαίνει η ταχύτητα του upload που είναι απαραίτητη.

Και εγώ προτείνω ΟΤΕ.
Τουλάχιστον αν γίνει τίποτα (μακριά από εμάς) ξέρω που να πάω για να το διορθώσω.

elpihonmar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπέστη
Ταξίδι-Όνειρο
Άνδεις
Παιδιά και εγώ αναγκαστικά διάλεξα τον οτε, γιατί ξέρω πού να παίρνω όταν υπάρχει πρόβλημα, να τους τα λέω έξω από τα δόντια, πράγμα που συμβαίνει αρκετά συχνά.Τα υπέρ :Σηκώνουν τηλέφωνα , είναι εξυπηρετικοί οι περισσότεροι και γρήγορα΄δίνουν λύσεις σε προβλήματα.Κάτι είναι και αυτό.

NOSTIMON HMAP

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΙΤΑΛΙΑ?
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΗΣΙΑ ΛΟΦΟΝΤΕΝ
Εγώ με τη ψυχή στο στόμα έφυγα απο τον παράλογα ακριβό ακόμη ΟΤΕ και ώ του θαύματος εδώ και 20 ημέρες έχω χωρίς κανένα πρόβλημα 8 Mbps (διαφημίζουν 10) και απεριόριστα τηλέφωνα σε σταθερά με 19,90 τον μήνα χωρίς αλλα πάγια. Είναι θέμα τύχης ή ο ανταγωνισμός κάνει τη δουλειά του ; Θα δείξει.

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
οκ κατάληξα και έβαλα forthnet ειναι τέλεια ,ξεχάστε τα προβληματικά παλιά της ,τώρα ειναι άψογη ,και το 2play ειδικά φανταστικό ....δεν κλείνει καθόλου το laptop χε χε!!!

kirmis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iceland
οκ κατάληξα και έβαλα forthnet ειναι τέλεια ,ξεχάστε τα προβληματικά παλιά της ,τώρα ειναι άψογη ,και το 2play ειδικά φανταστικό ....δεν κλείνει καθόλου το laptop χε χε!!!
Και ένας φίλος μου που έχει double play, ενώ δεν του παρουσιάζονται προβλήματα με το internet, στο τηλέφωνο τον ακουω λές και μου τηλεφωνεί κάθε φορά απο Αμερική...
Άθλια ποιότητα ήχου... δεν βγάζεις άκρη, τίποτα δεν είναι τέλειο τελικά:(

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie