christosk_7
Member
Τι μου θυμισες .... ειχα επισκευτεί και εγω την χωρα και μάλιστα σταθηκαμε τυχεροί και είδαμε το σέλλας την 4η μέρα - μετα απο αποτυχημένες προσπάθειες κυνηγιου. Τρομερή εμπειρία και μοναδικό ταξίδι !!!
το ονομα μου διαφευγει τωρα ...το θυμασαι εσυ??Σε αυτό νομίζω είχαμε μείνει κι εμείς, ζηλεύω
Τι όμορφη χώρα...
εμεις δυστυχως το σελλας δεν το ειδαμε.. το κυνηγησαμε την ημερα που ειχαμε 75% πιθανοτητα να το δουμε αλλα ΔΕΝΝΝΝΝΝΝΝ..μαλλον ειμαστε οι μονοι τουριστες που δεν ειδαν τη lady aurora να χορευει..Τι μου θυμισες .... ειχα επισκευτεί και εγω την χωρα και μάλιστα σταθηκαμε τυχεροί και είδαμε το σέλλας την 4η μέρα - μετα απο αποτυχημένες προσπάθειες κυνηγιου. Τρομερή εμπειρία και μοναδικό ταξίδι !!!
Νομίζεις θυμάμαι πριν 5 χρόνια όνομα? Επειδή όμως το καλό το παλικάρι ξέρει κι άλλο μονοπάτι έψαξα τις κριτικές μου στο booking και το βρήκα Seljavellir Guesthouse.το ονομα μου διαφευγει τωρα ...το θυμασαι εσυ??
Αλήθεια δεν σου άρεσε; Γούστα είναι βέβαια όλα, αλλά αυτό το σταχτο-γκρι ανακατεμένο με τα χρώματα του πάγου εμένα με μάγεψε....ήταν πολύ ιδιαίτερος παγετώνας!, προχωρω..ειναι και μακρια ..φτανω στο παγετωνα…άλλη μια απογοήτευση..ενας ογκος βρώμικου ασπρου χρωματος απλώνεται …
εγω ειχα αλλα στο μυαλο μου.. με εντυπωσιασε ναι αλλα δεν μπορω να πω οτι εκανα ουαουυυ. .υστερα ηταν και οι καιρικες συνθηκες που με παιδεψαν παρα πολυ...Αλήθεια δεν σου άρεσε; Γούστα είναι βέβαια όλα, αλλά αυτό το σταχτο-γκρι ανακατεμένο με τα χρώματα του πάγου εμένα με μάγεψε....ήταν πολύ ιδιαίτερος παγετώνας!
Όλα γούστα είναι Και εγώ περίμενα περισσότερα απο κάποια σημεία και είδα πολύ λιγότερα...Ο συγκεκριμένος μου άρεσε πολύ!εγω ειχα αλλα στο μυαλο μου.. με εντυπωσιασε ναι αλλα δεν μπορω να πω οτι εκανα ουαουυυ. .υστερα ηταν και οι καιρικες συνθηκες που με παιδεψαν παρα πολυ...