• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

πτήση?! μπορώ να το κάνω?!

CellarDoor

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κρήτη;
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Κορνουάλη
Στα μακρινά ταξίδια τα αεροπλάνα είναι ακόμα εξαιρετικά αναπαυτικά και ασφαλή (όχι πως στα κοντινά ταξίδια δεν είναι βέβαια:bleh:). Θα έχει μπροστά σου μια προσωπική οθόνη με ένα σωρό ταινίες και παιχνίδια για να περάσεις την ώρα σου και τους/τις αεροσυνοδούς να σε νταντεύουν. Μια φίλη μου έχει το ίδιο πρόβλημα και πετούσε για Νέα Υόρκη, τη βάλανε στην Α' θέση!!:clap: Τα μεγάλα αεροπλάνα είναι και πολύ σταθερά, σχεδόν δεν έχεις την αίσθηση πως βρίσκεσαι στον αέρα. Θα σου έλεγα να πάρεις και καμιά βαλεριάνα (είναι φυτικό προϊόν) για να ηρεμήσεις.
Ελπίζω να βοήθησα κάπως. Η Σιγκαπούρη είναι μαγευτικός προορισμός, μην τη χάσεις...

Επόμενο Ταξίδι
βορεια ιταλια- ελβετια
Ταξίδι-Όνειρο
ιαπωνια
Στα μακρινά ταξίδια τα αεροπλάνα είναι ακόμα εξαιρετικά αναπαυτικά και ασφαλή (όχι πως στα κοντινά ταξίδια δεν είναι βέβαια:bleh:). Θα έχει μπροστά σου μια προσωπική οθόνη με ένα σωρό ταινίες και παιχνίδια για να περάσεις την ώρα σου και τους/τις αεροσυνοδούς να σε νταντεύουν. Μια φίλη μου έχει το ίδιο πρόβλημα και πετούσε για Νέα Υόρκη, τη βάλανε στην Α' θέση!!:clap: Τα μεγάλα αεροπλάνα είναι και πολύ σταθερά, σχεδόν δεν έχεις την αίσθηση πως βρίσκεσαι στον αέρα. Θα σου έλεγα να πάρεις και καμιά βαλεριάνα (είναι φυτικό προϊόν) για να ηρεμήσεις.
Ελπίζω να βοήθησα κάπως. Η Σιγκαπούρη είναι μαγευτικός προορισμός, μην τη χάσεις...
πως το είπες αυτό που πήρε η φίλη σου? βαλεριάνα? κοίταξε, υπάρχουν πολλά, ιδανικά για την περίπτωση, φυτικά προϊόντα που μπορεί να πάρει και να ηρεμήσει ο user κατά την πτήση προς Σιγκαπούρη, αλλά πιθανότατα θα φθάσει γουρλωμένος και θα χρειαστεί μία βδομάδα για να συνέλθει (Τελικά αυτή η φύση έχει προνοήσει για τα πάντα, άκου βαλεριάνα)

CellarDoor

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κρήτη;
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Κορνουάλη
πως το είπες αυτό που πήρε η φίλη σου? βαλεριάνα? κοίταξε, υπάρχουν πολλά, ιδανικά για την περίπτωση, φυτικά προϊόντα που μπορεί να πάρει και να ηρεμήσει ο user κατά την πτήση προς Σιγκαπούρη, αλλά πιθανότατα θα φθάσει γουρλωμένος και θα χρειαστεί μία βδομάδα για να συνέλθει (Τελικά αυτή η φύση έχει προνοήσει για τα πάντα, άκου βαλεριάνα)
εεεεμ. δε θα φάει ολόκληρη τη γλάστρα. μια σταγόνα αρκεί. όπως είπα, έχω φίλη που φοβάται τις πτήσεις. Ο πατέρας της είναι γιατρός, της πρότεινε να πάρει και τη βοήθησε πολύ. σίγουρα είναι αποτελεσματικότερη λύση απ' το να γίνεις σκνίπα στο μεθύσι. μπορείς να την προμηθευτείς από τα φαρμακεία χωρίς ιατρική συνταγή.

thrylosveria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαλτικες
Ταξίδι-Όνειρο
φινλανδια
Kοιτα να σου πω φιλε μου. Ακριβως στην θεση που εισαι ημουν και εγω περσι τα Χριστουγεννα. Πηρα αποφαση να παω Γερμανια με συζυγο και κορουλα.Μεχρι την ημερα της πτησης ημουν πολυ ανετος δεν το σκεφτομουν καθολου και να σου πω την αληθεια ανυπομονουσα και λιγο, ελεγα οτι θα ηταν μια νεα εμπειρια για μενα (αεροδρομια κλπ.). Ωρα πτησης 8:30πμ. Φτανουμε εξω απο το αεροπλανο και πεταγεται η γυναικα μου και λεει (η οποια εχει πεταξει με αεροπλανο): Γιωργο με αυτο θα παμε???? σα μικρο μου φαινεται!!! αυτο ηταν χαθηκε ο κοσμος μου. Το πηρα στραβα και οταν με ξαναρωτησε για το τι λεω εγω της ειπα: ελα μωρε μια χαρα ειναι. Μπηκα μεσα καταχλωμος καθισα και το πρωτο πραμα που ειπα μεσα μου...ποσο Μ......ας εισαι που πηρες την αποφαση να μπεις σε αεροπλανο. Δεν μιλιομουν, χαμογελαστη η γυναικα μου με ρωτα αν φοβαμαι, τις λεω τι ειναι αυτα που λες, ετοιμασιες κλπ οι αεροσυνοδοι παν΄και ρχονται και εγω στην κοσμαρα μου. Ξεκιναμε μπαινουμε στον αεροδιαδρομο και λεω μεσα μου οτι πρεπει να το παρω αποφαση δεν υπαρχει γυρισμος γιατι εκει επανω αν παθουμε κανα' τραλαλα δεν εχει και να κατεβουμε πουθενα. Σε λιγο βοοοουυυυυυπ και νασου ο Γιωργος στον αερα.Ακινητος,αμιλητος, αγελαστος και πολυ σφιγμενος. Νασου και η γυναικα μου πεταγεται (ηταν παραθυρο,μου το προσφερε αλλα της ειπα κατσε εσυ να το χαρεις απο τον φοβο μου και μονο) και λεει:αν δεις κατω θα παθεις την πλακα σου. Ε, κανω και γω το λαθος να δω και τι να δω, ολη η θεσ/νικη στα ποδια μου. Αυτο ηταν ξανα δεν κοιταξα απο το παραθυρο παρα μονον ελεγα την γυναικα τραβα φωτο και να μου τις δινεις να τις βλεπω. Ευτυχως η μικρη το απολαμβανε οπως και η γυναικα μου και μετα απο κανενα μισαωρο αρχισα να συνηθιζω, εφαγα το πρωινο μου, κοιτουσα κατω και ειδικα οι Αλπεις ηταν ονειρο και οταν προσγειωθηκαμε στο Μοναχο κοιταξα την ωρα (9:25 ωρα Γερμανιας) και ειπα ειναι δυνατον να βρισκομαι σε 2 ωρες Γερμανια που καποτε ειχα παει οδικως 24 ωρες μεσα σε λεωφορειο και τα ειδα ολα.Ολα ειναι στο μυαλο. Προσωπικα θα πεταγα παλι ευχαριστως αν και το ξερω οτι εκει ψηλα θα ειμαι σφιγμενος οπως και στον γυρισμο, αλλα σε 2 ωριτσες εισαι κεντρικη Ευρωπη ρε γμτ.Παντως οτι και αν κανω τα Χριστουγεννα θα το κανω αεροπορικως γιατι δεν εχει ταλαιπωρια. Και κατι ακομα ασχετο, καθως το αεροπλανο επαιρνε την κατηφορα τα αυτια μας πονουσαν πολυ και ειδικα η μικρη εκλαιγε και τις δυο φορες αυτο πως μπορει να ξεπεραστει???

CellarDoor

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κρήτη;
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Κορνουάλη
Και κατι ακομα ασχετο, καθως το αεροπλανο επαιρνε την κατηφορα τα αυτια μας πονουσαν πολυ και ειδικα η μικρη εκλαιγε και τις δυο φορες αυτο πως μπορει να ξεπεραστει???
Κι εγώ το παθαίνω πολύ συχνά. Δεν μπορώ να στο εξηγήσω επιστημονικά, αλλά προσωπικά με βοηθάει να μασάω τσίχλα!:lol:

user

Member
ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές αλλά κάτι μου λέει μέσα μου ότι δε μπορώ να το παλέψω (βέβαια όλα στο μυαλό είναι...αλλά...) κ μάλλον δε θα πάω:( κ μετά θα χτυπάω το κεφάλι μου

άσε το άλλο πάλι που θα πάει χαμένο το εισιτήριο, 700 κ ευρώ, θα με κυνηγάνε μετά...

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές αλλά κάτι μου λέει μέσα μου ότι δε μπορώ να το παλέψω (βέβαια όλα στο μυαλό είναι...αλλά...) κ μάλλον δε θα πάω:( κ μετά θα χτυπάω το κεφάλι μου

άσε το άλλο πάλι που θα πάει χαμένο το εισιτήριο, 700 κ ευρώ, θα με κυνηγάνε μετά...
σε παρακαλώ μη την κάνεις αυτή την απίστευτη μ....... just do it μιλάμε για υπέροχο ταξίδι

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ

εσύ θα χτυπάς το κεφάλι σου ...και όλοι οι φίλοι που αφιέρωσαν τόσο χρόνο για συμβουλές(6 σελίδες!)θα βαράν το κεφάλι τους στο δικό σου μου φαίνεται:haha::haha:.....
τουλάχιστον σκέψου τι θα κάνεις με το θέμα της πετοφοβίας σου από δω και πέρα ...γιατί αλλιώς σε βλέπω μόνο για οδικούς η ακτοπλοικούς προορισμούς...:)

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο

user

Member
σε παρακαλώ μη την κάνεις αυτή την απίστευτη μ....... just do it μιλάμε για υπέροχο ταξίδι

αγαπητέ Leftris B θα το παλέψω:mad:, το Σ/Κ λέω να πάω στο αεροδρόμιο μήπως κ εξοικειωθώ με το περιβάλλον κ το μεταλλικό τέρας (αεροπλάνο)

αλλά ο φόβος και η αισιοδοξία είναι δύο συναισθήματα που αλληλοαποκλείονται

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα