panpan
Member
Σου ευχομαι καλα να περασεις
Για τους υπαλλήλους εγώ ως πελάτης δε μπορώ να γνωρίζω.. Και για όνομα/μάρκετινγκ επίσης δεν είχα ιδέα.. Αλλά τα γλυκά που δοκιμάσαμε ήταν πολύ νόστιμα (αν και όπως λες με ελαφρώς τσιμπημένες τιμές) και είχε και πολύ μεγάλη ποικιλία.
Ο Χριστος κι ο Αριστοτελης!Βασικά ήθελα να πάρω μια γεύση από το νησί και δεν ξέρω για μονοήμερη εκδρομή ποιο κομμάτι να επισκεφτώ γιατί δεν έχω ξαναπάει χαλκιδική.
Ναι ελα Αθυτο, σε λιγο θα αρχισουμε να μαζευουμε και τις ελιες, να βοηθησεις λιγο γιατι κατι αλλο δεν θα εχεις να κανεις (Αν και μεχρι χθες θα μπορουσες να κανεις μπανιο... σημερα φθινοπωριασε.)Συμφωνώ με όλους τους προηγούμενους, όμως αν παρόλα αυτά επιμένεις για Χαλκιδική προτείνω την Άθυτο που είναι σχετικά κοντά και έχει μια ιδιαίτερη ομορφιά σε σχέση με άλλα χωριά της Χαλκιδικής (γραφικά σπιτάκια και δρομάκια) που μπορείς να την απολαύσεις όλες τις εποχές.
Και πανάκριβα!+1 για το ble, το καλοκαίρι που ήμουν για λίγο Θεσσαλονίκη το τίμησα, υπέροχα γλυκά!
Ε ναι, οσα καταστηματα ειναι ακομη ανοιχτα καλα ειναι...Εκανα πολλά ψώνια έχετε καταπληκτική αγορά δεν το συζητώ! Καταστήματα για όλα τα γούστα και για όλα τα πορτοφόλια.