panpan
Member
Moνο που η Χαλκιδικη δεν ειναι νησι.και νομιζω δεν ειναι καλη ιδεα για την εποχη που ανεβαινεις Θεσ/νικη.
Αν πλήρωνε και τους υπαλλήλους του, ακόμη καλύτερα...+1 για το ble, το καλοκαίρι που ήμουν για λίγο Θεσσαλονίκη το τίμησα, υπέροχα γλυκά!
σε δυο σαιτ που κοιταξα,απο σαβατοκυριακο ο καιρος χαλαει και θα εχει βροχες.Κάτι άλλο που ήθελα να ρωτήσω. Στη θεσσαλονίκη τι καιρός επικρατεί αυτές τις μέρες; τι ρούχα θα χρειαστώ;
καλέ ποιά σάιτ είναι αυτά;;γιατί κι εγώ σε 3 που κύτταξα δίνουν άνοδο θερμοκρασίας από αύριο και την επόμενη βδομάδα 27άρια!και καθόλου βροχέςό,τι πρέπει δηλ και για μπάνιο!σε δυο σαιτ που κοιταξα,απο σαβατοκυριακο ο καιρος χαλαει και θα εχει βροχες.
Για τους υπαλλήλους εγώ ως πελάτης δε μπορώ να γνωρίζω.. Και για όνομα/μάρκετινγκ επίσης δεν είχα ιδέα.. Αλλά τα γλυκά που δοκιμάσαμε ήταν πολύ νόστιμα (αν και όπως λες με ελαφρώς τσιμπημένες τιμές) και είχε και πολύ μεγάλη ποικιλία.Αν πλήρωνε και τους υπαλλήλους του, ακόμη καλύτερα...
Κι αν τα 5 ευρώ για μια μέτριας ποιότητας τάρτα είναι για σας κάτι το εξαιρετικό, ΟΚ. Τα ψωμιά του ναι, αξίζουν, αλλά τα πληρώνεις αδρά.
Και... μην κολλάτε στα ονόματα και στο (όντως) επιτυχημένο μάρκετινγκ κάποιων επωνύμων επιχειρήσεων. Υπάρχουν διαμάντια σε απόσταση αναπνοής από τις πολυδιαφημισμένες χάντρες. Όρεξη νά'χεις να ψάξεις και να τις ανακαλύψεις.
El tiempo en Tesalκαλέ ποιά σάιτ είναι αυτά;;γιατί κι εγώ σε 3 που κύτταξα δίνουν άνοδο θερμοκρασίας από αύριο και την επόμενη βδομάδα 27άρια!και καθόλου βροχέςό,τι πρέπει δηλ και για μπάνιο!
άντε να δούμε ποιό απ όλα θα βγεί σωστό
πάντως αυτές τις μέρες έχει πολύ καλές θερμοκρασίες γύρω στους 23-25 βαθμούς το μεσημέρι,ήλιος,ζέστη ,κοντομάνικα δηλ με δροσούλα νωρίς το πρωί και το βράδυ οπότε και χρειάζεσαι ελαφρύ μπουφανάκι -ζακέτα.