wotan1975
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Πότε θα κάνει ξαστεριά...
- Ταξίδι-Όνειρο
- Η.Π.Α.
Το Βayern ticket ισχυει και τις αργιες.Λαντσχουτ και Ρεγκενσμπουργκ δαγκωτο.
Γερασιμε καλημερα.ευχαριστω πολυ παιδια
εστειλα mail στο ξενοδοχειο και μου ειπαν οτι κανουν ημερησιες εκδρομες στα περιχωρα
γερασιμε μαθαμε για το εστιατοριο ratskeller στο νεο δημαρχειο οτι ειναι πολυ ομορφα...φιλε wotan1975 ειδαμε το μπλοκ σou για τo regensburg και τo landshut και ειδαμε οτι ειναι πολυ ομορφες και οι δυο ...ειμαστε σε διλημμα αναμεσα σε σαλτσμπουργκ η ρεγκενσμπουρκ και λαντσxουτ.εντωμεταξυ η πραγα ( που ειπες οτι μοιαζει λιγο το ρεγκενσμπουργκ στη θεα απο την κεντρικη γεφυρα του δουναβη) ειναι απο τις αγαπημενες μας ..εχουμε παει 3 φορες...τι απο τις δυο επιλογες θα μας προτεινες?
Ειπα οτι μου θυμισε σημεια της Πραγας.Φυσικα,η γεφυρα του Καρολου,προσφερει ανεπαναληπτη και μοναδικη θεα.To Regensburg είναι πράγματι πολύ ωραίο, το Salzburg όμως κλάσεις ανώτερο.
Όσο για τη θέα από τη γέφυρα στο Regensburg, είναι καλή. Καμία απολύτως σχέση όμως με τη θέα από τη γέφυρα του Καρόλου στην Πράγα.
Ειπα οτι μου θυμισε σημεια της Πραγας.Φυσικα,η γεφυρα του Καρολου,προσφερει ανεπαναληπτη και μοναδικη θεα.
προσέξτε γιατί αν έχετε παιδιά που είναι άνω των 14 ετών και ταξιδεύεται μαζί με το bayern ticket, θα λογίζονται ως ενηλικες.εμεις 99% θα παρουμε bayern ticket γιατι ειμαστε 14 ατομα (8 μεγαλοι -6 παιδια).Στο ντισελντορφ τα παιδια μεχρι 15 ή 16 ετων δεν πληρωνουν στα τρενα.Θελω να πιστευω οτι το ιδιο ισχυει και στο μοναχο
Πηγή:Kinder-Ermäßigung: Mit dem Bayern-Ticket und Bayern-Ticket Nacht fahren Eltern und/oder Großeltern (max. 2 Erwachsene) mit beliebig vielen eigenen Kindern bzw. Enkelkindern bis einschließlich 14 Jahren. Kinder bis einschließlich 5 Jahre werden ohne Fahrkarte unentgeltlich befördert. Bei der Ermittlung der Teilnehmerzahl werden sie nicht berücksichtigt.