• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

προηγουμενη ζωη

vagantos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη
Σύμφωνα με τον Firefox αυτη ειναι η πρώτη φορά που βρίσκομαι στη ζωή.
Γιατί να μην τον πιστέψω ( αφου τον εχω "κοψει" οτι ειναι και αλεπού;

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
Διάγνωση:
Δέν ξέρω πώς θα σού φανεί αλλα ήσουν γυναίκα στην τελευταία γήϊνη ενσάρκωσή σου.
Γεννήθηκες κάπου στην περιοχή που σήμερα ονομάζεται Βόρεια Αυστραλία περίπου το 950.
Το επάγγελμα σου ήταν ιεροκήρυκας, έκδοτης, γραφέας.
Ένα σύντομο ψυχολογικό προφίλ στην προηγούμενη ζωή:
Ντροπαλό, σεμνό, συγκρατημένο, σιωπηλό άτομο. Είχατε δημιουργικά ταλέντα, αλλά περιμένατε μέχρι αυτή την σημερινή σας ζωή για να εκφραστείτε. Κάποιες φορές το περιβάλλον σας, σας αντιμετώπισε σαν ξένο σώμα.
Δίδαγμα που η τελευταία προηγούμενη ζωή σου φέρνει στην παρούσα ζωή:
Το βασικό σου δίδαγμα τώρα είναι να γίνεις μεγαλόψυχος και να μάθεις τι θα πει συμπόνια. Προσπάθησε να είσαι λιγότερο προσκολλημένος στα υλικά αγαθά και μάθε να έχεις μόνο τόσα όσα θα μπορούσες να επιστρέψεις, αν χρειαστεί...
Μήπως θυμάσαι τώρα?

Πραγματι.....Τωρα αρχιζω και θυμαμαι...........
Ειχα και 3 ξωγαμα........και ο πατερας τους ηταν απο τα νησια Κουκ.:haha::haha:
Exε γεια forum......

Απο αυριο ξεκιναω να βρω τις ριζες μου....

Last edited by a moderator:
Επόμενο Ταξίδι
Καλαβρυτα Σ/Κ...
Ταξίδι-Όνειρο
ΑΝΤΑΡΤΙΚΗ...
Κοιτα να δεις αν εξαιρεσεις το γεγονος οτι ημουν γυναικα τα υπολοιπα τρωγονται.Χρυσοχοος ρολογας με πολλα λεφτα και καπου κοντα στην Αυστραλια.μπορω να διαλεξω να γυρισω πισω??????:haha::haha::haha:

Zacharoula

Member
Επόμενο Ταξίδι
Δολομίτες
Ταξίδι-Όνειρο
Ο κόσμος όλος.
Δέν ξέρω πώς θα σού φανεί αλλα ήσουν γυναίκα στην τελευταία γήϊνη ενσάρκωσή σου.
Γεννήθηκες κάπου στην περιοχή που σήμερα ονομάζεται Γιουγκοσλαβία περίπου το 1500.
Το επάγγελμα σου ήταν δραματουργός, βάρδος, σκηνοθέτης, μουσικός. Ένα σύντομο ψυχολογικό προφίλ στην προηγούμενη ζωή:
Ήσασταν ένα υγιές πρακτικό άτομο, υλιστής χωρίς πνευματικές ανησυχίες. Η απλή σας φιλοσοφία ζωής, βοήθησε όμως τους φτωχούς και τους κατατρεγμένους. Δίδαγμα που η τελευταία προηγούμενη ζωή σου φέρνει στην παρούσα ζωή:
Το δίδαγμα σου είναι να μάθεις να νικάς την ζήλια και τον θυμό μέσα σου αλλά και σε αυτούς που θα σε επιλέξουν σαν οδηγό τους. Θα πρέπει να καταλάβεις ότι αυτές οι αδυναμίες οφείλονται σε φόβο και έλλειψη αυτοπεποίθησης.

ναι ε???κοιτα να δείς!!
Πάντως σε σχέση με εσάς,έζησα πιο πρόσφατα.
και πάλι γυναίκα ρε γαμώτο???!!!

mitsos7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Searching
ναι ε???κοιτα να δείς!!
Πάντως σε σχέση με εσάς,έζησα πιο πρόσφατα.
και πάλι γυναίκα ρε γαμώτο???!!!
Μια χαρά σε κόβω...εγω που είμαι του 425, έχω ρευματικά :haha: Κανας γεροντότερος; Μην κρύβετε χρόνια..την αλήθεια να κάνετε copy/paste. :bleh:

sunset

Member
μπηκα στον πειρασμο κι εκανα το τεστ!αγαπη για τα ταξιδια μου λεει στην προηγουμενη
ζωη.τι περιεργο για μενα!:roll:

skiouros82

Member
Επόμενο Ταξίδι
μας τσάκισε ο covid
Ταξίδι-Όνειρο
japan me cherry blossom
λοιπον οπως ολοι σας ημουν και γω γυναικα στην τελευταια μου γηινη ενσαρκωση.γεννηθηκα στην ισπανια του 1200,το επαγγελμα ηταν ναυτικος,μαγειρας,ξυλουργος!φυσικο ταλεντο ψυχολογου,ηξερα πως να επωφεληθω απο τις ευκαιριες.ψυχραιμη και ηρεμη σε καθε περιπτωση! βρε λες?

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
ααααααααα!!!!!!!!!!!!
θα τρελαθώ !!!!!! άκουστε παιδιά ...υποκλίνομαι !!!!!!!!!!
μου έβγαλε οτι ήμουν νοσηλεύτρια ,είχα γενηθεί στα χανιά ,και δούλευα στο νοσοκομείο χανίων !!!!!!
αλλάζει μόνο το έτος .ήμουνα στο 1329 πχ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Εμένα παλι μου βγαζει τα εξης:
Γεννήθηκες κάπου στην περιοχή που σήμερα ονομάζεται Μεξικό περίπου το 1825.
Το επάγγελμα σου ήταν γιατρός, χειρούργος, βοτανολόγος.
Είχατε μυαλό επιστήμονα, πάντα ψάχνοντας νέες ερμηνείες. Το περιβάλλον συχνά σας παρεξηγούσε αλλά σεβόταν πάντα τις γνώσεις σας.
Η μαγεία υπάρχει παντού γύρω σου ακόμα και στα πιο συνηθισμένα περιστατικά και καταστάσεις. Το δίδαγμα σου είναι να καταλάβεις αυτή τη μαγεία και να βοηθήσεις τους ανθρώπους να δουν καθαρά. Είσαι Μάγος!
Να ρωτησω και εγω με τη σειρα μου: Υπηρχαν γυναικες γιατροι χειρουργοι στο Μεξικο το 1825; εντύπωση μου κανει, τοσο ανεβασμενη η θεση της γυναικας στο μακρινο Μεξικο. Τς τς τς, τι μαθαινει κανεις...

mary_a

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Route 66
εγώ πάλι:
Δέν ξέρω πώς θα σού φανεί αλλα ήσουν άντρας στην τελευταία γήϊνη ενσάρκωσή σου.
Γεννήθηκες κάπου στην περιοχή που σήμερα ονομάζεται Αλάσκα περίπου το 825.
Το επάγγελμα σου ήταν κατασκευαστής εργαλείων, μηχανικός.
Αναζητητής της αλήθειας και της σοφίας. Ίσως είχατε δει τις μελλοντικές ζωές σας. Οι άλλοι σας έβλεπαν σαν ιδεαλιστή που φωτίζει το μονοπάτι για το μέλλον.
Θα εκπληρώσεις το δίδαγμα σου για τώρα αν βοηθάς τους ηλικιωμένους και τα παιδία. Ήρθες στην παρούσα ζωή για να μάθεις να νοιάζεσαι για τους αδύναμους και τους αβοήθητους.

????????? δεν έχω σχόλια!!!! το μόνο που έχω να πω είναι μάλλον ότι λόγω αλάσκας δεν αντέχω με τίποτα τη ζέστη..

dimosf

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ααααααααα!!!!!!!!!!!!
θα τρελαθώ !!!!!! άκουστε παιδιά ...υποκλίνομαι !!!!!!!!!!
μου έβγαλε οτι ήμουν νοσηλεύτρια ,είχα γενηθεί στα χανιά ,και δούλευα στο νοσοκομείο χανίων !!!!!!
αλλάζει μόνο το έτος .ήμουνα στο 1329 πχ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Είχε νοσοκομείο στα Χανιά τότε; Άρε πατρίδα πόσο μπροστά είσαι!!:clap:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα