tolismark
Member
Ευχαριστω!!!Λόγω περιοχής και μόνο.
Ευχαριστω!!!Λόγω περιοχής και μόνο.
Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες, τελικά έκλεισα στο Hotel du Pre, μιας και όπως λες βολεύει περισσότερο για τις συγκοινωνίες. Τη νότια όχθη σίγουρα θα προσπαθήσω την επισκεφθώ, μιας και έχει μείνει απωθημένο από παλιάΝομίζω πως το Hotel du Pre θα σε βολέψει περισσότερο καθώς θα σου δώσει την ευκαιρία να κάνεις κάποια βόλτα με τα πόδια στο κεντρικό Παρίσι όποτε βρεις λίγο ελεύθερο χρόνο. Το Μονπαρνάς είναι μια χαρά περιοχή αλλά θα χρειάζεσαι συγκοινωνία αν θες να μετακινηθείς προς το κέντρο.
Rive Gauche (Ριβ Γκος) = Αριστερή ΌχθηΣε ευχαριστώ για τις πληροφορίες, τελικά έκλεισα στο Hotel du Pre, μιας και όπως λες βολεύει περισσότερο για τις συγκοινωνίες. Τηνότιααριστερή όχθη σίγουρα θα προσπαθήσω την επισκεφθώ, μιας και έχει μείνει απωθημένο από παλιά![]()
Αυτό είναι σίγουρα πιο κεντρικό. Το Beauvoir είναι πιο κοντά σε περιοχές με έντονη νυχτερινή ζωή, πιο εύκολη πρόσβαση σε CDG και Orly και κάπως πιο κοντά στα περισσότερα αξιοθέατα. Αν δεν έχουν διαφορά σαν ξενοδοχεία μάλλον θα διάλεγα τη Βίλα των Πρεσβευτών (αφού είναι και σε περιοχή που βρίθει από πρεσβείες). Και τα δύο όμως καλά είναι.To Beauvoir χωρίς αμφιβολία
Επειδή συνεχίζω και ψάχνω γενικά, είδα και τι παρακάτω…
τι θα προτείνατε σε σχέση με το Beauvoir?
★★★ Villa des Ambassadeurs, Παρίσι, Γαλλία
Θα είμαι κι εγώ εκεί την ίδια μέρα.Στις 25 έχω κλείσει για το Air Show στο Le Bourget
Ευχαριστω πολύ για την βοήθεια.Αυτό είναι σίγουρα πιο κεντρικό. Το Beauvoir είναι πιο κοντά σε περιοχές με έντονη νυχτερινή ζωή, πιο εύκολη πρόσβαση σε CDG και Orly και κάπως πιο κοντά στα περισσότερα αξιοθέατα. Αν δεν έχουν διαφορά σαν ξενοδοχεία μάλλον θα διάλεγα τη Βίλα των Πρεσβευτών (αφού είναι και σε περιοχή που βρίθει από πρεσβείες). Και τα δύο όμως καλά είναι.